כל מי שבפורום--> כנסו לצ'אט!!!!!!!!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif..

נו אני הולכת לעשות קוקיות

חחח היה מגניב ^^

וואו... נופררררר סוגדתתתת לך עד סוף ימי חיי!!!!!!!!!!!!! בזכותך פגשתי את הבנאדם הכי מדהים בעולם! |סגידה||סגידה||סגידה||סגידה||סגידה|

חחחח....

זוכרת שהיינו בצ'אט אתמול? [אגב, למה קרן לא הייתה?
] זוכרת שנכנס אחד שקוראים לו אסף או משהו? ונכנס גם אחד שהניק שלו היה דראקולה... אז נדלקתי עליו..
הוא מדהים.. כתבתי הכל בבלוג..

CiNdErElLa3887

New member
כן למה קרן לא הייתה ? ../images/Emo2.gif

או הדראקולה הזה...
נחמד נחמד אני שמחה בשבילך

KerenWelling

New member
../images/Emo10.gifלא הזמינו אותי...

לא ידעתי שאתן שם..רק אחרי ראיתי שכתבתן שאתן בצ'אט..משו כמו בוקר אחרי אז סורי.. חוץ מזה שימו התראות מתי אתן בצ'אט כי אני לא תמיד ליד המחשב ולא רואה כשאתן מפרסמות הודעות אינסטנט של צ'אט.. בואו נעשה לנו פגישה שבועית. לדעתי כל סאנדיי

KerenWelling

New member
וחוץ מזה מה אתן פותחות צ'אט ב11 בער

*בערב בשישי?!!? באמת נראה לכן שאני פה?!

n o f a r i

New member
חחח תודה הדסי :)

מתה עליך והיה מגניבבבבבבב ממש נהנתי!!!! צריך לקבוע יום ושעה שכל הפורום כולל אותכם ה-בנים!!! יבואו ויהיו מצלמות ומלא אנשים ויהיה מגניב אז קחו את זה ברצינות הפעם :)

יוווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif נצל"ש!! אני בהלם!

אוקיי אני אספר בקצרה! אני הולכת לישון פותחת טלוויזיה כדי לשים על אם טי וי, מה אני רואה
תוכנית על טקס פרסי המוזיקה: להקת השנה, ובדיוק היה על די 12 ואחריהם מארון 5...וכמובן שראיתי! אז קודם כל למי ששואל מהי המוזיקה שלהם ומה הם מנגנים ושרים אז זה קצת מהכל למרות שרובכם יודעים וגם אני ידעתי אבל עכשיו הם אישרו את זה
...הם אמרו שזה קצת מהכל, אר אנד בי, רוק, פופ ..ובמילים שלהם: "לקחת את כל זה ולשים בבלנדר מה שיוצא זה מארון 5"
ואזזזזזזזזזזזז...פתאום אני קולטת- הקליפ של סאנדיי מורנינג אבל הראו רק 15 שניות
! אבל בכל זאת ראיתי הצצה קטנה אליו..הראו כאילו את המאחורי הקלעים, כאילו בזמן הצילומים ופשוט הייתי ככה
! בקיצור אני מקווה שמישהי\מישהו ראה פה!!!
טוב רק רציתי להגיד לכם *התרגשות יתר* לילה טוב

CiNdErElLa3887

New member
חחחח הקדמת אותי ../images/Emo2.gif....כעעע

ראיתי את זה..איזה מדהימים
תסתכלי שרשורים קודמים רשמתי שאפשר להוריד את הקליפ, או לפחות היה אפשר
אם היא לא תחזיר מחר את הקליפ להורדה, נעשה שליחת שרשרת במסנג'ר, אני אשלח לך ואת תשלחי למישהי אחרת וכו' וכו' וכו'

KerenWelling

New member
כן כן!! אני יודעת!!!

אמרו שהראו קצת ממאחורי הקלעים..מישו אחד לי "ויש לו חולצה סגולה לא?.." ואני כזה "
אדדדםם..." ואמרתי שהוא שוב קיצץ ת'שיער. כל קליפ הוא הולך למספרה לפני.. ואז אמרו לי כן אבל יותר יפה לו ארוך.. ואז אמרתי כן כמו בTHIS LOVE...עם הקוצים
. למרות שלא ממש אכפת לי....הכל יפה לו
. דאמנ אני אוהבת אותו!!

למעלה