כמה דברים חשובים

GK2670

New member
כמה דברים חשובים

אז ככה בקשר לביקורת שראיתי פה על מולי אז אני חושב שזכותו של כל אחד לבקר ובטח אם הוא היה שותף בתחרות!! לדעתי מולי עשה עבודה ומעולה והיה באמת כיף לראות את התחרות מהקהל וגם להשתתף..... יש לי בעייה קטנה אחרת עם אלה שמגנים על מולי כי לדעתי אם למולי היתה בעייה הוא היה כבר מגיב ממזמן...כל הכבוד לו שהוא יודע לקבל ביקורת וזה מראה על גדולה!! לדעתי כל ה"מגנים" יכולים להגיב על כל דבר כי לזה נועד הפורום לא?? אבל באמת לצאת בהודעה של חרם??? זה כבר מראה על ילדות... ועכשיו לנושא פחות חשוב אבל אני לא יכול להפסיק לחשוב עליו... למישהו יש מושג איך קוראים למוכר קסטות ביציאה מהדר יוסף?? הוא נמצא שם כל שנה ואני משתע ממנו!!!!!!!! אם למישהו יש קשר למשפט המוכר : שתיים קסטה ב5 - אני הולך!! לא ליצור עליי לחץ!!!! שיגיד לי בבקשה כל פיסת מידע על המוכר המשוגע שלנו בסדר?? תודה

tzafrirm

New member
מוכר הקסטות (שתים בחמש)

זה לא יאמן אבל המוכר הזה מגיע לאליפויות ישראל (בעבר גם לאליפויות הפועל) כל שנה כבר יותר מעשרים שנה. אני זוכר אותו עוד שבהדר יוסף לא היה אור (1980) וכבר אז היו לו אמרות שפר בדומה למה ששמעת השנה. יפה שעוד מישהו שם לב אליו חוץ ממני.

GK2670

New member
המשך על המוכר

אתה עושה צחוק?!?!?!?? כל שנה כל האוטובוס של גבעת רם בדרך חזרה לירושלים מעבירים עליו קטעים!!! יש אצלנו מישהו שאפילו הקליט אותו ושם את זה לפתיח במחשב שלו אתה נקרע!!!! אין הבנאדם שרוט!!

למעלה