כמה אייקיו יש לך?

שמנתולה

New member
תארי לך כמה היה לי לפני 10 שנים ../images/Emo6.gif

אבל ברצינות, לא נראה לי שמבחן פסיכוטכני בלבד יכול לקבוע איקיו. וגם שאלה, מה המשמעות של הזמן שיש שם? יש לך מושג אם זה משמעותי לתוצאה או שהתוצאה היא רק ע"פ כמות התשובות הנכונות?

לא חשבתי על זה ../images/Emo4.gif

משמעות הזמן זה עניין לפורום-פילוסופיה, לא? יכול להיות שלדבר עם מיקי6 המקורית במסנג'ר תוך-כדי היה טעות???

טרודי

New member
תצחקי, תצחקי

אבל אני זוכרת שבגיל 6 בערך עשיתי מבחן כזה. אין לי מושג מה היתה התוצאה - לא סיפרו לי. מה שכן, כשעשיתי את זה עכשיו, בגילי המתקדם ומצבי המשפחתי (Mommy brain מתקדם לא פחות), ממש הרגשתי איך אני צריכה להכריח את הגרוטאה החלודה הידועה בשם "מוח" לזוז. כל הזמן נאבקתי במחשבה של "תעזבו אותי, כבר עברתי את הגיל של החידות האלה" ו"מה, באמת מצפים ממני לחפש כאן חוקיות? תנו לישון!" לא יודעת מה המשמעות של הזמן. מן הסתם אם לא מספיקים לענות על כל השאלות, הציון יורד. אבל אם את חוזרת אחורה לבדוק את השאלות, זה עולה לך בזמן, ולא אומר כלום על ה-IQ (אלא רק על הביטחון העצמי). מצד שני, אם הזמן לא היה נחשב, טווח הציונים היה הרבה יותר קטן, לא? בכל אופן, כשסיימתי (ולכל השאלות מלבד אחת או שתיים עניתי בביטחון מלא) נותרו לי בערך 10 דקות, והציון היה 132. אז עשיתי את המבחן שוב, עניתי אותן תשובות, בזמן אפסי. הציון נשאר 132. כנראה שרק התשובות חשובות, ולא הזמן. אבל יתכן שהתשובות הן לא רק אחת נכונה והשאר לא, אלא שאחת הכי נכונה ואחרת "כמעט נכונה" ונותנת ניקוד חלקי.

שמנתולה

New member
זה בכלל לא מצחיק

אני בטוחה שאני פחות "חכמה" ממה שהייתי לפני 10 שנים. ולעניין הזמן, סיימתי בחצי מהזמן שהוקצב, אולי היו לי טעויות בגלל שמיהרתי. טוב, הולכת לעשות שוב...

132 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

וואו... ידענו שאת גאון... תארי לך כמה היה הציון שלך לפני 10 שנים... וואו.

טרודי

New member
מחכה לתמונות...

לא כואב לו (כל זמן שלא מטלטלים לו את הרגל יותר מדי). הוא שמח, במצב-רוח טוב. כל השבוע סבתא שמרה עליו, וגם הביאה כמה בני דודים איתה, ומשחקים חדשים, אז היה לו כיף. הוא עוסק באקרובטיקה, בודק מה הוא יכול לעשות עם הרגל המגובסת. אם לא משגיחים עליו, הוא יורד מהמיטה וגם מנסה לטפס בחזרה, זוחל אידיאנית לכל מקום, ובאופן כללי לא שוכב על הגב עם רגל מורמת כמו שאמרו הרופאים. מילא. מחר או מחרתיים נלך למעקב, נראה מה קורה. ותודה על ההתעניינות.

למעלה