מכורה לפיתוי שלך
New member
כל פוםר צריך סיסמא!
רוצים גיבוש??? קבלו גיבוש! לא.. לא צריך לפנות יום מלו"ז או אפילו לצאת מהבית.. רק להפנות כמה נקום למחשבה(ואויל עוד כמה כדי לכתוב את זה כדי שאשכרה תוכלו לשתף אותנו
) אז מה התוכנית? ככה: אני לא יודעת כמה מיכם מסתובבים בעוד פורומים פה בתפוז, מי שכן בטח ניתקל בתופעה שבחתימה של מישהו מופיעה משפט כמו 85903 כי לא רק יין משתבח עם השנים(בהשערה שה85903 זה פורום 60+ , סתם הפלצתי מספר.. ומשפט) לא רק שתיהיה אחידות בינינו זה פרסום הכי קל שיש! אנשים רואים מתעניינים בודקים את המספר ומגיעים לפורום.. אז מישהו(תהרג אותי אבל אני אל זוכרת מי אתה) העלה את happy לפסיה, שזה טוב אבל עדיף שיהיה משפט.. אז אני אתן לכם כמה קווים ככה לעזור אבל תלכו עם הדמיון.. 1) כדאי שהמספר יהיה חלק מהמשפט, אבל אל חובה..דוגמא למשפט בלי מספר- 'לא סתם קוריאם לזה לhappy לפסיה ( 975)' 2. זה לא חייב אפילו להגיד אפילפסיה, ניתן לרמוז 3. מומלץ חוש הומור או פיקנטיות(אוך.. מה שבגרות בחיבור עושה), זה עושה את זה הרבה יותר מעניין וזה מה שיביא אנשים לבדוק.. למשל ' אתה אפילפסי!(975) ומי שהביא משפטים לחולצה/סטיקר מוזמן להביא אותם שוב
דוגמא לדומה שנעשה בפורום אחר
רוצים גיבוש??? קבלו גיבוש! לא.. לא צריך לפנות יום מלו"ז או אפילו לצאת מהבית.. רק להפנות כמה נקום למחשבה(ואויל עוד כמה כדי לכתוב את זה כדי שאשכרה תוכלו לשתף אותנו