כמה דברים

steelwater

New member
כמה דברים../images/Emo42.gif

טוב! אז דבר ראשון, הזמנתי את העונה השנייה של סקראבס ב-DVD! ייי! איזה כיף לי!
הסתכלתי קצת בסרטי DVD שלי וראיתי שיש לי גם אזור 1 וגם אזור 2 ובין השאר היה לי את ה-DVD של הפרק האחרון של "חברים" וקניתי אותו בארה"ב והוא אזור 1 אז אני מניחה שזה יעבוד. זה משהו שראיתי לפני כמה זמן אבל היום ראיתי את זה בכתבה יותר מסודרת אז אני מפרסמת את זה פה. זאק ודונלד התערבו עם מישהו על 1000$ שכל אחד יתן לו אם הוא יקעקע את המילה Scrubs עליו, והוא עשה את זה! חחחח! הוא קעקע אותה מעל הקרסול או משהו כזה. מטורף...
אתם הייתם עושים את זה? אני לא נראה לי שהייתי עושה את זה. IndyStar.com published the results of a dare Zach Braff and Donald Faison recntly made at the Scrubs Season 3 DVD Party. The article is titled Just 1 Minute Diaz takes a dare: A tattoo that won't 'Scrub' off Don't make a dare with "Extra" correspondent Carlos Diaz -- unless you are willing to pay for it. Just ask "Scrubs" stars Zach Braff and Donald Faison. Diaz, a former Indy radio personality from Greenwood, was at the "Scrubs" DVD launch party when Braff and Faison each bet him $1,000 he would not get a "Scrubs" logo tattooed on his body. The possibility of "good TV" was too much for Diaz to resist. He soon was getting his first ever tattoo above the ankle, guaranteeing him what Diaz plans is a "lifetime of exclusives with Zach Braff." Funny moments from the procedure will be aired on "Extra" Wednesday at 1 a.m. on WRTV . "Extra" will be moving to the 7:30 p.m. spot beginning May 31, Diaz said. And what does Diaz plan to do with the money? "I'm going to buy my wife a nice present," he said, referring to Adrienne Allen of Greenwood. "She said, 'Tell me it's fake.'

Angelus

New member
רגע, רגע.. מאיפה הזמנת?

לעזאזל עם הכרטיס אשראי של ההורים שלי.

Daniel0070

New member
לגבי הקעקוע

אם לא היה לי בעיה עם קעקועים, אז למה לא, ועוד בקרסול שאף אחד לא רואה אז בקטנה... מילא בזרוע או בחזה זה כבר סיפור אחר... (או בגב התחתון חחח)

steelwater

New member
יש עוד דברים חחח!../images/Emo151.gif

שמעתם על התוכנית הזאת "משפחה בהפרעה"? או באנגלית "Arrested Development". טוב אז גיליתי שזאק השתתף בה! חחח כן. הוא עשה תפקיד אורח קורע מצחוק בעונה השניה של הסדרה. הורדתי את הפרק הראשון שלה כדי לנסות אותה ולא אהבתי. לא יודעת... היא נריאת בעלת פוטנציאל ויש כמה שחקנים נחמדים, והשחקן הראשי די חמוד. אבל היא לא ממש הצחיקה אותי. הורדתי גם את הפרק שזאק השתתף והוא לא היה משהו. אבל הקטעים עם זאק היו ממש מצחיקים! מי שרוצה להוריד אז ככה קוראים לפרק Arrested Development - 217 Spring Breakout.avi. ועשיתי כמה תמונות. ומי שרוצה לדעת מה הוא משחק שם אז שיקרא אחרי הספויילר
הוא משחק מישהו שמצלם ב-Spring break בנות לסרטים בשם Girls with low self asteem או משהו כזה. הבנות בסרטים מראות את הציצים שלהם חחח! הוא כל-כך מצחיק כשהוא מסתובב שם עם המלצמה שלו ומנסה לשכנע בנות להצטלם, והבנות ממש רוצות.

steelwater

New member
לא קשור חחח!

סתם לא ידעתי מה לכתוב. וזה מצחיק לכתוב את זה חחח.

Daniel0070

New member
באמת מצחיק חחח

כל פעם שמישו כותב את זה זה מזכיר לי את הסצינה מהעונה הראשונה כשאח של ג'ורדן מרים את ג'יי-די ומסובב אותו באוויר במחלקת הילדים (והוא גם התרסק אח"כ על הקוביות
)

steelwater

New member
מופע שנות ה-70../images/Emo96.gif

חחח לא קשור אבל אני בדיוק רואה את זה והיה קטע ממש מצחיק! Dona: "Guys, after that we should rob a car. No! A kid."

pake

New member
מה?!

שנים שאני קורא על ההצלחה של "משפחה בהפרעה" אבל אף פעם לא ראיתי אותה ובטורנט לא מצאתי. בכלל לא חשבתי שזה תרגום לArrested Development, לא מוצא שום הגיון בכלל בתרגום הזה. זאק חבר של אחד השחקנים בסדרה, אז הוא הופיע כבר כמה פעמים כפי שקראתי.

Aviad1987

New member
מה זאת אומרת?

משפחה בהפרעה זו התוכנית הכי גאונית שקיימת. היא ביחד עם סקראבס, איש משפחה ועוד גורמים לי להאמין שיש עוד תקווה לטלוויזיה האמריקאית.

למעלה