כל מי שמראשון

The_ScorpioN

New member
כל מי שמראשון

שירשום פה....... ........|...... ........|...... ........|...... ........|...... <---- חץ ........|...... ......./|\..... ...............

The_ScorpioN

New member
איפה אתה נוסע?

up up up up up upuupp uppup pp p p pp

dopey_wizard

New member
וואי אכשיו אני עוד יותר

רוצה לדעת מי אתה!!! סקייטר או בליידר??? ---> דוד

dopey_wizard

New member
אני מראשון

ואני נוסע בשקם ובאפרופו ולפעמים במקיף! אני נוסע אם מודין, מיקי, פאוול, ולפעמים אם שבי, אלעד, מרטין, ארז וכול השאר וגם אם האלה ממקיף ח ---> דוד

dopey_wizard

New member
בטח

אנחנו קוראים להם "הרוסים הקטנים" מי אתה איפה אתה לומד? (שם) אתה מכיר את מודין??? --> דוד

dopey_wizard

New member
בטח

אנחנו קוראים להם "הרוסים הקטנים" מי אתה איפה אתה לומד? (שם) אתה מכיר את מודין??? --> דוד

גרישה 182

New member
גרישה??? אבל חברים, אני לו מקיר שום

אדוארד... אה היום למדתי לעשות עולי!!! אני אומר לחם, זה כזא מגניב!! אני הרגשתי שאני אף!!! ביי ביי חברים!!

dopey_wizard

New member
אתה גרישה?

מהשקם?? אתה מכיר אותי?? אני מכרתי ל"לונאטיק" את הסקייט (אני דוד, ואני חבר של אלכס השמן)

dopey_wizard

New member
כן

151070838 דוד ===רק לאנשים מראשון=====(אני לא רוצה ילדים שאין לי שום קשר איתם באי סי קיו) ---> דוד

גם אני......

walla?? גם אני נוסע בשקם ובאפרופו אבל כל הזמן דנינו מעיף אותנו.... איך קוראים לך?? בוא מחר לשקם ביום ראשןם ב 5 אני יהיה שם....

The_ScorpioN

New member
אלהההה כפיר

תוסיף תגובה אם אתה עכשיו בפורום נ.ב וואלה עוד שניה היא תוציא את האלה....(משהו פרטי)

Bruce15

New member
שאלה..

dopey_wizard..אני מכיר את מודין אני בעמית עמל ביחד איתו..אני בכיתה של יועד אם אתה מכיר אותו יש לו שיער ענקי כזה..הוא חבר של יוץ ושל עומרי.

למעלה