יאממממ.. תגובה כללית..
בריאן אוסטין גרין (דייויד) ו
טיפאני (אמבר - ויתרה על השם)
ת'יסן (וואלרי) היה זוג לאחר התקבלותה לסדרה.. לדייויד לא היה קשר להתקבלותה.. לעומת זאת, ל
טורי ספלינג - השחקנית הכי גרועה עליי-אדמות, היה עניין בליהוקו של
ג'ייסון פריסטלי הלא הוא ברנדון חביבינו, כי היא ראתה אותו ברחוב, וחשבה שהוא חמוד.. בין השניים לא ממש קרה משהו, ואני יכול להבין אותו..
פריסטלי, לחדשים - ניהלנו כאן דיונים ממזמן, היה מעורב בתאונה נוראית והרסנית בתחרות חובבנים של מירוץ-מכוניות שהשתתף בו לאחרונה.. כידוע, הוא מכור להימורים - ועל-אף שנפצע כה-הרבה פעמים בתחרויות המירוצים, הוא המשיך - ובפעם האחרונה, לפני כשנה הוא כמעט מת. באשר ל
קלי - אני לא מבין למה כולם תופסים אותה כחסודה.. את קלי אהבתי בימי הסנוביות שלה, קלילות-המוחין, השטיחות, וחוסר-האופי.. היא היתה אז משעשעת.. מאז השריפה במסיבת הקולג' שסטיב ארגן, היא הפכה להיות חסודה ומתחסדת מגעילה! ומאז, בלעעע.. גם הסדרה אגב הדרדרה בימים אלו, אפילו עוד קודם..
ברנדה - מה נסגר עם הביצ'יות?! קודם-כל - היא הסדרה.. תסלחו לי, אבל אם היו מעזיבים את דונה, קלי, דייויד, סטיב לא ממש היה מזיז לי.. ועובדה - שהסדרה נחלה ירידה ברייטינג, וירדה ממעמדה עם עזיבתה של זו. בראיון עם
אהרון ספלינג - הוא ציין שהיא בסכ"ה רצתה לפרוץ לעולם הקולנוע, וידעה שאם תישאר בסדרה כמו כל השאר - לא ייצא לה מזה משהו (לא שיצא לה..). הוא הסכים.. התקשורת היא שמחמירה תמיד עם כל העניינים האלו ויוצרת את הסכסוכים.
שאנן דהוריטי היא אחת מן השחקנים הטובים שיש.. לצערינו, כילדה כוכבת (בית קטן בערבה וכיוצ"ב) - שכלה נדפק, ואגואה (האגו שלה) התנפח.. אט-אט היא תתמכר לסמים, ותירצח ע"י אקס-מעריץ פנאט (טפו.. טפו.. טפו..), או תמות ממנת-עודף.. כמו כל אלו שתהילה עלתה להם לראש, הדימוי שלהם בהוליווד ירד, כי ככוכבים-ילדים, וכוכבי-סדרות קאלט בטלויזיה, אין להם הרבה להמשיך משם - וחבל.. כדמות, היא היתה לדעתי הדמות הכי מסקרנת בסדרה.. כולם מציגים את
"קלי וברנדון" כ'זוג של הסדרה' - שבסכ"ה החלו לצאת בעונה החמישית/שישית.. ונפרדו 2 עונות לאחר-מכן.. או לחלופין את "דילן וקלי" - והוא וברנדה היו ביחד עוד קודם לכן.. אם היא היתה נשארת - אולי החתונה של סוף הסדרה היתה נראית יותר טוב.. אין ממש רשעים בברלי.. אולי קצת ביצ'ים/יות.. הרשע האמיתי הזה קיים רק באגדות (או באופרות סבון יומיות - חח..). פה זה תככניות ומזימתיות (שמאופיין לרוב עם סבוניות הפריים של ספלינג, אך במקרה זה - לא ממש בולט..) - שוב, מה כבר וואלרי עשתה?.. בגדה בסטיב, שברה את לבבו.. לא משהו "רשע" רציני.. אז אם לבחור בביצ'ית שהכי התחברתי אליה - וואלרי.. (סופי היתה רק במעט מאוד פרקים, ג'ינה לא רעה כ"כ, כמו שתגלו בהמשך, אין לי מושג מיזו טארה.. מלא זמן לא ראיתי את הפרקים האלו, בעצם מן הפעם הראשונה שהם שודרו.. את הפרקים הטובים [עונות 1-5/6] - ראיתי בש"ח האחרון של ערוץ 6, וכן בטון השידורים החוזרים שהיו עד-כה, כשמגיעים לעונה השביעית - אני עוצר, לוקח הפסקה, ולא חוזר יותר..
המממ.. מה עוד? אה, התחלתי לבנות ממזמן אתר לבברלי, וסדרות ספלינג - אבל אין לי ממש זמן לפתח אותו, והוא בכלל נמצא במחשב הישן שלי, יחד עם כל התמונות-בברלי הרבות שהיו לי.. נדב.