כמה בערך עולה...

כמה בערך עולה...

כמה בערך עולה להוציא רישון נהיגה, כל הטפסים, וכל השיעורים...

Superdror

New member
חשבון פשוט.

אגרה לתאוריה / טסט ראשון - 116 שקל. 28 שיעורים על פי 90 שקל לשיעור = 2520. טסט פנימי - נניח 150 ש"ח. העמדת רכב לטסט חיצוני - 300 ש"ח. סה"כ 3086 וזה בהנחה שאת עושה רק 28 שיעורים, עוברת תאוריה 1 , עוברת טסט פנימי במכה הראשונה וגם טסט חיצוני במכה הראשונה. במידה וזה היה המצב, קיבלת את הרשיון, את נדרשת לשלם עליו עוד 136 ש"ח אגרה, מה שמקפיץ את הסכום ל-3222. המצב הוא לא כזה אופטימי אצל הרוב, כך שתיקחי לעצמך מרווח ביטחון. מספיק להכשל בטסט ראשון כדי להקפיץ את המחיר כמעט ל-4000 שקל. בהצלחה בהמשך הדרך, מקווה שאת תהיי מאלו שהאופטימיות שלי הייתה לצידן

adidas88

New member
שכחת גם

את עלות הבדיקות הרפואיות שמוסיפות בין ה50 ל100 ש"ח...

תודה.. ולכסף טפו טפו...

כסף טפו טםו חמסה חמסה בלי עין רעה יש תודה לה'. (מההורים)

טוב שאמרתם כמה זה יוצא

אני התחלתי לימוד נהיגה ולא ידעתי שזה מגיע לכאלה סכומים, חשבתי שב 3000+ אפשר כבר להיות עם רשיון ביד, בכ"א אני מקווה לעבור טסט ראשון ולצאת עם עודף מ3500

SpoKeN

New member
טסט פנימי...

אי אפשר להיכשל, פשוט חותמים לך שביצעת אותו, אין דבר כזה להיכשל בו, ואם תבקש מהמורה יפה הוא גם יארגן לך פטור מזה ופשוט מישהו יחתום לך, זה נטו בשביל התלמיד, בשביל שהתלמיד יראה מה עומד לקרות בטסט.

Nicolush

New member
זה מחיר נגיד שהמורה קובע לך אחרי

שתיים שלוש שיעורים לפי הרמה שלך נגיד סתם 4000 עד טסט שלישי זה אומר עם את נכשלת שלישי את משלמת לו לפי שיעור והטסט הרביעי גם משלמת ואגב כל התשלומים האלו אינם כוללים אגרות

Nicolush

New member
האור-מצוין לא כתב את זה אלה אני

למה ענית לו וסבבה נפלת על מחיר טוב מינימום שיעורים כל הכבוד כמה כבר יש לך רישיון ?

netbush

New member
לי עלה 4010 ש"ח בלי הכסף של האגרות.

ז"א רק על שיעורים, טסט פנימי וטסט רגיל.. ויש סיכויי שלא תעבור גם טסט ראשון..

3555 ש"ח כולל כל האגרות

אגרת רישיון אגרת טסט שני אגרת תאוריה ו40 שיעורי נהיגה

learndriving

New member
7860ש"ח כולל הכול.

בקיצור , חשבתי שבערך עלה לי הכול ב3000ש"ח ובסוף נדפקתי שהוצאתי המון אלפים שח שלא צפיתי.
אךךךךךךך כעת אני באמת כבר שוכח הכול כולל הכסף. (כי כסף בא, הלך ובא....) העיקר יש רשיון נהיגה וזהו!!! אז אי אפשר לדעת מראש כי יש הרבה הפתעות בעניין הזה.

למעלה