כמה אפשר?

טוארג

New member
כמה אפשר?

נשבר הזין מהקבוצה השנה. יש כ"כ מעט נקודות אור בקבוצה, והרבה יותר מדי חושך מוחלט. מצד אחד אני רוצה שדרוקר ישאר עד סוף העונה כדי שהוא יאכל את החרא שהוא בישל, וכדי שלא יצטרכו לשלם למאמן אחר, וכדי שהשם של דרוקר יוכפש עד כדי כך שבשנים הקרובות שום קבוצה ישראלית לא תשכור את שירותיו. מצד שני, אני בעד שדרוקר יטוס על האוטובוס הישיר הראשון מירושלים ועדיף כמה שיותר רחוק. כמה חרא עוד אפשר לאכול? מה הם רוצים? ששנה הבאה שוב תהיה שנה עם תקציב זעום? שוב יהיו בעיות להשיג שחקנים? מה הם רוצים שיהיה?!

שiש

New member
חבל שלא הפסידו ב-50 הפרש

אולי זה היה גורם להנהלה שלנו לעשות משהו????????? לעזאזל איתם.

חרא של משחק..

את אייברי ואת פולדינג השניה הייתי מעיף הם לא עושים כלום את שפר מזמן הייתי זורק היחיד שעשה משו הוא סבא טרמינגהם נמאס כבר מהלוזרים האלה

טוארג

New member
בונים קבוצה ועל מי?

מי הם רוצים שישחק כמו שצריך? יוני ניר? הוא בקושי בן 18 וחצי. מי אמור לשחק כמו שצריך בהפועל?!

הטעות של דרוקר היא....

שהוא מכר את כל הקבוצה ואת כל השחקנים הטובים ובנה מחדש משו שזה לא בא בקלות והוא יודע שהוא טעה ואנחנו רואים את זה המשחק

שiש

New member
רק המשחק?

תנסה משהו בסגנון "אנחנו רואים את זה לאורך כל העונה". דרוקר יודע שהוא טעה? אז שיהיה בן אדם ויודה בטעותו. שיקח את הרגליים וילך, שלא ידרדר את המצב עוד יותר. במקום זה הוא מתעקש להיות עם ראש בקיר, ועוד ברוב חוצפתו טוען שמי שלא רוצה אותו בקבוצה הוא מישהו שלא אכפת לו מהקבוצה, ושאז לא יהיה מי שיאחד אותם אחרי ההפסדים. [אם לא היו כ"כ הרבה הפסדים, היינו צריכים את ה"איחודים" האלה?? סדר עדיפויות קצת מעוות, הייתי אומרת!] חבל, חבל. דרוקר הוא בן אדם שמאד הערכתי. גידי דודי, ב"כל הזמן" של שבוע שעבר, ביקש סליחה מכולנו. מכל האוהדים, מכל אלה שרכשו מנויים, מכל אלה שעוד מצפים. הסליחה הזאת לא שווה הרבה כל עוד אתם לא עושים משהו לשנות את המצב, גם הסבלנות שלנו תיגמר בקרוב.

z dead

New member
כמה דברים...

דרוקר הוא חלאה. לא פחות ולא יותר. בן אדם שתחת חוזה בהפועל מחפש קבוצות אחרות הוא חלאה. דרוקר לא ייתפטר...במה זה שווה לו? גם לא יקבל את כל הכסף וגם ייקח את האחריות על עצמו. למזלה של החלאה תופסים ממנו משום מה מאמן גדול. אם הוא יתפטר זה רק יזיק לו כוון שייקח את האשמה על עצמו. מה שהכי מעצבן אותי...זה שרביב לימונד לא משחק. מילא וויל סלומון היה תופס את המקום של לימונד,אבל קנטור?! קנטור!? ועכשיו הוא מביא עוד איזה סנטר "איכותי" שלא מצא קבוצה עד אמצע העונה. הבחירות זרים שלו הן הכי גרועות שראיתי אי פעם,ואני לא מגזים לבן אדם יש התקציב השני בגודלו בליגה...אבל טרימנגהאם ופולדינג הם ברמה של קבוצה עם התקציב הכי נמוך בליגה. אפילו ברמה"ש ובמכבי פ"ת יש זרים טובים יותר. אייברי אולי שחקן טוב,אבל הוא לא רכז! ואני לא מבין בשבל מה הוא הביא את פריינד אם זה גמר לו את כל התקציב? מה עוד של"שיטה" של דרוקר הוא לא מתאים... אני לא יודע אם אני בעד להעיף אותו...גם ככה נגמרה העונה...אם אני דני קליין ושאר חברי ההנהלה הסיבה היחידה שאני מוצא להעיף אותו זה אי שיתוף של לימונד.

שiש

New member
כבוד עצמי

אם לא בשביל שום סיבה אחרת, אז בשביל הכבוד העצמי שלו שיפרוש. (אם עוד נשאר לו כזה דבר). נו מה, ואם הוא לא ילך ולא יקח אחריות, לא נדע מי האחראי? עד כמה טיפשים אנחנו נחשבים בעיניו? (מסתבר שמאד) מה עדיף, שיישאר, וישפיל אותנו עוד יותר ממה שעכשיו? איך זה נראה שקבוצה נמצאת בקאנטים, ההנהלה רק מקטרת ורומזת רמזים עבים לכיוון דרכי הפעולה השגויות של דרוקר, אבל לא נעשה שום צעד כדי לשנות את המצב הזוועתי הזה? אני דווקא כן בעד שיפרוש. זה יהיה טיפשי אמנם להביא מאמן אחר, ולבזבז כספים על עונה אבודה, אבל מצדי שיקדמו את אחד העוזרים אפילו - רק שיראו לדרוקר את הדרך החוצה. החוצפה הזאת, של הפרצוף התמים שמנסה למכור לנו אשליות של כאילו "כלום לא קרה", כאילו נצחון מסכן באירופה כבר עושה אותנו קבוצה גדולה, כאילו הפסד "רק" ב-3 למכבי (במלחה!!) הופך אותנו לתותחי על, זה פשוט לא לעניין!! פעם קבוצות פחדו להגיע למלחה (וזה אפילו לא היה כל כך מזמן) עכשיו כל הליגה עושה מאיתנו צחוק, ואנחנו נותנים לה! על השחקנים אני אפילו לא מדברת, הבחירות היו שגויות, נקודה. אבל הגישה וההתנהגות הכללית של המאמן, בשורה התחתונה, מעוררות התנגדות גדולה, ובו צריך להתחיל.

AmiTutiT14

New member
אני די חולקת עליך..

אייברי הוא שחקן מאד טוב. אולי הוא יכול קצת יותר, אבל הוא באמת אחד השחקנים הכי טובים בהפועל. לגבי ריקי פולדינג- אני לא הייתי מעיפה אותו השניה. יש שחקנים שצריך להעיף הרבה יותר מהר ממנו. טרימינגהאם גם מעולה ובאמת הכי בולט, אבל לדעתי גם מתן נאור התחיל לבלוט במשחקים האחרונים למרות שאתמול הוא נתן משחק מאכזב יחסית. ועוד דבר אחד שלא קשור להודעה שלך- התאכזבתי קשות מהמשחק של דורון שפר אתמול. הכדור פשוט החליק לו מהידיים פעמיים! שלא נדבר על כמות הקליעות שהוא החטיא..

אייברי שחקן בעייתי

הפועל לא צריכים מישו כזה בקבוצה ובטח שמתם לב שהוא רק התאורר ברבע האחרון ולגבי השלושות נו מה יהיה? תתחילו לזרוק שלושות מה יכול להזיק 3 נקודות?

למעלה