כל מי שמבין עניין?

dodo58

New member
כל מי שמבין עניין?

אם אני מיועדת להיות בודקת טכנית ואני מעוניינת להיות מתשאלת, מה אפשר לעשות? אני יודעת שהם קובעים על פי הקריטריונים שלהם, אבל אני שואלת אם יש מה לעשות, עם מי לדבר? אולי עם מיכל הזאת? להגיד את זה בראיון המסכם? במסגרת תכתיבי המידור- אולי אפשר להבין טיפה על בסיס מה נקבעת ההחלטה, מה הקריטריונים. בהתחשב בזה שיש לי אנגלית מצויינת (בייחוד בדיבור), יש לי שפה נוספת וידע כללי מאוד נרחב בעיקר בתחומים הרלוונטים להם- אני לא סתם מפארת את עצמי אלא זו האמת. אני גם אחרי תואר אקדמאי. אשמח לתשובות מהירות, תודה.

היי

הקריטריונים לקביעת התפקיד המיועד לך אינן נפרשות בפניך בזמן תהליך הקבלה ניתן לומר שהן נקבעים בעיקר על פי צרכי המערכת בזמן נתון. זה לא מסתכם באנגלית בלבד אם בכלל אלא עפי הצרכים של הרשות לפי מי חסר כמה ומתי את יכולה לנסות לדבר עם מיכל ממדור גיוס וכח אדם והיא תכוון אותך אם יש ביכולתך לערער על ההחלטה שלהם בהצלחה :)

elka3

New member
זה לא כזה נורא

לפעמים להשמע המילה "טכני" אנשים מקבלים רושם לא נכון. ההבדל בין טכנים למתשאלים קיים, אך מה שעושה המתשאל גם הטכני יכול לעשות. אני מכיר הרבה ראשי צוותים שהיו טכנים במקור. זה בסדר. יש אחלה חברה בטכני וגם יותר גיבוש כי זה עבודת צוות ונהנים יותר (תלוי איך את לוקחים את העבודה). אין שום הבדל באיכות של אנשים למרות מה שהרבה אנשים חושבים, מי שעובד בזה יודע, סה"כ גם פה וגם שם יש את האנשים הטובים והרעים. רשות זה מקום טוב לעבוד בו ואחרי שתסיימי את החוזה שלך את תוכלי להתקדם לתפקידים נוספים תהני ובהצלחה

dodo58

New member
לא חשבתי כך

אין לי ספק שהחבר'ה לא פחות טובים ואני גם לא מזלזלת בעבודה, פשוט סוג העבודה, עבודת התשאול נראית לי יותר מתאימה לי- יותר הדיבור עם האנשים והקשר הישיר.

nant

New member
אפשר לשאול משהו?

למה בחורה עם תואר אקדמי הולכת להיות בודקת?

dodo58

New member
העניין מורכב

דבר ראשון התואר שעשיתי לא מאוד פרקטי, בוא נגיד שלא בזכות התואר אני אשיג כרגע עבודה רצינית. האמת היא שיש כל מיני שיקולים, טכניים למיניהם- שזו עבודה בטוחה ומסגרת נוחה לשנת ההסתגלות הראשונה במעבר לתל-אביב. זו גם עבודה שהיה נוח לשלב עם תואר שני וכו'.

ornoiman

New member
השיקולים שלך טכניים...

ואת ממש מפליא שאת בקורס טכנים ברוכים הבאים לנתב"ג HAVE A NICE DAY

mister22

New member
עוד לא הגעת עוד לא שמעת

עוד לא ראית וכבר החלטת שלהיות טכנית זה לא מתאים לך? אני לא חושב שיש לך מה להעלות את הנושא הזה בכלל מול מיכל או כל גורם אחר אם זה הקורס שקיבלת כנראה ששם צריך אותך ושם תהיי. שוב , זוהי דעתי. נכון שעבודתו של המתשאל דורשת יותר אינטראקציה ודיבור מול הנוסע אבל גם הטכנים מדברים עם הנוסעים וכל שפה נוספת שיש לך תזכה לשימוש גם בהיותך טכנית ככה שאין לך מה לדאוג!!! אני בטוח שאת תהני... בהצלחה

למעלה