כמה דברים על סמסונג A26 ושיאומי 11S . אז בסמסונג A26 אפשר לבחור שוידאו תמיד יפתח בנגן VLC

רוב הזמן נח

Well-known member
בשיאומי 11S תמיד בברירת מחדל הוידאו נפתח בנגן של שיאומי. אפשר ידנית לשלוח את הקובץ ל- VLC אבל זה משהו שתמיד צריך לעשות שוב.
וגם אם בוחרים שתמיד הוא יפתח עם VLC שיאומי לא מכבדים את הבקשה והקובץ בברירת מחדל שוב יפתח עם הנגן שלהם, שאי אפשר להפתר ממנו. בשיאומי 14 פרו לא יצא לי לבדוק את העניין הזה, כי החזרתי אותו לחנות די מהר.

בסמסונג A26 כשפתחתי וידאו הוא נתן לי 3 אפשרויות. אחת מהם היתה VLC (התקנתי את הנגן הזה במכשיר קודם)
בפעם השניה שמתי לב שיש שם אפשרות לבחור שתמיד וידאו יפתח עם VLC. ואחרי זה באמת אוטומטית כל וידאו שהופעל נפתח בנגן VLC.

אה, ובדקתי כמה פעמים בסמסונג A26, וידאו עם 60 פריימים לשניה תמיד יוצא עם 60 פריימים לשניה. בשיאומי 14 פרו זה לא היה ככה.

בעיה קטנה שיש במצלמה בסמסונג A26, הם מישום מה החליטו שבתמונות סטילס יש רק 3 אפשרויות. פלאש. פלאש אוטומטי. וללא פלאש. הפנס נעלם.
ואם פותחים אותו ידנית כשמפעילים מצלמה הוא נכבה. הם החליטו שבתמונות סטילס לא יהיה פנס.

בשיאומי 11S יש גם פנס בתמונות סטילס.

אבל בשיאומי 11S כשמפעילים וידאו צריך לבחור לפני הצילום אם יהיה פנס או לא יהיה. אי אפשר לשנות את המצב בזמן צילום הוידאו.
בסמסונג A26 בזמן צילום הוידאו אפשר להדליק פנס ולכבות אותו מתי שרוצים.

SHERME

Well-known member
בשיאומי 11S תמיד בברירת מחדל הוידאו נפתח בנגן של שיאומי. אפשר ידנית לשלוח את הקובץ ל- VLC אבל זה משהו שתמיד צריך לעשות שוב.
וגם אם בוחרים שתמיד הוא יפתח עם VLC שיאומי לא מכבדים את הבקשה והקובץ בברירת מחדל שוב יפתח עם הנגן שלהם, שאי אפשר להפתר ממנו. בשיאומי 14 פרו לא יצא לי לבדוק את העניין הזה, כי החזרתי אותו לחנות די מהר.

בסמסונג A26 כשפתחתי וידאו הוא נתן לי 3 אפשרויות. אחת מהם היתה VLC (התקנתי את הנגן הזה במכשיר קודם)
בפעם השניה שמתי לב שיש שם אפשרות לבחור שתמיד וידאו יפתח עם VLC. ואחרי זה באמת אוטומטית כל וידאו שהופעל נפתח בנגן VLC.

אה, ובדקתי כמה פעמים בסמסונג A26, וידאו עם 60 פריימים לשניה תמיד יוצא עם 60 פריימים לשניה. בשיאומי 14 פרו זה לא היה ככה.

בעיה קטנה שיש במצלמה בסמסונג A26, הם מישום מה החליטו שבתמונות סטילס יש רק 3 אפשרויות. פלאש. פלאש אוטומטי. וללא פלאש. הפנס נעלם.
ואם פותחים אותו ידנית כשמפעילים מצלמה הוא נכבה. הם החליטו שבתמונות סטילס לא יהיה פנס.

בשיאומי 11S יש גם פנס בתמונות סטילס.

אבל בשיאומי 11S כשמפעילים וידאו צריך לבחור לפני הצילום אם יהיה פנס או לא יהיה. אי אפשר לשנות את המצב בזמן צילום הוידאו.
בסמסונג A26 בזמן צילום הוידאו אפשר להדליק פנס ולכבות אותו מתי שרוצים.
בקשר לסטילס
יש לך שני מצלמות 12MP ו50MP
ב12 יש פלאש או פלאש אוטומטי או ללא פלאש
ב50 יש לך רק פלאש אוטומטי
בצילום וידאו אפשר להפעיל פנס מצד שני אי אפשר להפעיל פלאש

רוב הזמן נח

Well-known member
בקשר לסטילס
זה מה שרשמתי. לא ניסיתי עדיין את מצלמת הסלפי.

