כל עוף למינו ישכון.

כל עוף למינו ישכון.

בכל פעם שאני נוסע אחרי רכב מלא - ולא בבני משפחה אלא בחברים - העניין הזה מכה בי מחדש- די במבט דרך השמשה האחורית כדי להווכח עד כמה הם דומים, יושבי הרכב. ההרכבים הם פחות-או-יותר כדלהלן: 4-5 שזורי-רסטות. 4-5 גלוחי-ראש. 4-5 מגבעות. 4-5 כאפיות. 4-5 שחורי-עורף. 4-5 בנדנות. 4-5 כיפות. 4-5 כחולי-צווארון. 4-5 מקורזלי-שיער. 4-5 שחומי-עורף. 4-5 שזורי-שיבה. 4-5 בהירי-שיער. 4-5 מקועקעי-עורף. 4-5 חסרי-עורף [סתאאאם]. 4-5 לבני-צווארון. 4-5 אדומי-עורף. בקיצור, אנחנו לא באמת מתערבבים. זהו! אני החלטתי! אני חייב, אבל חייב, למצוא לי מגזר... אולי מישהו מוכן להמליץ לי - לאן הכי שווה לי להשתייך? נדדתי בין יותר-מידי חתכי-אוכלוסיה והיום אני לא שייך - אף לא לאחד מהם. אבל עכשיו אני מוכן לעשות את הצעד, אני מוכן לעמוד בכל סוג של מבחני-כניסה ולו המשפילים ביותר - רק שיהיה זה מגזר "שווה"! רציתי לכתוב עוד קצת אבל אני חייב לזוז. ובכלל, לא אהיה פה בסוף השבוע לקרוא את תגובותיכם [באם תהיינה], אבל אקרא הכל ביום א' [או אולי אציץ מחר בצהריים, באם יתאפשר]. ועד שתבוא מנוחה ליגע, אסיים בקטע מתוך שיר שאני אוהב: "אסדר לסעודתא בצפרא דשבתא, ואזמין בה השתא עתיקא קדישא. נהוריה ישרי בה בקידושא רבה, ובחמרא טבא דביה תחדיה נפשא." [אהוד בנאי מצטט את האר"י, בשיר "רחוב האגס אחד".] שבת-שלום!

nutmeg

New member
נשבעת לך, איש

שבאחד הסיבובים בפארק עם חברתי הלכו מולנו 4 גברים חסרי עורף!! הכתפיים היו מחוברות לסנתר פחות או יותר וכולם הלכו במעין הליכה מדדה. חברתי ואני הסתכלנו אחת על השנייה בתימהון, נתנו להם לעבור על פנינו ואז חברתי סיננה בין שיניה (באנגלית מהלשות, זו שפת אמה): Wow! the no-neck society הרגה אותי זותי!

zimes

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif וכמובן - 4-5 חברי פורומפי

זה אומר, ד"א, שלא נסעת אחרינו - 2 הורים, 2 ילדים. הם כ"כ קטנים, שעוד לא רואים עליהם (דרך החלון) שהם מתולתלים (בעיקר הבלונדה-חלקת-השער) וממושקפים כמו הוריהם

שיר שמתאים בדיוק

And if you ever see a person wearing" What looks like a puppy on their head Don’t call the police, it’s only a wig And chances are it’s already dead " מתוך: http://www.christinelavin.com/00100909btrain.html ניראה לי שהשיר הזה ידבר אליך מאוד.....

nutmeg

New member
טוב נו -

מפריע לי שלועגים על שמנים (מסיבות ברורות לעין)

למעלה