כמה בשורות

Just Maya1

New member
כמה בשורות

היי, אז לפני חודש כתבתי שנמאס לי מהצ'יעמום במשרד בו עבדתי ושאני מחפשת.... בינתיים מצאתי משהו לחודש הקרוב, הרבה לפני הבשורה הבאה : פיטרו אותי
וזה לא שאני כועסת או משהו, העניין הוא שהייתי יושבת שעתיים בכל יום ולא עושה כלום, עכשיו עם כל הכבוד - אינטרנט יש לי בבית, ולא באתי לשחק ואם הייתי מסתובבת בזמן שלא היה לי מה לעשות (אפילו שהייתי שואלת ויוזמת) אז הביג בוס היה מתכעס... בקיצור שבוע שעבר הודיעו לי שבגלל תקנה חדשה, פשוט די התמעטה העבודה במנהלה, ושעם זה שאני עוזרת בכל שאר הדברים, אין להם בעצם אפשרות להשאיר אותי, כי אין להם עבודה לתת לי.... האמת שזה לא היה הכי כיף לשמוע את זה לפני החג, אבל הם ממשיכים לשלם לי כרגיל עד סוף החג. ומה26 יש לי כבר משהו אחר. סיימתי שם יפה ואני גם מתכוונת לבוא להפרד שם מכולם כי יצרתי המון חברויות, הם אפילו אמרו שלא קרה להם דבר כזה שכל המשרד התחבר עם מישהו חדש כ"כ מהר. טוב חפרתי... המון! שתהיה לכם ולכן שנה טובה ומתוקה ומלאת הפתעות טובות ובשורות נפלאות.

maya1506

New member
ואוו, נהדר וגם תודה כי........

הרבה חברות בפורום לא כל כך אופטמיות ותודה שכתבת על כך כדי להראות לכולן שאכן זה אפשרי. נפלא....... בהצלחה ואני מאחלת לך שזו תהיה מעניינת ומאתגרת..... שנה מופלאה לך..........

למעלה