כמה אפשר לבקש?

liorashap

New member
כמה אפשר לבקש?

אז, שאלו אותי אם אוכל להעביר סדנאות ליצירת בובות. אין לי תואר של מורה לבובנאות, (אבל יש לי תעודת הוראה....זה נחשב? חחח) הרעיון גם קורץ וגם מפחיד. הרי מעולם לא למדתי ללמד. אין לי מושג אם יש לי מספיק יידע וניסיון. אבל אם לא קופצים למים - לא לומדים לשחות. אז, הם ביקשו הצעת מחיר. לא ידעתי מה לענות אבל הבטחתי לברר. אנא, מה התעריפים, פלוס מינוס....? בערך? באיזור כמה? איך מחשבים? העיניין הוא גם שזה באיזור השפלה הדרומית ואני בעמק יזרעאל?? אנא, לכל המומחים ממני. הושיעוני....אפשר גם בפרטי.

אחחח ליאורה, ליאורה,

( איזה כיף ללהשתמש למישהו אחר בשם כ"כ יפה
) תיראי: קודם כל תחשבי אם הנסיעה מתאימה לך. זה על בסיס של כמה מפגשים או מפגש אחד? איזו בובה את רוצה ללמד? מה העלויות שלה? כולל הכל הכל. הם קונים את החומרים או את? ומה עלות הדלק? אחרי שתחשבי את כל אלה . ויש בטוח עוד כמה קריטריונים ששכחתי . את יכולה לבדוק כמה כסף א רוצה להרוויח לאחר כל ההורדות. ואז תוכלי לתת הצעת מחיר. וחוץ מזה- שיקול נוסף הוא - זאת הזדמנות להתנסות. הניסיון שאנחנו צוברים מלמד אותנו המון. למשל את אולי תגלי שאת יודעת ללמד היטב. ושאת נהנית מזה. ואולי תגלי גם הפוך, ואז תוכלי לדעת שאת מעדיפה להכין בובות ולהפעיל אותן. הניסיון חשוב גם בגלל שבמידה ותירצי לפתוח את עצמך גם להדרכה בבניית בובות תמיד תוכלי לומר- עשיתי את זה כבר - אתם יכולים לשאול שם וכו' וכו'. בהצלחה רבה! שתפי אותנו במחשבותייך! ליאורה ( אחחח איזה שם ניפלא
)

liorashap

New member
אנא באמת צריכה תשובות מלומדות בנושא...

חברים שכבר משופשפים בנושא - אנא , לא על השקל בדיוק, אבל בערך - מחכים ממני לתשובה ואין לי קצה חוט. בערך - הערכות גסות לכמה אני יכולה לחלום על...

למעלה