כמה אלות הבהרה...

מצב
הנושא נעול.

YAFA3211

New member
כמה אלות הבהרה...

כמה אלות הבהרה...
שלום לכולם רציתי בבקשה לשאול כשעושים את ההחזרה ומחזירים עוברים מה כמות התאים שצריכה להיות כדי שזה יצליח ? ומה המינימום כלומר מס' התאים המינימלי שפחות ממנו אין טעם להחזיר את העוברים? חוצמזה אני צריכה תזכורת כשמתחילים בטיםול לוקחים נרות + זריקות גסטון ואז אמורים לקבל את המחזור נכון? ואז כמה אחרי כמה זמן עושים ת ההחזרה תודה מרש על התשובות....

תשובות

כמה אלות הבהרה...
שלום לכולם רציתי בבקשה לשאול כשעושים את ההחזרה ומחזירים עוברים מה כמות התאים שצריכה להיות כדי שזה יצליח ? ומה המינימום כלומר מס' התאים המינימלי שפחות ממנו אין טעם להחזיר את העוברים? חוצמזה אני צריכה תזכורת כשמתחילים בטיםול לוקחים נרות + זריקות גסטון ואז אמורים לקבל את המחזור נכון? ואז כמה אחרי כמה זמן עושים ת ההחזרה תודה מרש על התשובות....
תשובות
העוברים מוחזרים ביום השלישי להפרייה, ומספר התאים האופטימלי שלהם ביום זה הוא בין 6-8 ביום זה. הם מדורגים בדרגות בין 1-4, לפי קצת חלוקת התאים, אחידות גודל התאים וכמות השברים. מתחילים את הטיפול בכך שלוקחים פרוגינובה לעיבוי הרירית. אם את מבייצת באופן טבעי את זקוקה גם לזריקת דיכוי (בד"כ דקפפטיל ביום ה- 21 למחזור הקודם). נרות + גסטון לוקחים רק ביום השאיבה של התורמת, ועד לבדיקת הבטא.

YAFA3211

New member
לא הבנתי...

תשובות
העוברים מוחזרים ביום השלישי להפרייה, ומספר התאים האופטימלי שלהם ביום זה הוא בין 6-8 ביום זה. הם מדורגים בדרגות בין 1-4, לפי קצת חלוקת התאים, אחידות גודל התאים וכמות השברים. מתחילים את הטיפול בכך שלוקחים פרוגינובה לעיבוי הרירית. אם את מבייצת באופן טבעי את זקוקה גם לזריקת דיכוי (בד"כ דקפפטיל ביום ה- 21 למחזור הקודם). נרות + גסטון לוקחים רק ביום השאיבה של התורמת, ועד לבדיקת הבטא.
לא הבנתי...
אני קצת מבולבלת אני רוצה להבין רגע בפעם שעברה זה היה מזמן לכן אני שואלת... בהתחלה לקחתי נרות ואז יותר מאוחר זריקות גסטון מתי ההחזרה מתבצעת כמה ימים אחרי קבלת המחזור? האם אני אמורה לקבל את החמחזור אחרי שאני לוקחת את נרות והגסטוקןק? אני לא מבייצת אין לי מחזור וכאן כל הבעיה ....

