כמה דברים כנסו!!!

כמה דברים כנסו!!!

ככה אני הייתי בטיול של 4 ימים מיום רביעי עד שישי ואני לא ראיתי מהפרק שלקחו את ירון למעצר היום ראיתי את הפרק של יום חמישי והוא בחוץ ובכלל מה קורה מישהו יכול להסביר לי מה השתנה?! וסוררי שאני תמיד מבקשת כאלה דברים!!

keds

New member
אני יכולה להגיד לך../images/Emo70.gif

אבנר ונירה החליטו לקחת על עצמם להעיף את ירון מהתיאטרון.. ושתלנו בתיק של ירון סמים
שאבנר שם לו.. עכשיו מאשימים את ירון שהוא מסומם.. ליה קיבלה עוד פתק שכתוב בו שבעלה בוגד בה... ושתלך לדירה שלהם בשמונה. אז ליה תפסה את ריקי וקובי שוכבים... קובי רץ אחריה להסביר לה מה שהיא ראתה וליה העיפה אותו מהבית. ג'ננה סליחה גנגנה רוצה לחזור לריקי ומביא לה שרשרת והיא לא מסכימה לקבל אותה. בתיה וליקרדו שוכבים. יעל התקבלה לסרט ורוצה לעזוב כנראה את את התיאטרון.

keds

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

את זה אני יודעת אבל......

איך הוא יצא מהמעצר מה עבר עליו מאז שעצרו אותו ומה יש בין ריקרדו לבתיה המפוחלצת הזו?

keds

New member
עצה שלי ../images/Emo41.gif

תקחי חוברת ויש שמה את כל התקצירים.. כמו פנאי פלוס ותקראי שמה מה שכתוב
וגם את יכולה לעלות לאתר של ערוץ שלוש ותלכי לתוכניות ותבחרי בתוכנית משחק החיים... ותקראי שמה מה היה...

למעלה