כמה דברים חשובים

גויבה

New member
כמה דברים חשובים

קודם כל ידעתם שדיויד וואלרי היו באמת חברים והוא "תרם" להכנסתה לסדרה דבר שני רציתי לשאול איזה רשע אתם הכי אהבתם ואלרי גינה סופי טארה (זאת שהתחזתה לקלי) או ריי או ברנדה (שכולם אומרים שהיא גם הייתה ביצית אבל לפי דעתי אם כבר קלי הרבה יותר ביצית ממנה ודבר שלישי סתם עברתי במקרה בגלרייה וחיפשתי תמונות של דיויד ונדהמתי יש שם ארבעה תמונות מסכנות חייבים לשפר שמה אז הנה אני פותח שרשור תמונות דיויד ואני אתחיל בתמונה די נדירה אהה ועוד משהו אחרון ידעתם שגם דיויד וגם ריי הם זמרים אהה ועוד משהו מישהו ראה את הסרט של ריי ששודר לפני כמה חודשים בערוץ הסרטים שהיה לו שם ממש מוזר

shanyz

New member
כמה דברים בחזרה!

באמת אין הרבה דיוויד.. בעניין הוא שאין לנו מנהל כרגע כך שאי אפשר לעדכן את התמונות...:S דיוויד חתיך!! כן, דיוויד וריי זמרים. אני חושבת שהשיר" how do you talk to an angel זה של ריי.. שיר מהמם תורידו, תשמעו, ותגידו לי אם זה הוא בסדר?
בקשר לטארה, ברור שנאי זוכרת אותה!! היא כזאת רעה!!! אני שונאת אותה!! המ שהיא עשתה לקלי שלי!! וקלי בכללללל לא רעה!!! היא טובה..
וברנדה?! מה רע בה? כנ"ל היא הייתה טובה.. על הסט אמרו שהיא הייתה די מעצבנת, אבל בתוכנית לא.. בקשר לדיוויד וואלרי, לא ידעתי..:) מאיפה אתה יודע?? אממ.. יש סרט אחד ששניהם השחקנים הראשיים
והם כאילו זוג שם..נראה לי..בערך...נחמד שהם היו זוג
אממ אז הכי ביץ' שאפשר להגיד שאהבתי זאת וואלרי.. בדרך כלל אני אוהבת את הרעות! חחה גם אהבתי את אמילי, היא לא הייתה ממש רעה...אבל...עדיין
איזה עוד רשעים היו???? אהה היו ההורים של אריקה...שגנבו מדילן כסף..איכס, מעבנים! וכמובן הייתה איזמירלדה..או איך שלא קראו לה
זאת שניהלה רומן עם ברנדון... אהה והיה את קולין!! אהבתי את קולין
ולא ראיתי את הסרט עם ריי... איך קראו לסרט? ממ חיפשתי תמונות של דייויד ואני בשוק שאין לי..:S אנשים, שימו תמונות של דיוויד!!

1Shir

New member
איזמירלדה = לוסינדה ניקולסון המהממת

והסרט שאת מדברת עליו הוא לא כל כך נחמד כמו שאת זוכרת, הוא (וחבריו) אנסו אותה בסרט ההוא וגזרו לה חלק מהשיער, זה היה די מזעזע. מה שכן, הם אכן כן היו בסוף זוג יפה, למרות ה"תקרית"...

shanyz

New member
וואלה, חחההה איך הגעתי לאיזמרלדה!?

חחההה
זכרתי שם ארוך.. חיחיחי אממ כן, אני ידועת, כזרו לה את השיער, וגם היה קטע שדקרו את דיוויד, או שהוא דקר מישהו אחר.. וסתם, סרט באמת קצת מפחיד.. אבל אני אהבתי אותו... וואלי מזה יפה! ודייויד-
איזה חתיך

1Shir

New member
אני חושבת שהכי רעה היתה ג'ינה.

