כמה דברים:

Fall Out Liel

New member
כמה דברים:../images/Emo168.gif

זו תהיה חפירה קטנה אז סלחו לי בבקשה
1. הפורום נהיה שומם! זה היה ככה ממש בהתחלה כשהצטרפתי ואחרי חודשיים בערך הוא התחיל לחיות ועכשיו הוא שוב חוזר להיות שומם, לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! |אוברדרמטיות| חייבים למצוא שיטות להחיות את הפורום, יש פה המון ילדים וחבל שיתחילו לעזוב. אז אולי נפתח כמה פינות חדשות [שחלק יהיו קשורות קצת לפו"ב] וננסה לגרום לפורום לשגשג. אני נמצאת פה הרבה פחות ממה שהייתי פעם ואני די בטוחה שאני לא היחידה. אז אם יש לכם רעיונות איך לגרום לפורום לפרוח זה יהיה טוב
2. בנוגע לאלבום- יש לי המון מכתבים. וזה ממש טוב! אבל יש כמה בעיות קטנות שאני מקווה שתקחו לתשומת ה
. א. יש כאלה שהביאו לי מכתב ותמונה אבל לא כסף. רבותיי, אני ממש לא רוצה להיכנס לזה אבל בבקשה. אלה בסה"כ עשרה שקלים והם בשביל האלבום. תהיתם מה עושים עם הכסף? צריך לממן כל מיני דברים שקשורים לאלבום ולקנות דברים שמייחדים אותנו. הסיבה שלא אמרתי את זה במפגש היא כי אני לא רוצה להתחיל עם זה ואני מצפה שאנשים יביאו את זה כמו שהם מביאים את המכתב והתמונה. העשרה שקלים האלה באמת חשובים ואני מבטיחה לכם שאני לא משתמשת בהם לשום דבר אחר חוץ מהאלבום וכל מה שקשור אליו. בינתיים יש לי בערך 150 ש"ח, אני מבקשת ממי שלא הביא לי את הכסף שיביא לי אותו במפגש הבא או בדואר [כמובן שתדברו איתי לפני זה כי זה מסוכן לשלוח כסף בדואר וצריך כמה טיפים..]. 3. בנוגע למכתבים- אני קוראת את המכתבים [בשביל לבדוק שגיאות כתיב, שפה וכ'ו] וחלק מהמכתבים די צריכים קצת ניסוח שונה. המכתבים טובים ואתם באמת הבנתם מה לכתוב וזה טוב. אבל יש מכתבים שקצת מעליבים.. מה זה אומר? בלהקה יש ארבעה אנשים: פיט,פטריק,ג'ו ואנדי. חלק מהמכתבים שוכחים לציין את השניים האחרים [תמחקו את המיותר]. בעיקרון המכתב שלכם ואני לא אשנה או אגע בו אם לא תרצו בכך, אבל אני ממליצה לכם להתייחס לכולם ולזכור שכל הלהקה תקרא את זה ותחשבו איך הם ירגישו אם הם יקראו שאת השניים האחרים מהללים ואותם מקפחים.. יש כמה מכתבים שבלי להעליב אבל הם קצת מזלזלים. מהבחינה שהם לא מושקעים. ואני לא מדברת על איך שזה נראה, זה לא משנה. אני מדברת על מה שכתוב. זה נראה כאילו עושים טובה.. בבקשה תנסו להשקיע קצת יותר.. יש אפשרות שהמכתבים יודפסו על דפים יפים בצורה יפה ולא כמו שהוגשו, אם אתם רוצים בכך שלחו אליי מסר. עד כאן עם החפירה ה"קטנה" שלי. בבקשה תקראו את זה ותתייחסו כי בסופו של דבר זה לטובתנו ובשביל הלהקה המדהימה שכולנו אוהבים ומעריצים.

ilove FOB

New member
את יכולה להגיד לי אם

שלי טוב? הוא היה הצבעוני עם הרבה כפתורים שלהם, ותמונה שלי בסוף. הא וכתוב בסוף פז
את יכולה להגיד לי אם הוא היה טוב?

