כל משתמשי הפורום
חובה

motib4

New member
כל משתמשי הפורום ../images/Emo26.gif חובה../images/Emo70.gif

שימו
בזמן האחרון הפורום מורכב רק מתמונות וזה לא מה שאמור להיות כאן. חשבתי וחשבתי עד שהגעתי לפיתרון. פעם בשבוע- יהיה שרשור תמונות בו כולם יוכלו לשים תמונות של התאומות. במשך השבוע כולנו נשתדל לשרשר פחות תמונות אלא אם כן יש תמונה שכולנו יכולים לדון עליה ושיכולה להוביל לדיון מעניין. אם אתם כותבים הודעה מסויימת אין צורך להוסיף לה תמונה שלא קשורה לנושא. אני מקווה שניישם את הרעיון. אם למישהו יש התנגדות או הערה נוספת. הוא יכול לשרשר אותה כאן.

rahelm

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לדעתי התמונות נורא מוסיפות לפורום!!! וחוץ מלדון על דברים אפשר להשים תמונות כי זה נורא נורא מוסיף!! תודה!!!!!!!!!!!

telenovela

New member
לדעתי...

משרשרים פה המון אבל צריך להמשיך לשרשר אבל לא המון

motib4

New member
תגובה לשתיכן...

1. ל-rahelm: הפורום לא נועד לתמונות בפרט. הוא נועד גם לדברים אחרים ואני מסכים שזה מוסיף אך לא תמיד לחיוב. קחי לדוגמא את עצמך. לא כתבת הודעה אחת בלי לשים תמונה וחבל. 2. בשרשור השבועי של התמונות יהיו מלא מלא מלא תמונות...

Nomero Uno

New member
שרשור אחד או שתיים בשבוע יספיקו

כי כשנכנסים לפורום כל מה שרואים זה שרשורי תמונות והפורום הזה לא נועד להחלפת תמונות אלא לעיסוק בתאומות ז"א לדון בהן לספר חדשות עליהן וכו´ וכמובן גם לשים תמונות אבל מה שהולך פה זה מוגזם

צודק...

תראה...אני לא מוציאה את עצמי מכלל האשם...כי גם אני שירשתי פה בזמן האחרון מלא מלא מלא ויותר מדי תמונות שלהם..(לא שזה רע..) אבל זה היה מוגזם..ומוטי צודק זה לא רק על תמונות..ונכון על רהלם..או איך שלא קוראים לך.. אז באמת אף הודעה שלך לא הייתה בנושא חדש על התאומות..ותמיד שמת תמונות והצפת את הפורום וזה חבל...-אבל גם אני..אבל אני כן משתתפת בדעות בפורום..וחבל שכל מה שאת עושה זה לשים תמונות..גם כדי שאת תשתתפי..את תרגישי יותר שייכת..סורי על המגילהה! ושוב אל תחשבי שאני רק מכלילה אותך..כי לא ...גם את עצמי!

taltoli

New member
לכל חברי הפורום!

דבר ראשון בקשר לתמונות אני חושבת שהן ממש מעשירות את הפורום ואני ממש תומכת בשרשורים של תמונות! אז גו פיפל!! וחוץ מזה מאיפה אפשר להוריד סרטים של התאומות~?

Hugs a Kisses

New member
לי יש הצעה...

השרשורי תמונות בפורום זה הם לא ניתנים להפרדה, במקום זה אפר קצת להתחכם, זה לא יעזור לאסור לשרשר תמונות אפשר לנסות מה שמנסים (ולא בדיוק מצליחים אבל מנסים...) בפורום דוליז... פשוט תכתבו הודעה בעלת תוכן (לא תוכן כמו הנה תמונה חדשה, נדירה וכל השרשרת הזאתי...) ואליה בסוף תעשו נ.ב. תמונה חדשה ואפשר התיאור שלה, זה יעשיר את הפורום וזה יהיה גם דיוני וגם עם תמונות, אחד לצד השני זוהי דעתי רותי. השמיים מחייכים.

AngelDiva

New member
דבר ראשון...

או קיי קודם כל רציתי להגיד שלום אני חדשה פה הייתי כבר כאן פעם אבל אז התקלקל לי המחשב ולא הייתי הרבה זמן...בקיצור אני בת 14 מירושלים ושמי הוא הדר אז היי ובקשר לתמונות- לפי דעתי צריך להפסיק עם כל השרשורים העצומים האלה של התמונות שכל הודעה זאת רק תמונה בלי תוכן בלי מילים חדשות כלום אני חושבת שיהיה הכי טוב שכל אחד שיכתוב הודעה יוסיף תמונה אבל בתנאי שההודעה תיהיה עם תוכן מעניין ולא עם שתי מילים כמו "התאומות מהממות" נ.ב איך אני כותבת כאן חותמת שתופיע לי תמיד?

motib4

New member
מסכים איתך...

את לוחצת על עדכון כרטיז אישי איפשהו ואז יש לך חתימה.

Nomero Uno

New member
לא מסכים איתך

פורום דוליז הוא פורום שמבוסס על תמונות לעומת הפורום הזה שבו תמונות הן רק חלק מהעניין אבל זה לא כל הפורום וזה גם מפריע לדיונים העיקריים ובשביל החלפת תמונות מספיק שרשור אחד או שתיים בשבוע וכולם ישרשרו שם את התמונות שהם רוצים לעומת זאת בדיונים הרגילים לפי דעתי לא צריכים להופיע תמונות בכלל חוץ מתמונות שקשורות לנושא

לדעתי....

זה כיף שיהיו הכי הרבה תמונות בפורום.. כך שלמי שרוצה להתחיל לאסוף תמונות או לחדש את האוסף שלו יוכל לעשות זאת.. לדעתי צריך להשאיר את נושא התמונות בפיתורו... שיהיו הרבה הרבה תמונות לא משנה אם זה קשור או לא...

ההצעה של angeldiva

הייתה הכי טובה.... לדעתי ו- אתם יכולים בבקשה לשרשר פה את השמות האמתיים שלכם??? כי אני לא יודעת של כמה מכם...

Nomero Uno

New member
לא עדיף לעשות שרשור נפרד על זה

שמות משתתפי הפורום לא קשורים בדיוק לדיון הזה נכון?

../images/Emo127.gif

לדעתי, מוטי צודק! הרעיון של הפורום הוא לא שירשור התמונות, אלא לדבר על התאומות, להחליף כל מיני מידע עליהן שיש לנו ואפילו אולי לרכוש מידע עליהן שאפילו לא ידענו! אולי לפעמים אנחנו יכולים לשים קצת תמונות, זה כיף, אבל לא באופן כזה מוגזם! באינטרנט אנחנו יכולים למצוא המון תמונות שלהן באתר אישי, אבל פה זה משהו אחר לגמרי- פה מחליפים על מיני מידע שונים עליהן!

למעלה