כמה בעיות לחג

mmeny

New member
כמה בעיות לחג

בשעה טובה התקנתי דוט נט עם כל מה שצריך ויש לי כמה בעיות באפליקציה הראשונה 1)שאני מנסה להריץ את התוכנית דרך ה deabager הוא נותן לי הודעת שגיאה error while trying to run project: unable to start debugging on the web server. the project is not configure to debugged 2)גם בלי שאני כותב כלום הוא נותן לי שגיאה מתוך הקובץ config על הקוד הבא
<sessionState mode="InProc"​
ובהמשך עוד כמה הגדרות לא מעשי ידי ובסוף סגירת sessionState 3)אני רוצה להוסיף לאפליקציה פונקציה שכל פעם שאני רוצה לגשת למסד נתונים היא תקבל מחרוזת שהיא בעצם פקודת sql ותבצע ולכן בתפריטיפ עשיתי project-add class הוספתי למחלקה החדשה את כל הספריות הנדרשות(inports system) וכו אבל המחלקה מסמלת לי הודעת שגיאה לכל משתנה שאני מוסיף "DECLARATION EXPECTED" אפילו dim a as integer a=5

gilad g

New member
הממ

1+2) נסה את מה שכתוב בFAQ פה, אם כי אני לא בטוח שזה ממש יעזור... אבל שווה לנסות - זה לא מזיק. כמו כן, תבדוק שFrontpage Extensions מוגדר, ושמוגדרת לך אפליקציה ב-IIS על הספריה שבה ממוקמים הקבצים של הפרויקט שלך. 3) איפה בדיוק כתבת את הקוד של הפונקציה? להזכירך, כל פונקציה חייבת להיכלל בתוך class כלשהו. (או בתוך מודול, אם אנחנו מדברים על VB.NET, אבל אני לא סגור על זה).. אתה יכול להראות טיפה קוד? איפה שמת את ההגדרה של הפונקציה?

mmeny

New member
1+2 נפתרו! קוד לבעיה 3

Imports System Imports System.Web Imports System.Data Imports System.Text Imports System.Collections Imports System.Drawing Public Class Class1 Dim a As Int32 a=5 End Class הודעת שגיאה "DECLARATION EXPECTED" סימון שגיאה מתחת לאות a​

gilad g

New member
זה בגלל ש

אתה לא יכול לרשום פקודה כלשהי סתם ככה בתוך קלאס (אני מדבר על a=5). היא צריכה להיות בתוך מתודה, או בתוך get/set של property. לעומת זאת Dim a As Int32 סתם ככה בתוך הקלאס זה חוקי, בגלל שזאת הצהרה (declaration) ולא פקודה.

למעלה