העדי של עדי
New member
כמה געגועים.. ../images/Emo99.gif
אוקי, אני מודה, לפני שמאיר עלה הערב לבמה לא הרגשתי עד כמה התגעגעתי לילד
הוא היה היום במצב רוח דיבורי במיוחד, מה שתמיד כיף איתו.. וידעתי את זה בשניה שהוא עלה לבמה, עוד לפני כיוון הגיטרה, כשהוא ישר הסתכל אל הקהל ואמר "אהלן"
(לחדשים- זה לא קורה! הבחור שומר על זכות השתיקה ערבים שלמים בדר"כ
) בכל אופן, הוא התחיל לבד עם "אל המנוחה", אח"כ יוסי הצטרף אליו (ימית זה ממש, אבל ממש, לא מי שחשבת, הבחור בערך בגילי
) והם עשו את כל השירים הראשונים בצורה אקוסטית, רק שניהם.. אני מודה, זה הסתדר לי פחות מכפי שחשבתי.. לא ממש התלהבתי מהקטע הזה.. חוץ מ"אצלך בעולם" שהערב הם עשו לו שניהם ללא ספק את הביצוע הכי יפה ששמעתי אי פעם לשיר הזה.. ברצינות! היה פשוט מדהים! כל השאר היו אחלה אבל לא יותר מזה.. אני לא חושבת שיש לי העדפה בין זה לבין הביצועים של הלהקה כולה.. ואז הוא התחיל לדבר
הוא סיפר שהוא עובד על אלבום חדש (מאיר, חומד, אלבום, לא דיסק, זה משגע אותי
) וכולם מחאו כפיים ואז הוא טען שאנחנו צריכים להתלונן בפניו ברמה של "תודה רבה באמת שאתה עושה את זה סופסוף" או משהו בסגנון (מה שנכון
) ואז מישהו מהקהל התחיל לשיר להנאתו איזה פיוט ומאיר אמר שהוא צודק וזה אלבום "עם שירי משוררים, משוררינו..." וחרבש איזה משהו.. אני כבר הייתי בשלב של "פיוטים מאיר, פיוטים..."
בסוף הוא הוציא את המילה
ואז הוא הסביר על "איילת חן" שפעם שרו אותו לפני חתונה ואז הוא תיקן שאולי גם היום ואין לו מושג
(שקלתי להציע לו נישואין כדי שנברר את זה אבל לא יצא
) וששרו אותו בביה"כ וכו' וכו'. בעיניי ההסבר היה במידה הנכונה. לא ארוך ומייגע ולא קצר מדי ומשאיר עם שאלות- לחלוטין במידה!) וכך היה גם עם "המשחק בקוביה"
ששם הוא התחיל ב"אתם מוכנים להסביר לי איך יוצאים מכאן לכיוון תל אביב?"
זה היה משעשע.. ועוד יותר שעשעה אותי מישהי בקהל שצחקה מהקטע הזה בקולי קולות..
בכל אופן, לדעתי גם כאן ההסבר היה מאוד לעניין ובמקום.. מעט מטיף משהו
"כל המסכנים שלא מהמרים רק בפורים.." וכאלה.. אבל זה הצחיק אותי
היה לו ממש מצב רוח טוב
מה שאצלו תמיד אומר הופעה מעולה.. הביצועים של "איילת חן" (שבפלייליסט נקרא "הילד חן"
ואני רצינית..) ושל "המשחק בקובייה" היו מהטובים בהופעה ומהטובים ששמעתי שלו בכלל! אני ממש אוהבת אותם! האלבום הזה אכן נשמע כמו הבטחה גדולה..
ורציתי לשאול אותו מתי הוא יוצא אבל הייתי בחדר אומן בדיוק 2 דקות אחרי סיום ההופעה אז ממש לא היה לי נעים להתחיל לשגע אותו בשאלות מטרידות.. סיכמנו את השיחה בינינו ב"ערב טוב" בערך כי נכנסתי מסיבות אחרות ויצאתי משם ממש מהר (מי שחיפשתי לא היה בפנים
) אבל מתישהו אני עוד אטריד אותו בשאלה הזו.. ואם אני כבר בענייני חדר אומן אז.. אלון- המון המון תודה
וענב- היה ממש כיף להכיר סופסוף..
ותודה גם לסמדר
אחותי המדהימה, שהגיעה איתי למרות כאבי התופת שיש לה רק כי היא ידעה שזה חשוב לי ואני מתגעגעת..
ועוד דבר קטן, בפלייליסט כתוב שהוא גם היה אמור לשיר את "פלח הרימון" (עוד פיוט
) אבל זה מחוק ושמו במקום את "את שומעת" (שגם אגב, היה ביצוע ממש ממש מדהים ויצאתי מטומטמת כי הייתי אחרי אלכוהול (לא נהגתי..) ובאופוריית הופעה אז שאלו אותי אם אני יודעת מי כתב ומשום מה אלתרמן לא עלה לי לראש
) זהו, רוצים פלייליסט? הנה: אל המנוחה מנגינת הנדודים אצלך בעולם (עדיין נקרא "תני לי יד" בפלייליסטים
בשילוב עם ה"מותק" [עכשיו את מרוצה] מאיר אוטומטית הופך לאיזה זמר חתונות
) אהבה קצרה כמה אהבה איילת חן (הילד חן
) בשם האהבה לב סדוק (הוא תופף
ואפילו צילמנתי אבל רואים תופים ומגבעת אם זה עוזר לכם
) גשם (
) משחק בקובייה שירו של שפשף (אפילו לזה התגעגעתי!
) וביניהם אל תלכי מכאן תגידי אש, תגידי מים חלומות אחרים והדרן: את שומעת
שער הרחמים.. וחיכיתי ל"אליה", והוא גם היה עולה שוב כי היה לו מצב רוח ויחסית לקמלוט גם היה אחלה קהל, אבל הם הדליקו את האורות ושמו את המוזיקה ישר
אז ימית- לא שכחתי, פשוט לא היה.. וזה לא כתוב בפלייליסט אבל באמת שהיה יחסית אחלה קהל ונראה לי שאם לא היו מדליקים את האורות ישר הוא היה עולה שוב.. נו, מילא..
ולסיכום: היה ממש ממש כיף!!!! ממש התגעגעתי.. והביצועים הכי טובים של הערב לדעתי היו "אצלך בעולם", "איילת חן", "המשחק בקובייה" ו"את שומעת" אה וגם ב"וביניהם" הוא עשה חידושון נחמד והתחיל עם הפיזמון משום מה..
(אולי זה סתם כי הוא שכח עם איזה עכבר להתחיל
) לילה נפלא שיהיה, התמונות (אם משהו מהן יצא נורמלי) יגיעו בהמשך..
אוקי, אני מודה, לפני שמאיר עלה הערב לבמה לא הרגשתי עד כמה התגעגעתי לילד