כל שבת שניה

רחלי228

New member
כל שבת שניה

כן, אני יודעת יש כזה ספר, יש כזו סדרה... לאלה מכם שנמצאים בזוגיות , אני תוהה ..איך זה מתנהל אצלכם? האם כאשר הילדים איתכם - אתם נימצאים איתם נטו ובן/בת הזוג מנוטרלים...לבהרה: הווה אומר, הילדים שלו איתו, בביתו שלו..הילדים שלה איתה..בביתה שלה...? או "מתערבבים" - יוצרים פעילות או שהייה משותפת של כל ה"חבורה העליזה" בצוותא? השאלה נשאלת בכאב וגעגוע...אז לא להפוך לשרשור של ציניות....

אני עדיין לא נמצאת בזוגיות שניה אבל

האקס שלי כן כשבנותיי נמצאות בבית אז הן בבית והכל זורם. אבא שלהן לא מנוטרל, הוא מתקשר כל יום דרך קבע מדבר עם כל אחת ואחת מהן, הן מתקשרות, הן הולכות לבקר, הוא מודע לכל מה שקורה איתן. כשהן הולכות לחמשוש אליו, בימי חמישי הן אצל סבתא וביום שישי הן איתו ועם החברה שלו ועם ילדיה... וזה אחלה. אני לא ממש יודעת מה הם עושים יחד וזה לא ענייני.... זו השבת שאני כ"צוות הווי ובידור" יוצאת לחופשה קצרה. אני לא מטרידה אותם. לא מתקשרת. לפעמים הן משוחחות איתי במסינג'ר. השבוע הקרוב הן הולכות אליו לחופשה של שבוע....ואני בעד... כמה שיותר. בזוגיות קודמת שהייתה לי, לבן זוגי היו ילדים... שבתות משותפות שלנו כללו את "כל הילדים" ושבתות אחרות שלנו לבד.
ארוחות ערב וארוחות שבת.
ים.
לקטנים סרט לפחות אחת לשבוע.
המון המון משחקי שולחן משותפים. השבתות האלו אמנם קצת מתישות... אבל כשאוהבים אז גם נהנים.

../images/Emo23.gif מתגעגע

לחום, למגע הרך, לעור לעור לריח הצוואר לנשיקות בטעם אבסנט לידיים מטיילות בעדינות למבטך החודר לשפתיים החושניות אליך

רחלי228

New member
זה נשמע כמו../images/Emo23.gif ומריח כמו מצמץ

רק שלא יעבירו את השרשור לפורום XXX

למעלה