כמה דברים

Eliran44f

New member
כמה דברים../images/Emo13.gif

דבר ראשון ביקשתי בקשה להתנדבות ועברתי כמעט את כל התהליכים...נשארו להמציא עוד כמה מסמכים רפואיים וכאלה... ביקשתי מהאחראי התנדבות עליי שינסה כמה שיותר מהר לזרז את תהליך הגיוס שלי והוא הבטיח לי שאפילו ביולי... ככה שראיתי שרשום שביוני יולי אוגסוט אין גיוסים אז לא יודע תתקנו או משהו כי הוא אמר לי שכנראה ביולי אני אתגייס...הוא רשם לי על התיק.. "דחוף!" עכשו יש לי כמה שאלות.. 1.אפשר להחזיק נשק רק במקרים חריגים ובקשות מיוחדות? 2.כל יום יש לינה בבית או שאפשר לישון בבסיס שאני יהיה? 3.אפשרי למתנדב לעשות טירונות 02?? תודה לכולם...

Dizen

New member
כמה תשובות ../images/Emo13.gif

קודם כל- איפה כתוב שאין גיוסים? לא כתבנו אותם בלוח אירועים כי אנחנו לא יודעים עדיין תאריך מדויק... ברגע שנדע- זה יופיע. ועכשיו לתשובות: 1. אפשר להחזיק נשק, בתנאי שבתעודת מתנדב לא כתוב לך "פטור מנשק". כעיקרון צריך חתימה של מפקד בדרגת סא"ל. 2. זה תלוי בתפקיד בו תשובץ. שוב, אם בתעודת הפטור לא כתוב "לינת בית", אתה יכול להיות בבסיס סגור. זה תלוי במה שאתה מעדיף... 3. זה אפשרי, אבל דורש הרבה מאמצים וניג'וסים לתא מתנדבים
בהצלחה!
sticking feathers up your ass won't make you a chicken

Eliran44f

New member
"מאמרים"

"המדריכים שלנו" =>"מדריך למתנדב" "הגיוס נערכים 6-7 פעמים בשנה. כשביוני-יולי-אוגוסט אין גיוסים."

reilly

New member
תגובה למה שאמרת

אני דיי בטוח שהוא אמר לך שינסה לעשות כמיטב יכולתו. אבל יש דברים שלא תלויים בו. למשל, ברגע שהתיק עובר לבקו"ם -תא מתנדבים. בדרך כלל מה שלוקח הכי הרבה זמן זה התהליך בבקו"ם.

למעלה