Fall Out Liel
New member
כמה דברים:../images/Emo168.gif
זו תהיה חפירה קטנה אז סלחו לי בבקשה
1. הפורום נהיה שומם! זה היה ככה ממש בהתחלה כשהצטרפתי ואחרי חודשיים בערך הוא התחיל לחיות ועכשיו הוא שוב חוזר להיות שומם, לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! |אוברדרמטיות| חייבים למצוא שיטות להחיות את הפורום, יש פה המון ילדים וחבל שיתחילו לעזוב. אז אולי נפתח כמה פינות חדשות [שחלק יהיו קשורות קצת לפו"ב] וננסה לגרום לפורום לשגשג. אני נמצאת פה הרבה פחות ממה שהייתי פעם ואני די בטוחה שאני לא היחידה. אז אם יש לכם רעיונות איך לגרום לפורום לפרוח זה יהיה טוב
2. בנוגע לאלבום- יש לי המון מכתבים. וזה ממש טוב! אבל יש כמה בעיות קטנות שאני מקווה שתקחו לתשומת ה
. א. יש כאלה שהביאו לי מכתב ותמונה אבל לא כסף. רבותיי, אני ממש לא רוצה להיכנס לזה אבל בבקשה. אלה בסה"כ עשרה שקלים והם בשביל האלבום. תהיתם מה עושים עם הכסף? צריך לממן כל מיני דברים שקשורים לאלבום ולקנות דברים שמייחדים אותנו. הסיבה שלא אמרתי את זה במפגש היא כי אני לא רוצה להתחיל עם זה ואני מצפה שאנשים יביאו את זה כמו שהם מביאים את המכתב והתמונה. העשרה שקלים האלה באמת חשובים ואני מבטיחה לכם שאני לא משתמשת בהם לשום דבר אחר חוץ מהאלבום וכל מה שקשור אליו. בינתיים יש לי בערך 150 ש"ח, אני מבקשת ממי שלא הביא לי את הכסף שיביא לי אותו במפגש הבא או בדואר [כמובן שתדברו איתי לפני זה כי זה מסוכן לשלוח כסף בדואר וצריך כמה טיפים..]. 3. בנוגע למכתבים- אני קוראת את המכתבים [בשביל לבדוק שגיאות כתיב, שפה וכ'ו] וחלק מהמכתבים די צריכים קצת ניסוח שונה. המכתבים טובים ואתם באמת הבנתם מה לכתוב וזה טוב. אבל יש מכתבים שקצת מעליבים.. מה זה אומר? בלהקה יש ארבעה אנשים: פיט,פטריק,ג'ו ואנדי. חלק מהמכתבים שוכחים לציין את השניים האחרים [תמחקו את המיותר]. בעיקרון המכתב שלכם ואני לא אשנה או אגע בו אם לא תרצו בכך, אבל אני ממליצה לכם להתייחס לכולם ולזכור שכל הלהקה תקרא את זה ותחשבו איך הם ירגישו אם הם יקראו שאת השניים האחרים מהללים ואותם מקפחים.. יש כמה מכתבים שבלי להעליב אבל הם קצת מזלזלים. מהבחינה שהם לא מושקעים. ואני לא מדברת על איך שזה נראה, זה לא משנה. אני מדברת על מה שכתוב. זה נראה כאילו עושים טובה.. בבקשה תנסו להשקיע קצת יותר.. יש אפשרות שהמכתבים יודפסו על דפים יפים בצורה יפה ולא כמו שהוגשו, אם אתם רוצים בכך שלחו אליי מסר. עד כאן עם החפירה ה"קטנה" שלי. בבקשה תקראו את זה ותתייחסו כי בסופו של דבר זה לטובתנו ובשביל הלהקה המדהימה שכולנו אוהבים ומעריצים.
זו תהיה חפירה קטנה אז סלחו לי בבקשה