האמת שאף אחת לא היתה לגמרי רעה, הן פשוט היו קצת מסכנות והשתמשו בדרכים לא טובות כדי להשיג את המטרות שלהן, ולרוב המטרות היו בסך הכל שיאהבו אותן. את ג'ינה אני הכי פחות מכירה וגם פשוט יש לה פרצוף כזה של רעה, כנראה שהיא שחקנית מאוד טובה, אז לה מגיע התואר. אני גם לא חושבת שברנדה היתה ביץ', קלי המתנשאת יותר ביץ' ממנה. לגבי דייויד וואלרי (בריאן וטיפאני), אני לא בטוחה, אבל נדמה לי דווקא שהם נהיו חברים רק בעקבות הסדרה, אבל אולי אני טועה. לדעתי הוא לא תרם להגעתה, אבל הם כן ביקשו שלדמויות שלהם יהיה רומן, ולידיעתנו בקשתם התמלאה :)

shanyz

New member
ממממ...../images/Emo13.gif

איזה נחמד יהיה אם הם נהיו זוג בעקבות הסדרה ומה שרשמת,ף שהם ביקשו שינהלו ביניהם רומן באמת קרה
אהה. כן, לג'ינה יש פרצוף רע! למרות שכשהיא מתלהבת ממשהו, היא צוחקת צחוק חמוד כזה ואז היא נראית לי חמודה.. אז לא תמיד אני שונאת אותה.. אבל כשהיא עושה דבירם, זה כאילו בא מכוונה רעה!! קלי!? רעה!?!?! מתנשאת!?!?! :) טוב, אולי פעם היא הייתה טיפה (!!!!) (טיפה...) מתנשאת.. אבל כבר לא
היא בכלל לא ביץ'... גם ברנדה לא הייתה ביץ' איך אנשים הגיעו לזה בכלל? היא הייתה חמודה ברנדה!

Ez sLeeP

New member
יאממממ.. תגובה כללית..

בריאן אוסטין גרין (דייויד) וטיפאני (אמבר - ויתרה על השם) ת'יסן (וואלרי) היה זוג לאחר התקבלותה לסדרה.. לדייויד לא היה קשר להתקבלותה.. לעומת זאת, לטורי ספלינג - השחקנית הכי גרועה עליי-אדמות, היה עניין בליהוקו של ג'ייסון פריסטלי הלא הוא ברנדון חביבינו, כי היא ראתה אותו ברחוב, וחשבה שהוא חמוד.. בין השניים לא ממש קרה משהו, ואני יכול להבין אותו.. פריסטלי, לחדשים - ניהלנו כאן דיונים ממזמן, היה מעורב בתאונה נוראית והרסנית בתחרות חובבנים של מירוץ-מכוניות שהשתתף בו לאחרונה.. כידוע, הוא מכור להימורים - ועל-אף שנפצע כה-הרבה פעמים בתחרויות המירוצים, הוא המשיך - ובפעם האחרונה, לפני כשנה הוא כמעט מת. באשר לקלי - אני לא מבין למה כולם תופסים אותה כחסודה.. את קלי אהבתי בימי הסנוביות שלה, קלילות-המוחין, השטיחות, וחוסר-האופי.. היא היתה אז משעשעת.. מאז השריפה במסיבת הקולג' שסטיב ארגן, היא הפכה להיות חסודה ומתחסדת מגעילה! ומאז, בלעעע.. גם הסדרה אגב הדרדרה בימים אלו, אפילו עוד קודם.. ברנדה - מה נסגר עם הביצ'יות?! קודם-כל - היא הסדרה.. תסלחו לי, אבל אם היו מעזיבים את דונה, קלי, דייויד, סטיב לא ממש היה מזיז לי.. ועובדה - שהסדרה נחלה ירידה ברייטינג, וירדה ממעמדה עם עזיבתה של זו. בראיון עם אהרון ספלינג - הוא ציין שהיא בסכ"ה רצתה לפרוץ לעולם הקולנוע, וידעה שאם תישאר בסדרה כמו כל השאר - לא ייצא לה מזה משהו (לא שיצא לה..). הוא הסכים.. התקשורת היא שמחמירה תמיד עם כל העניינים האלו ויוצרת את הסכסוכים. שאנן דהוריטי היא אחת מן השחקנים הטובים שיש.. לצערינו, כילדה כוכבת (בית קטן בערבה וכיוצ"ב) - שכלה נדפק, ואגואה (האגו שלה) התנפח.. אט-אט היא תתמכר לסמים, ותירצח ע"י אקס-מעריץ פנאט (טפו.. טפו.. טפו..), או תמות ממנת-עודף.. כמו כל אלו שתהילה עלתה להם לראש, הדימוי שלהם בהוליווד ירד, כי ככוכבים-ילדים, וכוכבי-סדרות קאלט בטלויזיה, אין להם הרבה להמשיך משם - וחבל.. כדמות, היא היתה לדעתי הדמות הכי מסקרנת בסדרה.. כולם מציגים את "קלי וברנדון" כ'זוג של הסדרה' - שבסכ"ה החלו לצאת בעונה החמישית/שישית.. ונפרדו 2 עונות לאחר-מכן.. או לחלופין את "דילן וקלי" - והוא וברנדה היו ביחד עוד קודם לכן.. אם היא היתה נשארת - אולי החתונה של סוף הסדרה היתה נראית יותר טוב.. אין ממש רשעים בברלי.. אולי קצת ביצ'ים/יות.. הרשע האמיתי הזה קיים רק באגדות (או באופרות סבון יומיות - חח..). פה זה תככניות ומזימתיות (שמאופיין לרוב עם סבוניות הפריים של ספלינג, אך במקרה זה - לא ממש בולט..) - שוב, מה כבר וואלרי עשתה?.. בגדה בסטיב, שברה את לבבו.. לא משהו "רשע" רציני.. אז אם לבחור בביצ'ית שהכי התחברתי אליה - וואלרי.. (סופי היתה רק במעט מאוד פרקים, ג'ינה לא רעה כ"כ, כמו שתגלו בהמשך, אין לי מושג מיזו טארה.. מלא זמן לא ראיתי את הפרקים האלו, בעצם מן הפעם הראשונה שהם שודרו.. את הפרקים הטובים [עונות 1-5/6] - ראיתי בש"ח האחרון של ערוץ 6, וכן בטון השידורים החוזרים שהיו עד-כה, כשמגיעים לעונה השביעית - אני עוצר, לוקח הפסקה, ולא חוזר יותר..
המממ.. מה עוד? אה, התחלתי לבנות ממזמן אתר לבברלי, וסדרות ספלינג - אבל אין לי ממש זמן לפתח אותו, והוא בכלל נמצא במחשב הישן שלי, יחד עם כל התמונות-בברלי הרבות שהיו לי.. נדב.

