כמה דברים שכדי לדעת...

כמה דברים שכדי לדעת...

אני לא יודע אם הדברים הרשומים כאן הם בדיוק ספוילרים, אבל זה דברים שיהיו בעתיד (או לפחות צריכים להיות). אוקיי, הלכתי לפורום "קומיקס" ונחשו מה גילית...? בקשר למטרופוליס, 1. חלק אמרו שמטרופוליס נמצאת בחוף המערבי, כלומר איפה שניו יורק, וסמולוויל נמצאת בקנזס, אז תחשבו את המרחק בעצמכם (משהו כמו 2000 ק"מ). והשני אמר שיש בן סמולוויל ומטרופוליס מרחק של חצי שעה נסיעה, שזה 20 ק"מ בערך (המרחק בין ראשון לציון לתל אביב). לנה לאנג, 2. בקומיקס, שימו לב, לנה לאנג נשואה ל... *טאם טאם טאם* פיט רוס
שהוא סגן נשיא, ולקס לות´ר הוא הנשיא
גם בקומיקס פיט הוא לבן... 3. לנה יודעת את הסוד של קלארק שהוא סופרמן, מתברר שהיא גם הופיעה בסידרה המצויירת. נ.ב תודה לחבר´ה הנחמדים מפורום קומיקס שעזרו לי במהירות ראויה לשבח

casperit

New member
סתם תיקון

ניו יורק נמצאת בחוף המזרחי,וקליפורניה במערבי. יעל

lily p

New member
וגם... ../images/Emo29.gif

מטרופוליס לא יכולה להיות איפה שניו יורק כי ניו יורק זה חצי אי, ומטרופוליס היא לא...

אררררררררר

זה מה שהם רשמו לי! Just Shoot Me! במקום להתפעל מהידעה הדי מדהימה, שלנה+פיט. אתם רק יושבות ורוטנות כמו זקנות...

casperit

New member
יא לנה ופיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט לא מאמינה.. לא לא אתה רציני?????????????????? זה לא יכול להיות!!!!!!!!!!!!! וואי באמת????? ווואי זה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! טוב..אממ.. יעל

Ophel McNeil

New member
למה אתם מתלהבים מזה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo108.gif

אין כל קשר בין אלפי הקומיקסים באלפי המימדים שיש לסופרמן, לבין סמולוויל. לסמולויל יש בכלל קיום אחר, והסדרה אמנם מבוססת על עליולת סופרמן, אבל זהו. בסמולוויל קלארק יכול להתחתן עם לנה (מסכן) ובכלל לא לפגוש את לויס ליין (או שאולי לא מסכן ^^).

מי אמר?

הסידרה מאוד נאמנה למקור, הם לקחו דמויות שונות והרכיבו אותם בצורה מאוד מעניינית, משהו יודע אם קלואי מופיעה בספרים?

Ophel McNeil

New member
זה לא משנה שהיא נאמנה.

היא שונה. מטורפוליס ממוקמת אחרת, פיט שחור, קלואי למיטב ידעתי היא מקסימום דמות קטנה ושולית, לקס וקלארק מעולם לא היו חברים בעבר! אין שום טעם לבסס את העתיד לסדרה על עלילות אחרות של סופרמן.

אני לא מבין מאיפה את שואבת את זה...

כתוב באיזה שהוא מקום שלקס וקלארק לא הכירו בעבר? הפואנטה של הסידרה היא גם להראות את קלארק, כנער צעיר ומתבגר שמתמודד עם הקונפקליטים שכל נער רגיל מתמודד: אהבה, לימודים חברים וכו´. ובנוסף איך הוא מתמודד עם השוני שלו מאחרים, לטוב ולרע. עוד דבר שהסידרה מראה, זה מאיפה הכל התחיל. אני לא זוכר שצויין (ואם כן אז לונורא) במקום כלשהו למה לקס שונא את קלארק... הסידרה מלאה ברמזים אל העתיד, וזה מאוד יפה. אם את לא אוהבת אותה, את לא חייבת לראות אותה.

Ophel McNeil

New member
אתה בטוח ששרשרת להודעה ../images/Emo108.gif

הנכונה, או שאתה סתם נהנה לתקוף אנשים בזמנך החופשית?
מישהו כאן אמר שבקומיקס לנה נשואה לפיט, אני אמרתי שאין טעם לפתח אשליות לגבי העתיד של הסדרה, כי מישור הקיום שלה שונה לגמרי. זה, צר לי לבשר לך, עובדה. בסמולוויל, קלארק יכול גם להתחתן עם לנה, ולחיות באושר ועושר. והרמזים הם כשמם הם - רמזים. מה הקשר ללא אוהבת אותה?! מה הקשר למאיפה אני שואבת את זה?! אם לא הייתה מנהל, עוד הייתי מבקשת למחוק את ההודעה.