rachel or

New member
הי ובהצלחה בטיפול הקרוב

לא הבנתי...
אני קצת מבולבלת אני רוצה להבין רגע בפעם שעברה זה היה מזמן לכן אני שואלת... בהתחלה לקחתי נרות ואז יותר מאוחר זריקות גסטון מתי ההחזרה מתבצעת כמה ימים אחרי קבלת המחזור? האם אני אמורה לקבל את החמחזור אחרי שאני לוקחת את נרות והגסטוקןק? אני לא מבייצת אין לי מחזור וכאן כל הבעיה ....
הי ובהצלחה בטיפול הקרוב
לשאלות את אמורה לקבל תאריך משוער להחזרה ובהתאם לכך להתחיל לקחת כדורים להכנת הרירית לרוב פרוגינובה אותם את לוקחת עם קבלת המחזור במידה ואת מקבלת טיפול הורמונלי על מנת לקבל מחזור או בהתאם להוראות הרופא בד"כ דרוש מינימום 10- 12 יום לפני ההחזרה וניתן למשוך את זה עד להחזרה- לא יודעת בדיוק מה הטווח המקסימלי (לפני ההחזרה יש לבצע אולטראסונד לראות שהכן הרירית מוכנה) ביום השאיבה של התורמת מתחילים לקחת את התמיכה של הנרות והגסטון כיום יש קרינון אולי תקבלי אותו כתמיכה במקום הנרות. בעקבות התמיכה עד כמה שאני יודעת לא אמורים לקבל מחזור ובתקווה שהבטא חיובית ומתפתח הריון תקין לא אמור להיות דימום עד ללידה במידה והבטא שלילית (את זה יודעים רק לאחר בדיקת דם 12 יום לאחר ההחזרה) מפסיקים את התמיכה ואז מקבלים מחזור להזכירך בשלב ההמתנה לבטא יתכן דימום שהוא השתרשות העובר וישנם הריונות תקינים שהתחילו עם דימומים לאורך השליש הראשון כך שלא להפסיק תמיכה וטיפול עד לבטא שוב בהצלחה וחג שמח

כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך

לא הבנתי...
כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך
לא נראה לי שקיבלת פרוטוקול טיפול, וחבל. לא מקבלים נרות וגסטון כדי לקבל מחזור. מקבלים נרות וגסטון כדי לתמוך בעוברים שהוחזרו לרחם, בתקווה לא לקבל מחזור 9 חודשים. ההחזרה לא קשורה למועד המחזור שלך, אלא למועד הביוץ של התורמת, והיא מתבצעת לאחר שנשאבו ביציות מהתורמת והופרו בזרע בן הזוג. רצוי שמועד המחזור שלך ומועד המחזור של התורמת יהיו קרובים, אך אם את לא מבייצת ומקבלת פרוגינובה אין בעיה שתחכי גם 3 שבועות ליום הביוץ של התורמת. בקיצור- לא כדאי לגשת לטיפול בלי פרוטוקול מסודר מרופא.

אדוינה

New member
הי יפה!

כמה אלות הבהרה...
הי יפה!
קראתי בהודעות קודמות שלך שאת מתלבטת לגבי מכון הטיפול. מה החלטת בסוף? לגבי העוברים. שמעתי על הריונות גם מעוברים בני שני תאים וגם על הריונות שהעוברים היו באיכות נמוכה.כך שאין תשובה חד משמעית מתי זה מצליח. צריך צירוף של רירית טובה,ביציות טובות זרע טוב,ומזל טוב! שיהיה בהצלחה!

ronitili

New member
ההצלחה תלויה בגורמים רבים...

כמה אלות הבהרה...
ההצלחה תלויה בגורמים רבים...
לא רק מס' התאים. אחרי 48 שעות מדובר על 4-6 תאים, אחרי 72 שעות 6-8. רצוי שיהיו כמה שפחות שברים, למרות שגם עוברים בינוניים עשויים להפוך לילדים מהממים. אם העוברים "תקועים" כלומר, אחרי יום-יומיים הם עדיין 2 תאים - כנראה שהם לא תקינים. יש לי חברה חכמה ומנוסה שאומרת שכשיש "דינמיקה של השתרשות" - גם עוברים פחות טובים נקלטים. יש להתחיל טיפול כשהגוף "מאופס" - אחרי מחזור, בדר"כ לוקחים פרוגינובה או אסטרופם לעיבוי הרירית, ונשים שעדיין מבייצות מקבלות דיכוי (למרות שהפרוגינובה בעצמה דוחה ביוץ וקשה לבייץ בהשפעתה) את הנרות והגסטון (פרוגסטרון) מתחילים ביום בו נשאבת התורמת, כדי לתמוך בעובר שיוחזר לרחם יומיים-שלושה אחרי. שיהיה בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה