כמה בקשות ומענות...

כמה בקשות ומענות...

(ומכיוון שאני מניחה שאף אחד-כולל אני, לא ידע איזו מהמלש"שיות היא זו שבהפרעה, אני אזדהה בתור חברת הסניף החורג לשעבר) *יש ניסיון להקים בפ"ת צוות שיקדם את רעיון הגישור וההדברות בין קצוות העם השונים בכלל ובין תנועות הנוער הפוליטיות בפרט.מלבד אחד הפרוייקטים שהם מתכוונים להקים-יום זיכרון משותף לרבין ולגנדי-שאני מתנגדת אליו, שאר הפרוייקט אמור להיות מורכב מסדרת מפגשים-אחת לחודש בערך בנושאים שונים. אני זקוקה לנציג/ה של נוער מרצ מאזור מרכז שיעזור בארגון הפרוייקט ובקישור בין התנועה אליו. יש מעוניינים/ות? **כל מי שנכח בסמינר פעיכות בוודאי יודע שבסופו של הסמינר יצאו קבוצות פרוייקטים בנושאים שוני-הקבוצה שלי ושל טל תעסוק בנושא סחר בנשים בכלל והזנות בפרט ותחילת מועד פעילות הצוות הוא בתחילת אוגוסט. אני זקוקה לאנשים שיהיו מעוניינים לקחת חלק פעיל ויוזם בצוות כדי שמירב העבודה לא תיפול על המלש"שית האומללה שלכם...כל המעוניין צריך לחשוף את עצמו במהירות! חן חן לכולכם ויום שמח! גיל ק. מלש"שית בהסוואה של פריקית

kennycandoit

New member
רעיון מצויין

(למרות שאני לא גר באזור) אני חושב שזהו רעיון מצויין לגישור בפערים בעם, או לפחות לנסות. אולם אני חושב שיש להחרים כל טקס זכרון משותף לרבין ולגנדי.

kennycandoit

New member
בקובץ שצירפתי

ישנה כתבה מתוך עיתון הארץ על ההשוואה שלימור לבנת עשתה בין מורשת גנדי למורשת רבין

למעלה