כל שרי האוהדים 1

כל שרי האוהדים 1

נכון השירים שאוהדי מכבי תמיד שרים המשחקים מיציעים אז הנה כל המילים לכול השירים במהדורה מוגבלת וחד פעמית: אבי נימני הוא מלך המגרש! (לפי הלחן של אייל גולן- מלך המגרש) הייתי נער בשכונה יפה לכדורגל היית לי אהבה הייתי רץ מבקיע בין החיבורים ימי ילדות מאושרים וכשגדלתי לימדו אותי תמיד שהצהוב הוא הצבע היחיד תמיד אוהב אותך מכבי ת"א ולכבודך אשיר שירים או הו או הו שונא אותך הפועל! או הו או הו שונא אותך בדם! או הו או הו נשרוף לך את הדגל! או הו או הו תודה לך בית שאן! יש בי אור חוגג עד אור הבוקר יש בי אור קבלו אלוף חדש יש בי אור אני תמיד בכושר אבי נימני הוא מלך המגרש!!! נימני לההיות איתך בכל דקה...(לפי הלחן של תני לי-לידור יוספי) כמה יפים היו אותם ימים לא מתראים וגם לא מדברים חבל,לשכוח מנסה , וזה מאוד קשה ובלילות ליבי מלא פחדים לחשוב שאת נמצאת עם אחרים עצוב , מתי אותך אראה חשכה הדרך שלפני נימני לההיות איתך בכל דקה אוו אבי נימנייי אני נשבע אוהב נורא אוו אבי נימני ואז נוכל לפרוס כנף אל החלום ספרתי יום ויום נימני לההיות איתך בכל דקה אוו אבי נימני אבי נשבע אוהב נורא אוו אבי נימני ואז נוכל לפרוס כנף אל החלום ספרתי יום ויום... שיר האליפות משנת 91/92-סטלוס! כשנימני וזוהר נותנים את ההצגה, יודעים ביציע שפה תהיה חגיגה, אלי דריקס נוגח! עוד כדור שולח, אבי כהן שוב פורץ מהאגף. פזמון: איזה יופי ימכבי יאללה יאללה ימכבי הופה הופה ימכבי מכבי ת"א, איזה יופי ימכבי יאללה יאללה ימכבי הופה הופה ימכבי מכבי ת"א. מספרת כזאת לא ראינו כבר מזמן, האם מישהו יוכל לעצור פה את מלמיליאן, אפילו גרנט שמח עוד ניצחון לוקח והקהל עומד ושר מכבי!. פזמון: איזה יופי ימכבי יאללה יאללה ימכבי הופה הופה ימכבי מכבי ת"א, איזה יופי ימכבי יאללה יאללה ימכבי הופה הופה ימכבי מכבי ת"א. שיר הדבאל משנת 96 - איציק זוהר כל שבת חוגגים על המגרש, כל משחק זה קורה שוב מחדש כשהם עולים הקהל צועק סביב זאת מכבי ת"א! אל השער נכנס כדור עגול הצהוב מתקדם עם הכחול כל בעיטה נגיחה או הרמה הם נותנים את הנשמה! צהוב עולה זה מכבי צהוב עולה זה מכבי עוד עונה חלפה מי האלופה שוב מכבי ת"א! צהוב עולה זה מכבי צהוב עולה זה מכבי עוד עונה יפה של האלופה של מכבי ת"א! בימים שקשה להם יותר הם יודעים שאסור פה לותר כל שחקן יש לו אופי ורצון לההיות תמיד ראשון בכל מצב נעודד אותכם חזר תמיד איתכם לכל אורך המשחק צהוב כחול זה הצבע המדליק של מכבי ת"א! צהוב עולה זה מכבי צהוב עולה זה מכבי עוד עונה חלפה מי האלופה שוב מכבי ת"א! צהוב עולה זה מכבי צהוב עולה זה מכבי עוד עונה יפה של האלופה של מכבי ת"א! אלכסנדר אוברוב, אמיר שלח , גדי ברומר, אלון ברומר ניר קלינגר, נוהם שוהם, יעקוב הילל, רון נחמן, גיא נחמן איציק זוהר, אבי נימני, ויקטור מורוז, חיים חג"ג אלי דריקס, יבג´ני קשנצ´ב, מאיר מליקה, גל פיבך בן לוז, עמית לוי, אלן משרקי, דרור קשטן!. צהוב עולה זה מכבי צהוב עולה זה מכבי עוד עונה חלפה מי האלופה שוב מכבי ת"א! צהוב עולה זה מכבי צהוב עולה זה מכבי עוד עונה יפה של האלופה של מכבי ת"א! הגיע הזמן אומרת אימי...