SaberTooth

New member
לייק דאאאאאא.... *במבטא פרחי*

גבר אמרתי פעם שמטרופוליס וסמולוויל בכלל לא קרובות, אפילו לא באותה מדינה. ובנשיא, הם התכוונו לנשיא החברה שלו, ופיט הוא הסגן שלו. קלארק גילה את הסוד שלו ללאנה בערך בגיל 18, זאת אומרת בערך בתקופה שהסידרה מתרחשת בה. לפי מה שידוע לי, פיט היה קיים רק בגרסה הראשונה של סופרמן - הוקמיקס, אחר כך הם הוציאו אותו. אבל אי איפשר להסתמך על הקומיקס, כי לפי הקומיקס עד עכשיו קלארק ידע לעוף ופיט הוא בכלל לבן.

הלדין

New member
ואחרי שתסיים לקרוא את האתר

האם אתה מתכוון להכין על סמך המידע שם מאמר?(לאלה שאינם יודעים כלום על סופרמן אלא רק מסדרות הטלוויזיה) נ.ב. סטיוון סיגל, יוצר "סופרמן", היה יהודי. סתם עובדה פיקנטית.

Skiter

New member
מה שמזכיר לי..

בסדרה המצוירת (שפלאים סופרמן שם דומה לדין קיין... ולויס לזאתי מהסרט) לקס הוא שחור.... וגם בלואיס וקלארק סמולוויל ומטרופוליס קרובות.. זה די ברור שמטרופוליס היא ניו - יורק...

SaberTooth

New member
../images/Emo4.gif

בלויס וקלארק מטרופוליס וסמולוויל לא קורובות, עובדה שקלארק צריך לטוס הרבה בשביל להגיע ממטרופוליס לסמולוויל. בסידרה המצויירת, לקס לא שחור, הוא שחום (או שזוף, אם תרצה). יש הבדל...

אוקיי...

אני רק הבאתי כמה דברים שקראתי, אני לא אומר שהכל נכון\לא נכון. שקד, בלואיס וקלארק סמולוויל ומטרופוליס רחוקות כפי שהסביר לך. וסאברטוט´, לקס הוא באמת שחור (וקירח) בסידרה המצויירת.

ספוילרים ../images/Emo58.gif ומידע לעונה השניה

אני יתרגם את זה מאוחר יותר...
SEASON 2 INFORMATION FROM THE WB Next season, Clark discovers a new power that not only increases his ability to help others, but also his chances for being discovered. Lex also gains new power, but of a different nature. In the fight to oust his father from Luthor Corp., he undergoes a sinister transformation that will warp his friendship with Clark. The greatest threat to Clark Kent remains the disclosure of his true identity. (Can he trust a close friend when the truth is revealed?) CAST LIST x Tom Welling x Kristen Kruek x Michael Rosenbaum x Sam Jones III x Allison Mack x Annette O´Toole x John Schnieder - Note : This is just the list of regulars that appear in every episode. John Glover and Eric Johnson may appear again as reoccurring guest stars. NEW 2.01 VORTEX x How does Lana survive without seeing Clark? It looks as though they´re going with the unconscious route. Unless, of course, this means Lana may have seen something before being knocked out. x Lana and Martha talk about the day of the meteor shower. Martha tells Lana about how she wished she´d have a child with the wish that the young "fairy princess" Lana offered her. A few months later, Clark came along. After the conversation Lana grants Martha another wish. x Jonathan and Nixon are missing following the tornado. A traced cell phone call may lead to finding them. x Lionel may be paralyzed but Lex surprisingly stays by his side. Of course, we still don´t know if that means Lex helped him get out or not, or if he allowed Lionel to suffer. Either way, in a true role reversal, it looks like Lex will control his father´s destiny. x A year ago, Smallville started with Lex Luthor being rescued in a mysterious fashion and his car left in a really odd shape. Now, a year later, Lana Lang was rescued and Whitney´s truck was left looking as if a bomb had hit it. Will Lex make the connection? 2.?? REDUX x Martha´s father, William Clark, comes to town after many years of being estranged due to conflicts with Jonathan. Clark wants to get to know his grandfather more but will the family rifts keep them all apart? x Clark does a super-feat underwater! Did we mention that Clark will be wearing red speedos in this one? In a Superman first, it won´t be on top of a costume, either! x Somehow the "freak of the week" can make people age at a very rapid pace, possibly so he/she can stay young. x Smallville High has a new principal, Principal Reynolds, who challenges Clark to find his journalistic side. x The new principal apparently used to be a professor at Exeter Prep when Lex attended the school there. For some reason Chloe thinks the new principal is shady. -- Source Kryptonsite​

למעלה