shanyz

New member
ווא יש לי הרבה מה להגיב לך../images/Emo13.gif

דבר ראשון, ממתי היא וויתרה על השם אמבר? טוב לדעת
טורי ספלין- אכן השחקנית הכי מכוערת ומטומטמת שקיימת! שונאת אותה ואת הדמות שלה!! מעצבנת לאללה!! מה נסגר עם החזה שלה!? בקשר לג'ייסון, ממש לא ידעתי שזה בזכותה...... מזל שהיא ראתה אותו!!!!
בקשר לתאונה שקרתה לו, אני זוכרת כשרק שמעתי ואמרו שהוא קשה מאוד ואולי ימות, הייתי בהלם! מזל שהוא יצא מזה.. ושיפסיק כבר עם המרוצים האלה...בעעע ואת צודקת בקשר לקלי- מאז השריפה, היא נהייתה קצת (קצת...) יותר רצינית.. אבל היא לא שיטחית!!! בקשר לברנדה- אני ממש לא מסכימה. אני לא חושבת ש"היא הסדרה". גם בלעדיה שהסדרה הייתה מהממת.. עובדה, היא עזבה בעונה השנייה או השלישית, לא זוכרת, ועדין היה לסידרה רייטינג מאוד גבוה! אולי מאז שברנדון עזב או דילן ירד קצת הרייטינג, אבל כשברנדה? לא חושבת... ו.. הסיבה שהיא עזבה, זה בגלל שהיא התחילה להצטלם לסרטים בערום וזה לא מצא חן בעיני אהרון ספלינג, זו אחת הסיבות שגם היא עזבה...! וואלרי, כן עשתה דברים רעים! אתה לא זוכר שהיה לה רומן עם האיש הנשוי הזה...אוקי הבנתי ת'צד שלה, אבל סתם, שפתאום היא הביאה לו חיתולים לבית? והיא עשתה הרבה דברים רעים, אבל שוב, לדעתי האישית הם לא מאוד רעים
אני אהבתי את וואלרי! בקשר לטארה, אתה בטוח זוכר!! היא ניסתה להיות כמו קלי, שמה פאהה בלונדינית, הלכה וחרטה על המכונית של וואלרי "כלבה" ואחר כך ניסתה להרוג את קלי בתוך האוטו עם הגז... בקשר לאתר, אולי בכל זאת תפתח אותו? יש לי כמה אתרים בעברית אבל הם אל משוו... יהיה שווה אם יהיה אתר טוב לשם שינוי
בתקווה שהוא יהיה טוב..חחה