(לפי הלחן של מורי- דקלון) יום יום אותה שעה רואה אותה ממול יושבים סביב תשעה לומדים בסלסול המורי הזקן השוט על כתפו! במבט בוחן עומד על משמרתו! הגיע הזמן אומרת אימי הכל כבר מוכן לזין ת´אדומים! טועמה מחבל טועמה מחבל! טועמה מחבל טועמה מחבל!... מרן בליבי קולות בית-רבן שוב נזכר אני כשהייתי קטן באותו מקום שבו הם יושבים יום יום אותה שעה שונים וחוזרים הגיע הזמן אומרת אימי הכל כבר מוכן לזין ת´אדומים! טועמה מחבל טועמה מחבל! טועמה מחבל טועמה מחבל!... אייל גולן - אוהב אותך לנצח אותך ראיתי מהלכת, ידעתי את אהבתי בנשמתי כמו אש בוערת את כבשת את נשמתי חלפו שנים ואת גדלת לא ידעתי אחרות, את נותרת חלום ישן לך המשכתי לחכות אוהב אותך מכבי לך נשבעתי אמונים עם טל בנין ואבי נימני!, תהיי שלי לעולמים! את עכשיו כבר עם אחר קשה עלי המחשבה, לא נמוגו הכאב ממש כמו בהתחלה אישה קטנה ונעלמת מתנפץ לו חלומי לא יודע אם קיימת את זורמת בדמי אוהב אותך מכבי לך נשבעתי אמונים עם טל בנין ואבי נימני!, תהיי שלי לעולמים! אוהב אותך מכבי לך נשבעתי אמונים עם טל בנין ואבי נימני!, תהיי שלי לעולמים!... ובמרום יש רק אחת!, מכבי ת"א לעד!(לא לבד-פיני חדד) את מתרגשת לא מבינה ענין, את מתבגרת עם השנים רודפת אחרי הזמן, מחפשת שינויים ואת איתי את לא לבד, בנשמתי את רק 1! ובמרום יש רק אחת! מכבי ת"א לעד! ובמרום יש רק אחת! מכבי ת"א לעד!... כמו שיכור! מתנתנד...(לפי הלחן של כמו שיכור-זוהר ארגוב) רק רציתי אותה איתי, לספר לה ברגע אמיתי רק ניסיתי לומר לה מקרוב שהיא כמו טיפה מרה בתוך דמי רק ניסיתי לומר לה מקרוב שאני כל חיי נושא אותה עימי כמו שיכור מתנדנד, בגופי הכאב לא עומד! כל דקה ארוכה בלעדיה מ-כ-ב-י! וראשי עלי נופל כבד! רק רציתי אותה איתי, לספר לה ברגע אמיתי שעשיתי הכל שיהיה לנו טוב בשבילה עזבתי חברים, שעשיתי הכל רק אוהת לאהוב והקדשתי לה המון שירים! כמו שיכור מתנדנד, בגופי הכאב לא עומד! כל דקה ארוכה בלעדיה (מכה בי) מ-כ-ב-י! וראשי עלי נופל כבד! מי המציא את המילה אהבה!(לפי הלחן של מי המציא את המילה-גילי ארגוב) ביום שאת הלכת הכל נהיה אפור אפילו כל השירים נמוגו לי בחלום אבל נותרו לי זכרונות על אהבה שהיא אינינה עוד אבל נותרו לי זכרונות על אהבה שהיא אינינה עוד מי המציא את המילה אהבה! שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה שלפעמים גם בא לבכות שמעון גרשון בן זונה בן זונה ושמעון גרשון בן זונה אה הא אה אה ושמעון גרשון בן זונה הוא בן זונה הוא בן זונה היית יפה כל כך מכל העלמות פניה כמלאך! הרסו אותי פתאום אבל נותרו לי זכורונות כל אהבה שהיא איננה עוד אבל נותרו לי זכורונות כל אהבה שהיא איננה עוד מי המציא את המילה אהבה! שהיא שורפת לבבות האין זו דרך אבודה שלפעמים גם בא לבכות שמעון גרשון..... כבר עברו השנים אך אזכור הימים!