כמה דברים

מרילנצח

New member
כמה דברים ../images/Emo108.gif

אז ככה ירושלמים יקרים שבוע הבא התאריך עוד לא סגור יום הסטודנט באוניברסיטה העיברית... הכל יקרה לא בקמפוס שלהם אלה במוזיאון ישראל כמו שנה שעברה... בכל אופן בין המופעים: עברי לידר וברי סחרוף... שיהיו לי עוד פרטים ואני מקווה שזה יהיה בקרוב.. אני יעדכן.. ושאלה - שמעתי שמועה זדונית שעיברי הוא.... דו???????
האם זה הגיוני??????????????????

אוייי מייי גאאדדדדדדד ../images/Emo6.gif

בירושלים???. אדיררררר אויי כל כך מעולה!!!! אבל יש בעיה...איזה אוניברסיטה עברית? כידוע יש שתיים אחת בהר הצופים והשניה בגבעת רם...סו?...
יאא הלוואי!!! ובקשר לזה שהוא דו..כן...אחרי הלילה הסוער של אתמול אני מודיעה רישמית שהוא דו.
ועכשיו ברצינות, לדעתי כל בני האדם הם דו מיניים ואין דבר כזה הומוסקסואל או לסביות כי הכל פשוט קורה אם פוגשים מישהו מסויים "שעושה לך את זה" יש כאלה שזה לא קורה להם אבל בהחלט עשוי לקרות בעתיד. מכאן
עברי דו לכן יש לנו עוד סיכוי איתו (נקווה שהוא פדופיל
)

ZVI Z

New member
אני פדופיל רוצה?והיא כבר כתבה

שזה בכלל יהיה במוזיאון ישראל לא.?

מרילנצח

New member
יום הסטודנט בירושלים..

יום רביעי הבא: 14.5.03 או יום חמישי הבא 15.5.03 לא סגורים על זה.. ההופעות יהיו במוזיאון ישראל.. ויהיו עוד דברים בקמפוס בגבעת רם!!! יכול להיות שיגבו סכום סמלי בכניסה לא יודעת.. יהיו לי יותר פרטים יום ראשון.. וזהו..

לגמרי אוף ממש התאכזבתי ../images/Emo10.gif

אולי תגידו לעברי לבוא לבקר אותי בטיול השנתי?
אולי אני לא יצא. גם ככה אנלא רוצה. אוף מבאס.

אל תיהיה פארשית!

טיול שנתי זה הדבר הכי טוב שיש בלימודים.... תעשי טובה-צאי לטיול,אבל תצאי בגישה טובה.. ותאמיני לי שתהני!

למעלה