פינות חדשות זה רעיון מעולה

שמתם לב שאנשים בדרך כלל מגיבים רק כשנגיד יש משחק או דיון? אז אפשר לעשות כל יום פינה שונה ונקווה שאנשים יגיבו ושהפורום יהיה קצת יותר חי

Fall Out Liel

New member
הייתה פינה שעשיתי../images/Emo168.gif

הדיון. אבל מישהי אחרת פתחה פינה שהייתה ממש כמו הפינה שלי אז ויתרתי לה.. והיו פעם את חדשות פוב שהייתי פותחת עם חדשות וכאלה אבל עכשיו אני כותבת הכל באתר/בלוג. צריך באמת לפתוח כמה משחקים ופינות. נראה לי שאני אחזיר את הדיון. נראה איך הולך פה, בפורום טוקיו זה הולך ממש טוב..

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifליאל אז את יכולה להגיד גם לי

אם המכתב שלי טוב? ואם יש שגיאות ותיקונים, אז תוכלי בבקשה לשלוח לי במסר? [שלי זה המכתב שכתוב בכתב יד על קלף
] וד"א לא אמרתי לך את זה במפגש, אבל את ילדה אחת החמודות שאני מכירהההה
ת'נקס=]

Fall Out Liel

New member
כמו שכתבתי..../images/Emo168.gif

אני לא בבית עכשיו. כשאני אגיע אני אבדוק ואדבר איתך

Fall Out Liel

New member
וזה לא הוסיף לי..../images/Emo168.gif

וואי תודה
נראה לי שאני זוכרת איך את נראית [תסלחי לי על הסניליות שלי? גם פגשתי המון ילדים באותו יום מכל מיני פורומים אז אני בכלל מבולבלת
] ואם אני זוכרת נכון שעשינו היכרות ואמרת את השם שלך אז את ממש חמודה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifת'נקס../images/Emo9.gif

לבשתי חולצה חומה ומעיל לבן... והלכתי מכלי זמר, זוכרת? רציתי לקנות מפרט

Fall Out Liel

New member
אהאהאהאה נכון! כן, אז את ממש ממש חמודה../images/Emo23.gif

וחבל שלא קנית מפרט בסוף. אבל אם תרצי יש לי מפרט אדום שקניתי שם ואני יכולה להביא לך

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifוואי תודה../images/Emo9.gif

תודה אבל אני כבר יקנה יש לי כלי זמר ליד הבית

BrokenRainbow

New member
פינות חדשות זה רעיון לפאנים :]

אני מוכנה לעזור בזה עם צריך
ליאל קולהכבוד על היוזמה וזה DD:

Fall Out Liel

New member
סבבה, תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

יש לך פינה כלשהיא שאת רוצה?

BrokenRainbow

New member
אין לי שום רעיון לפינה XD

אבל אם למישהו אחר יהיה רעיון לתת לי לא אכפת לי לעשות את הפינה הזאת :]

Fall Out Liel

New member
רעיון לפינות../images/Emo168.gif

יש לי כמה פינות שחשבתי עליהן ומי שירצה יוכל לנהל אותך
: 1. פוביו [פוב עם סיומת יו
סתםסתם, כאילו פוב ווידאו]- כל X זמן שמים קישורים לכל מיני סרטונים של פו"ב. 2. משחק התמונות- כל פעם בוחרים נושא לתמונות ואז שמים את התמונות שקשורות לנושא. היו לי עוד אבל שכחתי
כשאני אזכר אני אכתוב

fat lip

New member
אוקיי..

כן יכולתי להשקיע במכתב קצת יותר ודאמט שכחתי להביא לך ת10 שקלים |= אז עכשיו אני אעשה אחד הרבה הרבה יותר מושקע וישלח לך בדואר כי בטח עד שיהיה מפגש..יקח 100 שנה אם יהיה בקרוב סבבה אני אביא לך לשם :} ו..המ זהו. סוריX:

עמית XD

New member
תגידי לי אם המכתב שלי היה טוב... בבקשה...

ושכחתי להביא את ה10 שקלים תשלחי לי מסר איך אני מביאה לך אותו....

מותק1212

New member
בעניין הכסף...../images/Emo119.gif

אני שילמתי במפגש הקודם, שהיה לפני כמה חודשים אני חושבת, אני לא ממש זוכרת כמה שילמתי, שילמתי מה שנדרש לשלם, אני מקווה שזה היה מספיק, אם לא...אני אשלם עוד
אז...רק רציתי להגיד את זה :]

למעלה