Ez sLeeP

New member
ובכן..

אם רק תגידי לי בת כמה את, אוכל להבין את השקפתך על ברנדה.. כי מבחינתי, צופי בברלי מתחלקים לשניים.. הצופים המקוריים, אלו שהתחילו לראות באמצע.. ויש הבדל בצורה בה הם תופשים את הסדרה (יש גם את אלו שגדלו עליה, ואת אלו שראו בגיל אחר..), ויש את יוצאי הדופן (אדם!.. חח..) ובאשר לברנדה, היא אייקון בברליהילסי מובהק, והיא עזבה בסוף העונה הרביעית או החמישית - אז נא לא להגזים..! הרייטינג ירד עד מאוד, והגיע לנחיתה עוד בעונה השביעית, או השישית.. השמינית, התשיעית והעשירית -- לא היו אמורות להיות מופקות בכלל, ספלינג כל פעם אמר שזו תהיה העונה האחרונה, ואח"כ זו, וזו.. הוא מתקשר יותר מידי לסדרותיו, ולוליא הונו והשפעתו ברשת FOX, ספלינג לא היתה ממשיכה.. אם היתה משודרת היום עם נתוני הרייטינג של אז - היא לא היתה שורדת כ"כ הרבה זמן.. וברנדה היא חלק גדול מן הסדרה, חלק בלתי-נפרד, אבל זו רק דעתי, והרבה אנשים אחרים.. באשר לקלי - החסידות הזו לא מקנה לא אופי.. לפחות אז, בנוסף לחוסר האופי - היא לה חן.. ואם אני אבנה, הוא יהיה מושקע וטוב - פרפקציוניסט מסריח שכמותי.. פרסומת סמויה - האתר שלי לימי חיינו!

shanyz

New member
אתה אוהב ימי חיינו!?!?!חחההה

גם אני!!! כאילו זו הייתה אחת התוכניות (מממ נגיד אופרת סבון) שאבהתי, אבל.. הפסקתי לראות בערך לפני חודשיים כי לא יצא לי.. ככה שאני לא ממש יועת מה קורה חחה בקשר לברנדה, אני מסכימה, היא חלק חשוב מאוד מהתוכנית, לא אמרתי שלא, רק אמרתי שלדעתי אחרי שהיא עזבה לא הרגשתי כאילו התוכנית שווה פחות.. כשדילן, ברנדון, אנדריאה עזבו, ואחר כך גם וואלרי, אז כבר לדעתי התוכנית קצת ירדה ברייטינג.. אבל זו דעתי
אמממ.. אני לא רואה מהאמצע.. אומנם לא הייתי מאלו שראו איך שזה התחיל, כי..הייתי בת 5
אבל ראיתי את כל השידורים מההתחלה ועד הסוף לפחות 3 פעמים...
ואני בת 17 וכמה חודשים.. בן כמה אתה? אני אני מקווה שתבנה אתר
אם תחליט ואתה צריך עזרה בתמונות, חידות, תקצירי פרקים, מידע וכ'ו אתה מוזמן לשאול אותי, כמובן אם תחליט לפתוח אתר
הנה כמה תמונות מוקדשות בשבילך
ברנדה הראשונה!

shanyz

New member
קלי ודונה../images/Emo13.gif מה נסגר עם השיער של

דונה!? כל עונה הוא משתנה

למעלה