כמה בקשות:

כמה בקשות:

1. תנו לי שם של משחק טוב של DBZ. 2. תנו לי שם ש תוכנה טובה להורדת פרקים של DB ו-DBZ ביפנית (כי בקאזה ובאמיול פשוט אין, לא קיים, חוץ מל-GT). 3. תנו לי סיבה טובה למה לא מנדים את וג'יטה מהחבורה אחרי שהוא רצח איזה מאתיים איש בטורניר, כשהוא כבר חי עם החבורה והיה יחסית די טוב במשך שבע שנים (הוא במפורש הודה בזה כשהוא נלחם בגוקו), מה שהופך אותו לבוגד, שזה יותר גרוע מסתם villain. מה מבטיח שהוא לא יבגוד בהם עוד פעם אחת?

matan 18

New member
תשובה

1. M.U.G.E.N אחלה משחק שבעולם. וגם תקן צ'י בודאקי. 2. אין תוכנה פשוט לא קיים, כולנו מורידים מאתרים ושרתים. 3.וג'יטה הוא אחלה דמות. ועם הוא לא יהיה עם החבורה הוא יהיה נגדם! אז לא עדיף לשמור נכס כזה לכל מקרה. והוא הוכיח שהוא לא כולו רשע ועזר פעמיים רבות לכולם ועזר להציל מספר פעמיים לא מבוטל את כדור הארץ. כמובן שגוקו סולח לכולם, (בגלל זה הוא כזה גיבור צדיק.)

gokussj2

New member
וג'יטה

דבר ראשון הוא דמות ראשית כמעט כמו גוקו. דבר שני מהרגע שהוא מת כשהוא נלחם במאג'ין בוו , הוא אמור להיות טוב לגמרי או כמעט לגמרי מכיוון שהמאג'ין ריכז את כל הרוע שהיה בו ביחד וברגע שהמאג'ין נעלם כשהוא מת כך גם רוב או כל הרוע שהיה בו ולכן הוא גם חזר לחיים כשביקשו את המשאלה מפורונגה , כיוון שהוא נחשב לטוב ולכן הוא לא יבגוד עוד פעם.

dekel555

New member
יש לי אתר טוב שאפשר להוריד

ממנו פרקים של זי/ג'י טי/ונראה לי דרגון בול. www.dbgt.com

לא רוצה פרקים של GT!

סדרה מחורבנת! וחוץ מזה, את GT אפשר להוריד ביפנית בקאזה. את DB ו-DBZ לא, ואותם אני רוצה.

gokussj2

New member
זה כל הפרקים לא רק ג'יטי

פשוט לאתר קוראים ככה אבל יש שם את כל דרגון בול\זי\ג'יטי , כל הסרטים והספיישלים , ובנוסף על עוד כמה אנימות אחרות יש גם את כל הפרקים

למעלה