כל פעם

כל פעם

שמראים את מלאני מנופפת בידיים ועושה "וואאאאאהה" אני נשפכת מצחוק!
אני כנראה אצטרך להימנע מהפרומו לפרק הבא (שאגב צריך לזכור שהוא בשבת) כדי לא להתפחלץ.

shellram1975

New member
אגב, כל פעם הורס אותי איך מלאני דומה

שתי טיפות קולה לאפרת בוימולד

סאמוואן

New member
ממש לא!!

לדעתי הם בכלל לא דומות..מלאני נראית פי אלףףף יותר טוב...יש להם יופי שונה לגמרי..

סאמוואן

New member
../images/Emo6.gifחחחחחח נכון!!!!

רגע,את גם מהאח הגדול נכון? כן כן אני לא טועה..

falfilu8888

New member
אף אחד לא מדבר על הנשיקה ?

היתה נשיקה מגניבה
למרות שלא התלהבתי יותר מדי כמו נמרוד וטל. רוקסן ומלני השתתפו בקבלת השבת ויומיים אחרי זה הן אכלו שרימפסים. יש כאלה שהם דתיים מתי שמתחשק להם.

shellram1975

New member
הן השתתפו בקבלת שבת כדי לכבד את גאל

ולא כי הן דתיות / מסורתיות. לרגע הן לא אמרו שהן שומרות שבת וכאלה.

shellram1975

New member
לא שמת לב שהיא אמרה את זה לגבי גאל ואפילו

גאל אמרה לשחר או מישהו אחר שם... שבגלל זה רוקסן ממרקרת בשבילה, לגאל.

הנשיקה הייתה קצרה מאוד../images/Emo29.gif

הכפילו אותה מליון פעם כדי שזה יראה חושני וגרנדיוזי.P:

שוניב

New member
ממש נכון!! ממש ראו את זה בעריכה

איך שהחזירו את הםה של רוקסן למצב בהתחלה ואז כאילו הנשיקה הייתה יותר ארוכה. גם שמו את אותו הקטע מלא פעמים באמצע היו דיבורים למצלמה. הקיצר הכל עריכה ראו שזו הייתה נשיקה קצרה. ועוד פאשלה של העריכה פרק הזה- פעמיים שמו את אותו משפט של רוקסן שאומרת קפצית משמחה ואוו (*מניפה ידיים למעלה*) גם אחרי שהיא זכתה במשימה וגם אחרי שהודיעו לה שהם טסים לפריז. ואי אפשר היה לפספס את זה כי זה יה בהבדל של דקה אולי.

falfilu8888

New member
תודה לשניכן. לא שמתי לב.

זה מצתרף לעוד הרבה דברים שהם ערכו ואולי גם ביימו. נמאס לי מהמפיקים האלה. אני מקווה שלפחות הנשיקה של איציק והבובה לא היתה ערוכה.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאם כבר מדברים על דומה

שימו לב לדמיון בתמונה הזאת של דניאל לאונה הולברוק. התמונה נלקחה מהעמוד שלה באתר של היפה והחנון בנענע10 http://beautygeek.nana10.co.il/Article/?ArticleID=567713&TypeID=1&sid=214&pid=48 וגם בתגובות שם הרבה אמרו שהיא דומה לה. לדעתי היא דומה גם לדנה פרידר, ולא רק במראה, היא הזכירה לי אותה מההתחלה. גם הקול שלהן דומה.

למעלה