עדין לא הבנתי מה זה?!
S shelly malka New member 4/9/07 #41 עדין לא הבנתי מה זה?!../images/Emo122.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif
S shelly malka New member 4/9/07 #43 עכשיו הבנתי מה זה XDD>< ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif
ל ל י ב ל י ב New member 7/9/07 #47 מה הבעיה.. יש את האקורדים פה איפשהו.. ועם האקורדים אתה כבר אמור לדעת להסתדר.. אם יש לך בעיה תשלח לי מסר אני יוציא לך
מה הבעיה.. יש את האקורדים פה איפשהו.. ועם האקורדים אתה כבר אמור לדעת להסתדר.. אם יש לך בעיה תשלח לי מסר אני יוציא לך
ל ל י ב ל י ב New member 8/9/07 #49 זה לא אקורדים בבס זה אקורדים של גיטרה.. G F# וכו.. אתה אמור לדעת להפוך אקורדים רגילים לטאבים בבס.. זה ממש קל =/
זה לא אקורדים בבס זה אקורדים של גיטרה.. G F# וכו.. אתה אמור לדעת להפוך אקורדים רגילים לטאבים בבס.. זה ממש קל =/
ט טל 182 New member 4/9/07 #38 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני לא הולכת בסוף. בן דוד שלי מתחתן...מצא תאריך באמת לפחות הוא מתחתן בים
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני לא הולכת בסוף. בן דוד שלי מתחתן...מצא תאריך באמת לפחות הוא מתחתן בים