כל פעם מחדש

• פותח הנושא Mei11
  • פורסם בתאריך

Mei11

New member
כל פעם מחדש

אהלן, המון זמן וזה. זה כבר היום השני שבו הארץ ממשיכים עם ההמצאה שלהם, קבוצה אתנית חדשה, שבט ההאן (במקום פשוט לכתוב הרוב הסיני או משהו פשוט יותר בסגמון הזה). אני יודעת שרק אתם תבינו אותי. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1098429.html אפרת

Mei11

New member
ידעתי שאפשר לסמוך עליכם

מעניין מה באמת קורה שם. אם רק היתה פה עיתונאית שנמצאת בסין...

renjintso

New member
../images/Emo9.gif

מה את יודעת דווקא יש לא מעט דיווחים על מה שקורה שם (בעברית בעיקר בכלכליסט וגם שם אנחנו לא כל כך מעודכנים
אבל את יש עליך עוד כמה שפות) מהומות אתניות, זה מה שקורה.לא נעים בכלל וגם לא נורא מפתיע. מה שמעניין זה ההתנהלות של המשטר מול התקשורת העויינת. אחרי הפיאסקו של טיבט בשנה שעברה החליטו לשנות גישה והזמינו עיתונאים זרים לאורומצ'י אז יש זרימה לא רעה בכלל של דיווחים משם. זה שאנשים במקום מפחדים לדבר זה משהו אחר... רויטרס, הגארדיאן, הניו יורק טיימס, טיים מגזין, איי.פי, BBC וכו', כולם מדווחים בהרחבה רבה. פה יש סיכום של הדיווחים (צריך לגלגל למטה לעדכני ביותר)

GnomeBubble

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

גם אם לרגע... איכשהו נראה לי שזה לא הפעם הראשונה שהם מדברים על "שבט ההאן". מעניין אם זה מבוסס על מידע של סוכנות הידיעות הסינית קסינהואה.

Mei11

New member
:) היום הביאו תגבור בהארץ

ומישהו שמה אפילו טרח לקרא בויקיפדיה מה זה אויגורים. שלא תגידו שאין התקדמות.

GnomeBubble

New member
כן, על האיוגורים הם כבר שמעו

אבל על שבט ההאן לא. מעניין אם מחר אם יכתבו ששבט ההאן נכנס לקרב חיצים עם שבט הצ'רוקי.

GnomeBubble

New member
היא לא אמורה להיות עם אבנים ואלות?

לא, נראה לי שזאת רק מלחמת העולם השניה וחצי.

למעלה