כמה בדיחות.............

mrmistory

New member
כמה בדיחות.............

1) צפרדע בא לרופא על הראש של גרוזיני ואומרת לרופא. תראה, יצאה לי גידול בתחת. 2) רוסי נופל מקומה שלישי, שואלים אותו מה קרה ? הוא עונה: לא יודע, רק עכשיו הגעתי. 3) דוקטור, יש לי צילצולים באוזניים. עונה לו, אז תענה לטלפון. 4) מה הדילמה הקשה שלכם ..... להציל את חמותך (אמא של אישתך) כשהיא נוסעת ברכב החדש שלך, להציל אותה או לא כי אם אתה לא מציל אותה הלך הרכב אבל נהיה שקט

mrmistory

New member
עוד..........

5) מה זה ילד גרוזיני יושב על ראש של אבא שלו ? מימיר על טלוויזיה. 6) למה יש חלונות עגולים ברכב של גרוזינים ? כדי שלא יוציאו ראש החוצה. 7) איך פארסי נותן גלידה לילדים שלו ? בגביע של אפרופו. 8) למה פארסי רואה סרט כחול ברוורס (revers) כדי לראות איך שהזונה מחזירה ללקוח את הכסף. 9) ביבי, פרס,ברק על המטוס. תקלה התרחשה, המטוס נפל. כולם מתו, מי ניצל ? יחיההההההה(survive) מדינתתתתתתתתתתתת ישראללללללללל

חחחחחחחחחחחח

דני: "אבא שלי החליט לעשות ניסוי. הוא לקח צמיגים של פורשה, רדיו של מרצדס, מושבים של B.M.W, ברקסים של מיצובישי והגה של טויוטה." גילי: "ומה יצא לו מזה?" דני: "שלוש שנות מאסר!" --------------------------- שאלה: מהם רשאי התיבות של רשת החינוך עמ"ל? תשובה: ע-עברינים מ-מנסים ל-ללמוד ------------------------------------- בלונדינית מגיע לגניקולוג, יושבת על הכיסא ומרימה רגליים. אומר לה האחרון: "למעלה". הבלונדה מרימה את הרגליים עוד. הוא שוב מחייך, ואומר: "למעלה"... והיא שוב מרימה רגליים. בפעם השלישית הוא אומר "למעלה", והבלודנינית טוענת שאינה יכולה. "גבירתי", הוא אומר, "הגניקולוג בקומה למעלה, כאן זו מספרה!" --------------------------------------- אחד ניכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו: "יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אשחיל אותה... תן לי בבקשה קונדום אחד". הרוקח הולך ומביא לו קונדום. אומר הבחור: "במחשבה שניה, יש לה גם אחות מהממת, אני חושב שאני אשחיל גם אותה. תן לי עוד אחד בבקשה". הרוקח הולך ומביא לו עוד אחד. אומר הבחור בשלישית: "בעצם יש לה גם אימא פצצה, אני חושב שאני אשחיל גם אותה. תן לי בבקשה עוד אחד." הרוקח הולך ומביא לו קונדום נוסף. הבחור שמח והולך לבית חברתו. הוא יושב עם משפחתה ליד השולחן, ומתחילים לברך על האוכל עם הידיים על הפנים. כולם מסיימים לברך ומורידים את הידיים ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים. שואלת החברה: "לא ידעתי שאתה כ"כ דתי." עונה לה הבחור: "ואני לא ידעתי שאבא שלך רוקח." -------------------------------- סיפורו של חמור - מדוע חמורים עושים אי-אה? אומרים שכאשר אלוהים ברא את החיות נתן לכל אחת להסתכל במראה ולראות איך היא נראית. ראה החמור את האזניים הארוכות, הזדעזע ומיד הגיב בגועל: " אי..." והלך להתלונן בפני אלוהים. אמר לו אלוהים: "נכון שהאוזניים גדולות אבל תסתכל מה נתתי לך בין הרגליים!" הסתכל החמור ואמר: "אה..." ----------------------------------------

AeroSlash

New member
אגב, הבדחיה על עמל

עד כדי כך מיושנת שכשהגעתי לעמל, וזה היה כמעט לפני 6 שנים, היא כבר אז הייתה טחונה מכל הכיוונים והוריאציות...

GallaxY

New member
ואללה אין דברים מעניינים לספר ../images/Emo10.gif

Life sucks

mrmistory

New member
למילה sucks יש כמה פירושים,אחד מהם.

לינוקוהשניה לבלוע והשלישית בכלללללללל למצוץ, מה זה אמור להביע חחחח

למעלה