כמה דברים על סאם....

כמה דברים על סאם....

דבר ראשון, איכס איכס איכס פופ פאנק דבר שני, מה הם יורדים על הסטרוקרז?! כוס אמק! אני לא מבינה מה אתם שומעים אותם בכלל.. הלהקה הכי מעפנה שיש...

NiKi†a

New member
דבר אחד...

את מעפנה בעצמך ואנחנו נשמע מה שבא לנו אוקיי?

את בכלל לא מכירה אותי...

אז מי את שתשפטי?!?! זכותי להגיד מה שבא לי ואת יכולה או לקבל את זה או לא לקבל את זה.... ורק שתדעי, שמה לעשות שפופ פאנק זאת המוזיקה הכי מסריחה שיש... זה מוזיקה לוואנבים ולאנשים שחושבים שהם פאנקיסטים או סקייטרים ששומעים גם אבריל לווין... אז כאילו תעשו מה שבא לכם אנשים אבל רק שתדעו שאתם מתחילים להדרדר...

NiKi†a

New member
אז מה את נכנסת לפה בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ומה אני מבזבזת עליך זמן בכלל
תחשבי מה שבא לך...זה בכלל לא אכפת לנו וזה לא ישנה את מה שאנחנו חושבים

B i z z y D

New member
שלומית,

אם הייתי יכולה הייתי מקללת אותך... אל תעשי הכללות כי את אבריל אני לא אוהבת ואולי לדעתך סאם מסריחים [כמו שאמרת] אבל מצד שני, כל אחד והטעם שלו ועובדה- יש ילדים שאוהבים בריטני ואומרים שפאנק זה איכס או משהו כזה אז תחיי ותני לחיות ואם לא נהרוג אותך. שבי בשקט. תודה יומטוב ואל תחזרי

NiKi†a

New member
../images/Emo8.gifאמרת יפה

ואל תרדי גם על אבריל..את אבריל אני גם אוהבת...אבל לכי תקללי אותה בפורום שלה נראה מה יעשו לך שם...אני לא רוצה לדעת....וגם לך לא.. אז תלכי ואל תחזרי

אני רוצה להבין דבר אחד../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מאיפה יש פופ פאנק לא שמעתי על זה... פאנק אני יודע שזה קיים פופ גם קיים אבל מאיפה פופ פאנק כל מי ששאלתי שמבין במוזיקה אמר שסאם 41 הם פאנק רוק....וזהוא בחיים לא שמע על פופ פאנק!!.. ואין שום סוג מוזיקה שחיפשתי פופ פאנק לא מצא כזה סוג מוזיקה. סאם לא נשמעים כמו פופ בכלל..פאנק כן רוק כן..אבל מאיפה הפופ.. מישהו או מישהי יכולים להסביר לי את הפירוש של הדבר!?!?

Tapuhi

New member
שוב אתה?

זה פשוט וואנאבי פאנק כל התשתית של הפאנק זה- אפחד לא צריך להכיר אותנו, ואם אנחנו פופולארים- זה סופנו המר. חבל. כאילו, אם כל מעריצות בריטני והיתר יתחילו לשמוע פאנק זה יהפוף לפופ כי זה יהיה מסחרי או משו בסגנון...
די בלבלתי את עצמי, אבל אם אתה לא מבין- פשוט תשאל שוב

cvd

New member
עאלק "סוויט"

אני באמת לא הייתי מגדירה אותם פופ פאנק אלא רוק\מטאל\פאנק- הקיפו את התשובה הנכונה אבל כל דבר שלא נכלל באותה קטגוריה כמו בריטני הפרוצה. בבקשה ממכם. אני לא רואה נגיעות של פופ בשירים שלהם ואם כן אל תאירו את עיניי. דבר שני תתחפפי ותוציאי את כל הדונג שנתקע לך באוזן ותקשיבי עוד פעם לשירים של סאם, כי הם בהחלט שווים שמיעה. אני מניחה שהיה לך מאוד מאוד משעמם שהחלטת לעצבן ולהתעלק בפורומים בהם את לא רצויה בשעות הפנאי שלך. אז תחזרי לפורום "המורדים" ועל תחזרי. סיוי

NiKi†a

New member
ממ...אוקיי...../images/Emo13.gif

ALMIGHTY יש לך איסיקיו? אתה יכול להביא לי את המספר אני צריכה לדבר איתך
תודה

NiKi†a

New member
אה וסיוי....../images/Emo13.gif

אהבתי מה שאמרת...
יש לך גם איסיקיו?

Tapuhi

New member
היית רוצה שהם יהיו/רוק/מטאל/פאנק

איפה את חיה? הם היו רוצים להיות אחת מהקטגוריות שלמעלה... וזה שבריטני פרוצה, זה לא אומר שיש לה מוסיקה זנותית או משו. זאת המוסיקה שהיא מתמחה בה- פופ. מה לעשות, גם סאם 41 רוצים להרוויח קצת גרושים אז הם מנגנים פאנק-פופ [ואני עשיתי לך טובה בכלל כששמתי פאנק]. הם רוצים שאנשים יקנו את הדיסק החדש שלהם יאדה יאדה אז הם מנגנים שירים קליטים, מקצביים ועכשויים= פופ. אז עכשיו יש את הקטע הזה- את תשמעי מוסיקה שאת אוהבת, לא חשוב הסגנון, או- שתשמעי את כל הלהקות שנמצאות תחת סגנון אחד (מה שלא יהיה). החלטה שלך. תאמינו לי, אני יותר חכמה מכם פוזרים קטנים וחמודים שלי. ובקשר למתפלצפת שלמעלה שלא מתאים לה לחיות- get a life זה יותר עלוב מללכת לפורום של ווסטלייף ולצעוק שאחד מבקסטריט יותר חתיך. באכס.

למעלה