כל שיכול להגיד

jdpworld

New member
כל שיכול להגיד

זה באתי נקי וניסיתי...הלכתי קצת פה,חפרתי קצת שם. וכמה מנסה זה באמת כל שיש לי להגיד.

t o t a l

New member
ובמילים אחרות.....

אמרת שלמרות שאין לך ממש מה לומר, חשוב לך שנדע שאתה כאן.

jdpworld

New member
אהבתי את הניסוח שלי...

אבל בהחלט מקובל עלי שלך...דרך אגב,הזזתי קצת רהיטים,הולך לישון עכשיו.

G a v ® i e L

New member
כל שיכול להגיד

שקראתי הודעה זו שלך, הצצתי שמאלה וקצת ימינה, עיינתי בין השורות ובתוך הפסיקים והניקוד, ואפילו צללתי למטה לשורה התחתונה, ויכול רק לאשר, למעשה, אין לך מה להגיד !

jdpworld

New member
תודה

כבר חששתי אולי אני טועה...היה עושה לי סיוטים. תודה עח היושר להסתכל ישר בבטן של הדברים. יודע לא היה קל. לזרוק האמת בפנים.

t o t a l

New member
תגיד יה מלאך

מה הכי שווה? לנסר?, לשייף?, למסמר?, לצבוע?,או לדפוק?

G a v ® i e L

New member
תיכף הולך לעשות כמעט את כל הנ"ל

אבל הכי אוהב - להתיז !...צבע. אבל קודם מלטף, לראות שהכל מלוטש, את הרגליים בעיקר, ובין הרגליים, בחיבורים, שם זה לפעמים ממש סמאטוחה, הן הכי מוזנחות, אבל גם מאחורה, דופק טוב וחזק שיצא מאוזן וישר, שולף הנצרה ומתיז, גם בפנים וגם בחוץ.

t o t a l

New member
../images/Emo6.gif

הבטחת לי גם.... אבל, כנראה שאתה מעדיף להתיז לבד.

מיKה

New member
../images/Emo12.gif

זה היה טוב!
הולכת לשאוף אוויר צח.

vered 37

New member
לא נורא

מחר נקנה עוד אבוקדו ..... מה הקשר ? אין לי מושג .... סתם כי גם לי אין מה להגיד ...או לומר - נו אותה גברת בשינוי אדרת רק קיבלתי השראה מ-
...... אגב חסרה חתיכה בפאזל -החתימה .......
......

jdpworld

New member
שני דולר לאבוקדו...

טעים טעים אבל לא...לא מחר וכנאה שגם לא ביום שאחריו. אבל הקסם זה חינם,נראה מה אפשר לארגן עוד מעט...

vered 37

New member
טעים טעים

מזין וגם משמין ..בעל סגולות נפלאות... בארצנו הקטנטונת הכל ב- $...... תן לי רגע קט... אולי נארגן לך משלוח....

יערית

New member
שמחה

לבשר לך שהעולם הוא גדול,למה לצפות בו בצינור דק? אם אתה זקוק למנת דם טריה תבקש

קליל 1

New member
אולי בכל זאת יש לך מה לאמר..

לחברי הפורום? לנחש?..אז ככה.. נראה לי שזו אישית למישהי.. באת נקי..ליחסים איתה.. אמנם היו לך יחסים פה ושם..עם נשים אחרות.. אבל..אליה..באת נקי..פנוי רגשית.. יאללה ממלאים טוטו יחד?

למעלה