כמה דברים חשובים!

משה 102

New member
כמה דברים חשובים!

הקלטתי במג'יק את ההופעה של שרית חדד בקיסריה - חגיגה וזה הקליט לי עד השיר כשהלב בוכה. רציתי לדעת אם זה השיר האחרון שם? אין לי את הDVD של שרית חדד "נסיכה של שמחה". אני מתלבט אם לקנות את זה, רציתי לדעת אם למרות שזה כעיקרון לילדים יש את זה לכולם ורציתי לדעת אם זה נחשב בתור אלבום 14 של שרית או סתם בתור DVD??

תשובות לשאלותך !

1) קודם כל בקסריה לא ראיתי אז אני לא יכול לענות לך על התשובה הזאת אבל ניראה לי שלא . 2) ולשאלתך כן זה נחשב לאלבום 14 גם ביאיר לפיד אמרו " שרית חדד עם 15 אלבומים " ( כולל החדש ( אז כן ) וגם לי יש שאלה אלייך לא קשורה כ"כ ... חח בקשר למג'יק אפשר להעביר דרכו את ההקלטות למחשב כי גם אני רוצה לקנות את זה !!

משה 102

New member
תודה על התשובות

אנ'לא יודע אם אפשר להעביר, לא שמעתי על זה, אתה יכול להתקשר להוט ולברר את זה.. רציתי אבל לדעת אם למרות שאני ילד גדול - האם כדאי לי לקנות ת'DVD של נסיכה של שמחה?

תשובה

השיר האחרון בהופעה בטלויזיה זה "לו יהי" ובהופעה האמיתי השיר האחרון זה "בחום של ת"א ונסיכה של שמחה לא ניחשב אלבום 14 הם סתם אמרו אצל יאיר זה לא יכול להיות דיסק 14 זה DVD

משה 102

New member
תודה..

נותר לי עכשיו רק להשיג את הדיסק שלה בערבית. אנ'לא מצליח להשיג אותו בשום מקום. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדיסק הזה??

למעלה