כמה אתם צונחים?

• פותח הנושא svms
  • פורסם בתאריך

svms

New member
כמה אתם צונחים?

כמה קפיצות בשבוע? בחודש? מעניין לראות כמה כסף זורם לו לתחביב הזה אצל האנשים כאן

noamk

New member
תשובה מפורטת.....

מאוד פשוט. אני בספורט 3.5 שנים וצנחתי כ-400 צניחות, שזה ממוצע של קצת יותר משתי צניחות לשבוע. ומבחינת הכסף, תעשה חישוב כזה: 400 צניחות * 30$ ממוצע לצניחה. כ-7000$ הלכו על ציוד (מצנח, קסדה, מצלמה, חליפות, מדי גובה וכו'). כשלוש פעמים צניחות בחו"ל * 1000$ בממוצע (הורדתי את הצניחות מזה כי זה בסעיף הראשון).

svms

New member
1200 ש"ח לחודש?

בקיצור, בלי הורים עשירים או עבודה טובה אין לי מה לחפש בספורט? וזה עוד בלי ההשקעה הראשונית של הציוד או ההשכרת ציוד.. יקר, אולי אפילו יקר מדי :(

s hila

New member
תיקון טעות

אני בספורט הזה ואין לי הורים עשירים. וגם אין לי ולא הייתה לי עבודה טובה.

svms

New member
וכמה יוצא לך לקפוץ?

אני כרגע חוסך את הכסף לקורס, עוד קצת ואני בא :) והתחלתי לחשב את העלויות, בתור חייל לעתיד ותלמיד י"ב עכשיו, בלי הכנסה רצינית.. 1000 שקל בחודש נשמע מוגזם לגמרי אפילו 500..

boomstik22

New member
מה זה משנה גם אין לך חיים

ואת מנסה להתחתן עם כל אחד שיש לו כמה זוזים מיותרים ואת תופסת כל הזמן טרמפים..... בכבוד רב המסיע הלאומי

s hila

New member
מה אתה משחק אותה?

אתה הצעת לי נישואים. מה ציפית?? ש"ילדה" בת 18 וחצי תסכים בגיל כזה להתחתן?? בקשר לטרמפים: אין תגובה. בכבוד רב הטרמפיסטית הלאומית

noamk

New member
לאו דווקא

הורים עשירים אין לי. ועבודה - יש לי בינונית. (כשתבוא למועדון ותראה את כל המרצדסים, ג'יפים וכו' בחניה - אף אחד מהם לא שלי.) הכל עניין של סדר עדיפויות, ואני מודה שאפשר לעשות את אחרת, גם עם הרבה פחות השקעה. אלוף עולם אני לא אהיה בחיים, וגם לא אלוף הארץ, וברמה הירודה שלי, גם לא אלוף החבר'ה. זה תחביב, לשם ההנאה בלבד, ואפשר להנות בספורט גם עם הוצאות יותר נמוכות.

noamk

New member
נאמני הר הבית.

לא. אבל אני מבסוט מהעובדה שאני היחיד שמעורר אותך פה....

c a s t o

New member
זה הכל עניין של חוסכון

לרוב אלה שיש להם מרצדסים וג'יפים אין להם הרבה צניחות או שהם רק התחילו ליצנוח במוקדם או במאוחר הם ימכרו את הרכב בישביל הספורט (זה בדוק כי מי שניכנס לספורט לא יוצא ממנו)

magdiel

New member
casto

סתם לידע כללי במהלך השנים שאני צונח נתקלתי בלא מעט אנשים שעזבו את הספורט.

c a s t o

New member
נכון

אני משער שביגלל תראומות או משהוא כזה (או שניגמר הכסף ונוספו ילדים למישפחה) אבל עדיין זה נימצא אצלם איפה שהוא הרצון לחזור לא???!!!

למעלה