(לפי הלחן של כבר עברו השנים-זוהר ארגוב) כבר עברו השנים אך אזכור הימים עת היינו אוהבים נשבעה אמונים ובשם הקדושים לי נתנה נעורים! ולפתע פתאום הו ארור זה היום לא היה זה חלום הודיעוני ראי שראוה ואדי עם אחר בחשאי! וממאז כבו עיני כל עולמי חשך עלי כי לעגו לי ידידי טוב לי מותי מחיי אנה אלך אנה אברח איך אתנחם איכה אשכח לא אמרה לי דבר לא הבחנתי בזר גם לא בעולם אכזר לא ידעתי על מה רחקה נעלמה ואיתה הנשמה והבית הקר כה בודד מיותם גם השיר בו נדם מה נותר מה נשאר גם היום לי קדר ובלילה בלילה קר! וממאז כבו עיני כל עולמי חשך עלי כי לעגו לי ידידי טוב לי מותי מחיי אנה אלך אנה אברח איך אתנחם איכה אשכח. ראש בראש!(לפי הלחן של ראש בראש-לידור יוספי) אני זוכר אותה ילדה היום היא כבר גדולה אני אליה לא יכול לגשת, כל חיי עוברים מולה בעיני היא רק מלכה, אלוהים! הדרך עדין מפותלת! ראש בראש אני אלך איתך יד ביד אני יוביל אותך צעד צעד נתקדם יחדיו אל אותו שביל המשותף ובשעה הכי יפה היא עוזבת ובוכה היא אורזת מזוודת ומתקפלת ואותי היא לא רוצה כי פגעתי בה נורא תני סיכוי קטן ולך אהיה אחרת.

כל שירי האוהדים 2

שאר השירים: קוביייי קובייי קוביי קובייי קוביייי רפואההה.....(לפי הלחן של מאמי-ארנון צדוק) אימרי לי עוד היום את שאמרת לי בעבר אימרי לי עוד שלום זה עוד לא מאוחר השמיעי את כולך שאת ליבי שבר לראות את חיוכך שווה לי מרבבה קקקווובבבייי קקקווובבבייי קקקווובבבייי קקקווובבבייי קקקווובבבייי רפפפואאאההה! קקקווובבבייי קקקווובבבייי קקקווובבבייי קקקווובבבייי קקקווובבבייי רפפפואאאההה!... ממש מראה נהדר, פרחי יסמין מסביבך!(לפי הלחן של צועניה נפלאה-זוהר ארגוב) ממש מראה נהדר!, פרחי יסמין מסביבך ממש נפלא להביט בך בשערך אשר גולש צועניה נפלאה ונהדרת חיזרי אלי למה כה מבטח ממש הולם כי כפטיש חזק בלב ואם יגידו ברחוב וירכלו עליך כאן בכל העיר לי בכלל לא אחכפת מה שחשוב שכן תהיי שלי אוו מה יפה חלומותי הם רק שלה עוד יבוא עולה תהיי בין זרועותי לעולמים! נהנה הגיע הרגע שאת נמצאת כאן איתי הנה הגיע הרגע שאת שייכת לעולמי כמה נעים לחיות רק כאן איתך כאן בביתי כי כי בלעדייך לחיות לבד אומרים זה לא כדי ואם יגידו ברחוב וירכלו עליך כאן בכל העיר לי בכלל לא אחכפת מה שחשוב שכן תהיי שלי אוו מה יפה חלומותי הם רק שלה עוד יבוא עולה תהיי בין זרועותי לעולמים! היה זה בערב בערב סגריר! (לפי הלחן של היה זה בערב בערב סגריר-זוהר ארגוב) היהזה בערב בערב סגריר ירד אז הגשם ברחובות העיר ישבתי על ספסל צופה לגביש הכל פה דומם ולא עובר איש (אההההה לי לי לה לה לה לה לה אההה לה לה לה......) עבר בי השיעמום ערב מאוד קר לך לישון גילי כי כבר מאוחר היא באה לפתע למרות כל הקפור הלכה לה השינה מרבה לו הסיפור (אההההה לי לי לה לה לה לה