כמה דברים לי אליכם...

שקסי

New member
כמה דברים לי אליכם...

לעוסקים במוזיקה שבינכם- בבקשה תנו לי הצעות לשירים איטיים וקיצביים לבחינות ללהקה צבאית... ולאנשים שנכנסו סתם- רק רציתי להגיד שילד ששלחתי לניתוח בליצנות רפואית עבר את הניתוח בשלום! ועכשיו זה אושר אילעי! וזהו... באו לסמינר סובלנות-מרכז ולמתעיניים! ואם לא אז בואו אליי!

kedeman

New member
שלחת לניתוח?

לא ממש הבנתי איך כל הקטע של ליצנות רפואית עובד....... אבל אני שמח שהוא עבר בשלום והכל טוב!! שירים.... ישלי מלא בראש יש לך כיוון מועדף???? שאני אוכל להוציא... עברי? לועזי? כל כיוון כלשהו שאילו את רוצה לכוון...

THE sky angel

New member
יו כאילו, להקה צבאית...

עברית כאילו שיואו?! איזה.. פףף!! חיחי. .. :) יווו שקס הליצנות הרפואית זה הדבר הכי מדהים שראיתי היה על זה כתבה ברינו צרור או עובדה לא זוכרת ופשוט הוקסמתי מהם.. באמת, הלוואי שכשאני פתחתי את הראש היה מי שיעודד אותי ככה.. :) תמשיכי ככה בובי!! לוב יו!!!

שקסי

New member
אני עושה כמיטב יכולתי!

וד"א שי- להקה צבאית זה רק שירים בעיברית... שלחתי לניתוח- זה עומר שבאתי לילד לפני ניתוח ועבדתי איתו ואח"כ הרופאים באו והלכתי איתו עד הדלת של החדר ניתוח...והוא עבר את הניתוח בשלום... זה נורא קשה! אבל שווה הכל!

שירים:

בערך כל שיר של גידי גוב! אני יכולה לפרט אבל אין צורך בזה כי לדעתי כל שיר יתאים. שיהיה בהמון הצלחה!!

taltoolit

New member
דין דין!

א. אני סופר סופר סופר דופר גאה בך זה הדבר הכי נפלא שאפשר לעשות בעולם וזה בטח נותן לך תחושת אושר וסיפוק עצומה כמו שצריך לתת לך. ב. אמממממ בקשר לשירים וואי שלאה טיפה מסובכת אבל השלושה שעלו לי באינסטיקט כזה הם לא יודעת עד כמה קצביים אבל: מיכאל- הם אומרים שמיכאל זה שם של בן... אז זה. אמ ב. הקיץ האחרון וג. חופים לא יודעת למה הם עלו פתאום בזץ כזה אבל ניסיתי :)

למעלה