אבל בשיאומי 11S יש 4 מצבים גם בצילום הרגיל וגם ב- 108 MP
יש:
פלאש. פלאש אוטומטי. ללא פלאש. ותאורה קבועה/ פנס. אז לא ברור למה סמסונג החליטו שלא צריך את זה.

SHERME

Well-known member
זה מה שרשמתי. לא ניסיתי עדיין את מצלמת הסלפי.

אבל בשיאומי 11S יש 4 מצבים גם בצילום הרגיל וגם ב- 108 MP
יש:
פלאש. פלאש אוטומטי. ללא פלאש. ותאורה קבועה/ פנס. אז לא ברור למה סמסונג החליטו שלא צריך את זה.
לא דיברתי בכלל על הסלפי
אני מדבר על המצלמה הראשית ווייד שהיא מגיע כברירת מחדל עם 12MP
ויש אפשרות לבחור אופציה של 50MP
ב12MP יש פלאש פלאש אוטומטי או ללא פלאש
ב50MP יש רק פלאש אוטומטי
לא חושב שיש צורך בפנס בצילומי סטילס
הפלאש בהחלט מספיק
בוידאו בהחלט יש צורך בפנס בעיקר באזורים חשוכים אאוט דור לואו לייט

רוב הזמן נח

Well-known member
לא דיברתי בכלל על הסלפי
ב50MP יש רק פלאש אוטומטי
הפלאש בהחלט מספיק
בשיאומי 11S יוצאים לי צילומים שנראים ממש טוב כשאני משתמש בפנס בצילום סטילס.

אם אני יתקין אפליקצית מצלמה תהיה לי אפשרות בסמסונג להפעיל פנס בצילום סטילס?

רוב הזמן נח

Well-known member
לא דיברתי בכלל על הסלפי
ב50MP יש רק פלאש אוטומטי
הפלאש בהחלט מספיק
התקנתי את אפליקציית אופן קאמרה בסמסונ וזה נתן לי שם גם פנס בצילומי סטילס. אבל לא הבחנתי בשיפור בתמונות. אולי אפילו להיפך. כי זמן התגובה לצילום היה קצת יותר איטי וזה גורם לפספס צילומים בכל מיני מקרים.
אגב, יש שם אפשרות לצלם תמונות בפורמט PNG.

ואין שם גם אפשרות לצלם ב- 50 מגה פיקסל. רק ב- 12.

SHERME

Well-known member
התקנתי את אפליקציית אופן קאמרה בסמסונ וזה נתן לי שם גם פנס בצילומי סטילס. אבל לא הבחנתי בשיפור בתמונות. אולי אפילו להיפך. כי זמן התגובה לצילום היה קצת יותר איטי וזה גורם לפספס צילומים בכל מיני מקרים.
אגב, יש שם אפשרות לצלם תמונות בפורמט PNG.

ואין שם גם אפשרות לצלם ב- 50 מגה פיקסל. רק ב- 12.
תן לינק לאפליקציה

רוב הזמן נח

Well-known member
תן לינק לאפליקציה
נכנסתי לחנות ופשוט מצאתי אפליקציה בשם הזה והתקנתי אותה. נראה ל שיש רק סוג אחד בשם הזה. אין לי לינק ספציפי.

יש לי לינק ספציפי לאתר עם גרסאות ספצפיות שאמורות להיות יותר טובות שמתאימות לשיאומי וסמסונג. שמרתי משם את כל הגרסאות ואני יבדוק את זה בקרוב

אתם מכירים את זה?
מה הגרסה שם שהכי מומלצת לסמסונג והכי מומלצת לשיאומי?

SHERME

Well-known member
נכנסתי לחנות ופשוט מצאתי אפליקציה בשם הזה והתקנתי אותה. נראה ל שיש רק סוג אחד בשם הזה. אין לי לינק ספציפי.

יש לי לינק ספציפי לאתר עם גרסאות ספצפיות שאמורות להיות יותר טובות שמתאימות לשיאומי וסמסונג. שמרתי משם את כל הגרסאות ואני יבדוק את זה בקרוב

אתם מכירים את זה?
מה הגרסה שם שהכי מומלצת לסמסונג והכי מומלצת לשיאומי?
זאת האפליקציה?!

רוב הזמן נח

Well-known member
זאת האפליקציה?!
לפי השם והסמל שלה, זאת האפליקציה.

רוב הזמן נח

Well-known member
בקשר לסטילס
בצילום וידאו פלאש לא מועיל. בצילום סטילס פנס/ תאורה קבועה, מועיל.

למעלה