כמה דברים מהצד......

wonderer20

New member
כמה דברים מהצד......

1) מותר וגם רצוי לפתוח את הרגשות כאן ולהרגיש נוח כי זה המקום הכי טוב לזה! 2) צריך וגם רצוי לשמור את המידע על אנשים אחרים חסוי כמו שאנחנו יודעים כמה העניין הזה חשוב כשמדובר בנשאות. 3) חובה וגם רצוי לא להשתמת במידע על מישהו אחר נגדו אפילו בהבעת הרגשות שלך. 4) יש אנשים כאן שחולים בדברים אחרים (פיזית או נפשית) בנוסף לנשאות, ולהיות יותר רגישים גם להם במיוחד!!!! 5) נכות, הרגשת נחות, ו"סוג ב" הם רגשות טבעיים מאוד במיוחד בהתחלה, אבל אף אחד לא מסתובב עם אות קין על המצח ואפשר וצריך ורצוי לנסות לשים את זה בצד (ואני יודעת, ממש יודעת כמה זה קשה!!!) ולנסות להמשיך הלאה בצורה הכי טובה שאפשר, כי הסטיגמה לא צריכה להיות אצלנו בראש, יש מספיק בחוץ. זה קשה אבל לקום בבוקר ולהגיד "אני שווה ואני יכול" אולי יכול לעזור (אגב, יש לי את הרגשות האלו בלי הנשאות
) 6)צריך ורצוי לדעת להתנצל אם לא הבנו אחד את השני, או פגענו אחד בשני ואין כלל בושה בכך. וואו כתבתי המון! לא ממש התכוונתי לפוצץ! אז שיהיה יום מצוין לכולנו, בואו נמשיך קדימה מכאון! חיבוקים גדולים לכולם! ג'ודי נב היי sweet smile! חיפשת אותי?

../images/Emo140.gif ג'ודי !!!!

זה טוב שאם אומרת כאן דברים כ"כ חיוביים ונכונים ! אני מת עלייך ! שבוע טוב לכולם ! ושבת שלום לכולם

sweet smile1

New member
יש מישהי שגורמת לי לעידוד ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

סתם פשוט אני רוצה קצת להכניס אווירה שמחה...

למעלה