כמה אוויר בגלגל

כמה אוויר בגלגל

האם יש חשיבות לרמת לחץ אוויר בגלגל ברכיבות שטח. יש לי 26" 1.95 אין לי מד לחץ אני עובד על תחושה. כרגע אני ממלא בעזרת המשאבה GIYO AIR SUPPLY כמה שאני יכול באופן סביר. אמרו לי שיכול להיות שאני ממלא יותר מידי.

andnem

New member
תנפח בתחנת דלק - כמה שאתה מוצא

לנכון, לפי שעון של המדחס. ללחץ אוויר יש, כמובן, חשיבות וחשיבות רבה, אבל בעיקר זה עניין של משקל הרוכב, סיגנון רכיבה וטעם אישי. אני ממלא מעל 50 PSI (ואני לא כבד במיוחד). עד כמה שאני יודע, רוב מעדיף פחות, בסביבות 40 PSI.

Zero60

New member
יותר נכון להגיד שאתה מעדיף יותר...

אם אתה ממלא יותר מ 35PSI אין לך כמעט אחיזה בשטח שלא לדבר על הגברת הרעידות המועברות לשלדה... הלחץ עליו אתה מדבר מתאים לרכיבת כביש בלבד...

andnem

New member
1. על כל הצמיגים שראיתי רשום טווח

לחצים ב-PSI, או 40-65 או 35-60. זה צמיגים של יצרנים שונים. 2. יש לי מספיק אחיזה לעליות בסינגלים דוגמת שגב או חניתה. אני אדם זקן וחולה, לא צריך יותר מזה. 3. אני לא אמרתי שאני דוגמה לחיקוי. 4. יתרונות של לחץ גבוה: א. הרבה פחות פנצ'רים וסנייק ביטים. ב. הרבה יותר שליטה בסיבובים חדים ואפילו לא כל כך חדים.

lalawyer

New member
בוודאי שיש חשיבות

אין צורך לנפח את הפנימית עד לרמת "אבן". ממש לא. צמיג שטח צריך להיות קצת לא מנופח, כך שייתן לך אחיזה טובה יותר. 40 psi זה כלל אצבע, אבל הוא ממש לא מחייב, והרבה תלוי במשקל הרוכב, בסוג הצמיג ובאופי השטח. כלל אצבע - לחץ על הצמיג עם האגודל, האצבע צריכה לשקוע קלות לתוך הצמיג בלי הפעלת כוח רב מדי. אין בעיה להגיע לרמת הניפוח הזו במשאבת יד טובה. עצת הזהב - קורס המתחילים של עז הרים. עצות שלא יסולאו בפז, כולל מידת לחץ האוויר הנכונה בצמיגים.

למעלה