לה אההה לה לה לה......) חשבתי פעמיים זה לא בא תמיד קפצתי על המציאה כמו כל צעיר השחר הפציע ירדו התללים חובקים זה עם זו נהנים מהחיים חובקים זה עם זו נהנים מהחיים (אההההה לי לי לה לה לה לה לה אההה לה לה לה......) היה זה בבוקר השמש כבר זרחה אמרתי לה שלום והיא רק צחקה אם אדם פיקח הסק המסכנה לשבת על ספסל זה לא סכנה לשבת על ספסל זה לא סכנה לשבת על ספסל זה לא סכנה. אלינור את יפה כמו מלאך ופניך ידיעו כך (לפי הלחן של אלינור-זוהר ארגוב) אלינור את יפה כמו מלאך ופניך יעידו כך בלעדייך לא שווה לי כל העולם אלינור אני פה לבד יושב ועלייך רק חושב לשנות את המצב את מוכרחה אלייי התאכזבתי קשות, לא ישנתי לילות עוד תשובי עלי ונמשיך כך יחדיו את אותם הימים אפורים וורודים אלייי שלי את לעד ואני פה לבד יושב ועצוב, לבד וכאוב חושב על אותם הימים שחלפו עמוק עמוק ופתאום מצאתי בך חלומי להיות איתך נערה כה מתוקה את אלינור זה סיפור של אהבה מאכזבת אהבה כה כואבת שהסוף צריך להיות אינשאלללה טוב אלייי התאכזבתי קשות, לא ישנתי לילות עוד תשובי עלי ונמשיך כך יחדיו את אותם הימים אפורים וורודים אלייי שלי את לעד ואני פה לבד יושב ועצוב, לבד וכאוב חושב על אותם הימים שחלפו. מה לך ילדה (לפי הלחן של מה לך ילדה-זוהר ארגוב) אגדות נרקמות בלילות ציפורים כבר נמות וחולמות חרישי הוא הלילה ואפל כוכבים מלמעלה , גם שואל הפועלל זונה , הפועלל זונה הפועלל מוצצת לכל השכונה סיפורים אספר בלילות אלטף את שערך בשתיי ידי את בתי את שלי לא אשכח יש לי אמא קטנה ואותך הפועלל זונה , הפועלל זונה הפועלל מוצצת לכל השכונה אגדות נרקמות בלילות ציפורים כבר נמות וחולמות חרישי הוא הלילה ואפל כוכבים מלמעלה , גם שואל הפועלל זונה , הפועלל זונה הפועלל מוצצת לכל השכונה שם הרחק ביער אלון עתיק ניצב ו.....(לפי הלחן של שם הרחק ביער-זוהר ארגוב) שם הרחק ביער אלון עתיק ניצב ולידו בדשא הפרטיזן שכב, והוא שכב בלי נוע שוב אינו נרדם תלתלי זהב לו רוח מפזרם ולידו בדשא הפרטיזן שכב, והוא שכב בלי נוע שוב אינו נרדם תלתלי זהב לו רוח מפזרם (צהוב כחול עולה עולה צהוב כחול עולה עולה....) ולידו בדשא אמא בוכיה לדמעות הצער לוחשת אומללה אותך בני גידלתי שמרתי מכל רע רק כדור עופרת לך בני פגע... בדד (לפי הלחן של בדד-זוהר ארגוב) בדד, במשעול אל העין בדד, בנתיב ללא כלום בדד, עם הזמן הבורח הזמן לא שוכח להציב את הגבול בדד, בלי כף יד מלטפת בדד, ללא שכם ידי בדד, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד, כמו השמש אנדודה בדד, במדבר הלוהט בדד, גם דמעות הן רק הבל שיר מזמור אין לסדר שיר מזמור של אימי בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום הפרח בגני (לפי הלחן של הפרח בגני- זוהר ארגוב) ביום אביב בהיר וצח אותך אני זוכר כבר מאז היטב ידעתי שלא אוותר, כי לי היית מבט עיני בכל יום וכל ליל היית לי כמלאך האל מתוך הערפל רציתי לבקש ידך, רציתי