כל פורום NBA שמכבד את עצמו צריך

כל פורום NBA שמכבד את עצמו צריך

טבלת שיאי NBA. אז הנה גם לנו יש אחת. כרגע מדובר רק על שיאים אישיים, ורק עונה רגילה, אבל זו התחלה. לומדים המון דברים מהטבלה הזו. קודם כל כמה האמריקאים אוהבים לאסוף פרטים זניחים וחסרי משמעות, באובססיסיות חסרת מעצורים. מעבר לזה: - ג'ייסון קיד, אחד השחקנים המובילים כיום, נמצא בטבלה. היינו חושבים בצד של האסיסטים, אבל ממש לא... - אני הייתי בטוח שמי ששיחק הכי הרבה עונות בNBA היה קארים, אבל גיליתי שטעיתי. הוא אפילו לא שיחק הכי הרבה משחקים. - המשחק שנשברו בו הכי הרבה שיאים - כצפוי ניו יורק פילדלפיה. במפתיע לא רק במשחק ה100 של צ'יימברליין, אלא עוד משחקים בין שתי הקבוצות הנ"ל. - הקבוצה הכי שוברת שיאים - יותר נכון העיר, כי זה מתייחס לשתי קבוצות שונות, הווריירס שעברו לאוקלנד, והסיקרס, אבל וילט, בארקלי ואייברסון מייצגים את העיר נאמנה. - וילט וביל ראסל מחזיקים את רוב שיאי הריבאונדים. עם זאת, לאף אחד משניהם אין אף שיא בריבאונד ההגנה או ההתקפה, או החסימות, למי שינחש למה, האי מייל של יו... -כולנו מתרשמים ממשחק משובח של קמבי, 20 ריבאונדים, 6-7 חסימות מדהים. מה הייתם אומרים על משחק של 55 ריבאונדים? היה סוגר איזה פינה בפאנטזי לא? 17 חסימות אולי מישהו?

סלים וארזה

New member
מנהל
גם 51 או 49 ריבאונדים של ביל ראסל היו מסדרים אותנו בפנטזי. נ.ב. יש לך טעות הקלדה, אבל בקטנה: דומיניק וילקינס

באופן קבוע

התגובה שלך למשהו שאני כותב היא תיקון שגיאת כתיב פה ושם. האם אתה רוצה להיות העורך שלי? אני מאוד מעריך את ידע הכדורסל שלך, חבל שאתה לא מגיב עניינית (אומנם היום אין כל כך על מה, אבל באופן כללי). חבל גם שאתה לא מפרגן.

סלים וארזה

New member
מנהל
מפרגן בגדול מתנצל אם נפגעת. פשוט אני מקווה שאוראל יכניס את זה למאמרי הפורום (רק שתראה כמה אני מפרגן), אז רציתי לתקן. כנראה אני צריך לעבוד על עצמי במתן פרגונים. שוב, סורי. חברים?

אחלה מאמר.

אני לא מחפש. אני כרגע עוזר לחבר שלי (ניר) לבנות משהו שחשוב לו. חלק מזה אומר לבנות מאגר ידע בעברית, שיתן לפורום הזה את הג'אמפ סטארט שהוא צריך. אתה יכול לעזור לו גם, אם תתן את אישורך לפרסם את המאמר הנ"ל (ומאמרים אחרים שכתבת בפורום כדורסל), גם כאן.

למה שאני אתפלא?

כל מה שהתכוונתי הוא שלא צריך לקחת אותך כמובן מאליו. אתה אומנם חבר שלו, ומנהל פורום כדורסל כאן בתפוז, ועדיין צריך אישור ממך לדברים שכתבת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מי שואל אותו בכלל? ../images/Emo13.gif

יש שם כמה מאמרים מאוד מרשימים שסלים כתב ואני מתכנן לגנוב לו את כולם
(אחרי שהוא ייתן את אישורו בכתב)

יפה מאוד + ריי אלן

ריי אלן קלע לפני שנתיים 269 שלשות בעונה ועבר את דניס סקוט יש לציין שבעונת 95/6 קו השלוש היה קרוב יותר לסל! (היה ניסוי כזה של שלוש שנים) לכן לפני השיא הטרי של אלן, המובילים הגיעו מאותה עונה (סקוט, מקלאוד, בליילוק) לא כל כך פייר מה שהופך את השיא של אלן לאיכותי עוד יותר! ריי אלן מדורג שני אחרי מילר בשלשות קריירה מילר גם מחזיק בשיא ה-מהלך ארבע נקודות (שלשה+עונשין) עם 24 כאלה

סחטיין על האינפורמציה

הנתונים נלקחו מהאתר הרשמי של הNBA, וקצת מתפתיע אותי שזה לא עודכן שם. כל הכבוד על הידע, והתוספות. למה לא להוסיף עוד שיאים שלא הוזכרו שם (כמו למשל שיא הטריפל דאבלים, שיאים משולבים של נקודות +ריבאונדים + אסיסטים וכו')? אני בעד, רק שאין לי זמן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סחטיין על ההשקעה...תודה

אני אנסה להפוך את זה איכשהו למאמר רישמי בפורום.

Or Amit

New member
יופי של דבר!

חלקכם בטח כבר מכירים את הפריקיות שלי לסטטיסטיקות. אני זוכר שאחרי שנת 93-94 היה לי ספר עם הסטטיסטיקות של כ-ל העונות עד אותה שנה. הייתי יכול לקרוא אותו שעות. בכל מקרה, ערכתי את הטבלה שתהיה קצת יותר נחמדה (לפחות לי) ויזואליות, והוספתי שם קטגוריית רוקי. הוספתי גם אפשרות סינון אוטומטית - אפשר לבחור לפי איזה קטגוריה רוצים וכו'... אחלה של דבר שגיא! תודה!

אתה תותח../images/Emo13.gif

בעווני עבדתי כשנה וחצי כעוזר סמנכ"ל תפעול בחברת הייטק. 90% מהתפקיד הייתה לעשות לו המון אקסלים, ואז שלטתי בנושא כמו שצריך. לצערי מאז לא התעסקתי עם התוכנה, ובראשון כשהכנתי את הגליון, לא הצלחתי לעשות אפילו דברים פשוטים כמו הפילטר. טוב שיש אותך, אני שוקל מחדש אם לתת לך את בארון
אז נו, אני מניח שאתה יותר מתאים ממני להמשיך את המלאכה. יש עוד כמה שיאים להכניס למאגר (שיאים קבוצתיים, שיאי פלייאוף וכו'). לוקח על עצמך? אני יכול לרדת מזה ולחזור לזיין את השכל על דברים אחרים?

Or Amit

New member
יכול להיות יופי של תעסוקה לסמסטר ב'

עכשיו שפעילות הFA שלי נרגעה. נשקול את זה בחיוב. תלוי מאד בעומס שיהיה עלי.

למעלה