לך לומר זאת אהבה שבלבעדי שמור מכל משמר רציתי לך לומר אהבתי, אהבתי ונגמר אך לא העזתי גם כשהיה כבר מאוחר את עולמי עם שחר את לי כל היום את עולמי בלילה את בחלום את בגני ברוחי ובלבבי את הניחוך המתוק , הפרח בגני אז הלכת יומי קודר ארוך ומשעמם עכשיו רוצה אני לשכוח ולהתעלם חזרי מהר כי בלעדיך עולמי שומם הדם הוא מטרף קולי וכינורי נודם את עולמי עם שחר את לי כל היום את עולמי בלילה את בחלום את בגני ברוחי ובלבבי את הניחוך המתוק , הפרח בגני לעולם לא ניפרד ואלי אוחנוה....(לפי הלחן של לעולם לא ניפרד-עופר לוי) אני רוצה שתואהבי ולעולם לא תעזבי שתמיד אותי תביני ולעד לא ניפרד אני רוצה שתעזרי וחום אהבתייך תתני ושממך אשאב כוחי ולעולם תהיי שלי עדים לנו כוכבי מרום לאהבה שהיא חלום האל תמיד יהיה העד שלעולם לא ניפרד ואלי אוחנה בן זונהההה ואלי אוחנה בן זונהההה אני רוצה שתואהבי וחום אהבתייך תתני ושממך אשאב כוחי ולעולם תהיי שלי אני עומד על הבמה ושר לכם מהנשמה האל תמיד יהיה העד שלעולם לא ניפרד עדים לנו כוכבי מרום לאהבה שהיא חלום האל תמיד יהיה העד שלעולם לא ניפרד ואלי אוחנה בן זונהההה ואלי אוחנה בן זונהההה... לכל אחד יש (לפי הלחן של לכל אחד יש-ליאור נרקיס ושלומי שבת) לכל אחד יש את האחת שלו שתסגור איתו מעגל לכל אחת יש את אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף, כמו אוויר לנשימה ובתוך הטירוף הם מוצאים נחמה ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדייך אני חצי בן אדם בלעדייך אני בעצם כלום לכל אחד יש את החלום שלו שנדמה והנה הוא קרב לכל אחת יש את החלום שלה שיבוא ויסיר את הלב כמו מים לצמא וליאוש התקווה ובים של קרירות יש להם אהבה. ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדייך אני חצי בן אדם בלעדייך אני בעצם כלום כמו פרפר מסתובבת לה בלילה! (לפי הלחן של כמו פרפר-ליאור נרקיס) שהיכרתיה הייתה ילדה התאהבתי בה כמו באגדה גדלה בינתיים והיא הלכה את העיניים שלה פקחה חיפשתי ברחובות ללא תקווה האם אליי תחזור האהבה סיפרו לי חברים שהיא פרפר מסתובבת מבר אל בר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר באהבה אחת לא די לה כמו פרפר מבר אל בר והלב שלי נשבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר באהבה אחת לא די לה כמו פרפר מבר אל בר והלב שלי נשבר איזו מן חוצפה יש לך אישה את החיים שלי את מטישה נוגעת בי לא מרגישה בשבילי את לא אישה אני עכשיו הולך רחוק מכאן לא ארצה עוד לראותך לעולם בשבילי את לא עתיד את רק עבר את החיים שלך בבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר באהבה אחת לא די לה כמו פרפר מבר אל בר והלב שלי נשבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר באהבה אחת לא די לה כמו פרפר מבר אל בר והיא עכשיו עם גבר זר כמו פרפר......

Kgt1

New member
אלו היו שתי הודעות כל כך אבל כל כך

מיותרות...

למעלה