כל מי שאוהב דרגון בולז ושאר האנימה

donotchoose

New member
כל מי שאוהב דרגון בולז ושאר האנימה

אז מה דרגון בול זי הגיע כמו סדרות אחרות מיפן(שברובן נקראות אנימה)וכרגיל הסדרה הגיעה אחרי שהיא הייתה כבר בכל העולם(וזה כולל את אפגניסטן(שבמקרה מצנזרים פחות מבארץ וזאת הנקודה הבאה שלי)) לא מספיק שאנחנו האחרונים שמשיגים את הסידרה(שיכולה להיות דרגון בולז,פוקימון ואפילו דיגימון) אחרי זה יש את הצינזור כל פעם שמופיע קטע שנראה יותר מדי קיצוני(עירום בוטה,אנשים מחולקים כאשר דם מתיז לכל הכיוונים וסתם מצבים לא הגיוניים)מורידים אותו ובכך גורמים לבילבול בהמשך הסידרה עם הצינזור לא הספיק אז עכשיו יש את הדיבוב לא רק שדיבוב זה חרא והיה יותר טוב אם היו מתרגמים(לא אכפת לי אם מהיםני או האנגלי)אפילו הדיבוב עצמו הוא שגוי(כל מיני שמות וכדומה) לא הספיק לכם שאתם אחרונים בעולם שתראו את הסדרה ועוד עם 10 דקות פחות מכל פרק ודיבוב מסריח אז היכונו לבעיה הבאה הערוצים שמשדרים את התוכניות הם ערוצים לילדים בני 3 עם רמת משכל של קרפיון מנודה אז מה זה גורם אני אגיד לכם אנשי הערוץ לא פוחדים מתביעות כי כל הצופים הם אידיוטים(או אנשים כמונו שלחוסר מזלם נאלצו לראות את הערוץ) אז הם טועים בסדר הפרקים חופשי מסקנה:תעברו במכונת זמן וחלל לאנגליה של לפני 10 שנה או שתעברו ליפן

Snake Bandage

New member
מה? איזו צנזורה?

מצנזרים את דרגון בול זי בישראל הרבה פחות ממה שמצנזרים בארצות הברית. האמת, בקושי מצנזרים פה. הקולות לא כל כך גרועים. רוצה דיבוב מזוויע? לך לארץ דוברת ערבית או לארץ מזרח ארופית. עכשיו, זה מה שנקרא דיבוב מזוויע. טיפת השקעה אין שם. חוץ ממקיטה *רועדת*, השמות לא גרועים כל כך. פיקורו קצת צורם לי באוזן, אבל נו, נתגבר. ככה גם קראו לו ביפנית, אחרי הכל. וזה שערוץ הילדים רכש את הסדרה... טוב, החבר´ה בערוץ הילדים מטומטמים, ואני יודעת שאני לא אסלח להם על דילוג הפרקים המוגזם של היום, אבל היי, בזכותם אנחנו רואים דרגון בול זי, לא? אז בקיצור: תגיד תודה ותשתוק

MiCroZiP

New member
ממש.....לא!

אתה צריך להגיד תודה רבה ולהיות בשקט! אני לא מבין מה הבעיות שלך... הדיבוב באמת חרא ובאמת חבל שאנחנו בין האחרונים שמקבלים את הדדרה על הטלויזיה אבל צריך להיות בשקט ולהגיד תודה על זה שהם הביאו את הסדרה עם כל התלונות שיש לנו... תאמין לי שאם לא היו מביאים את הסדרה בכלל היו הרבה יותר תלונות...

BLASTERx

New member
שמע..אני חושב היא צודקת.

יש משפט שאומר "לא בודקים את שיניו של סוס הניתן במתנה" כלומר זה בחינם אז אין לך מה להתלונן...רוצה להתלונן? אני מתערב שיש המון חרשים שיקשיבו לך בריתוק לא יאמן. בכל מקרה התירגום לא מי יודע מה השמות דיי מעצבנים אבל זה דבר שאני והחברים שלי החלטנו להעביר בגיכוח ולא יותר. גישה לא בוגרת ודי אידיוטית אם אתה שואל אותי.

donotchoose

New member
אז זהו שלא

בתור צופים נאמנים שבמקרה מעניקים לערוץ רייטינג אני חושב שיש לנו זכויות אמנם אנחנו מיעוט ורוב אלו שכן רואים דרגון בול לא יודעים איך זה נראה במקור ועדיין זה לא אומר שלא צריך להיאבק על הזכויות שלנו

Goggle Girl

New member
יודע מה? הולך

תכין עצומה, תדבר עם אנשים, אבל שיהיה משהו רציני, כן? לא שאני בטוחה שהסתומים בלחץ האלה יבינו משהו שלא מוסבר להם בבדידים, אבל אם אתה רוצה ללכת עם זה עד הסוף, אני בטוחה שיש אנשים גם כאן גם בפורום אנימה-מנגה שילכו איתך. אני בינייהם. יאללה, לך על זה

king kazabubu

New member
תכתוב בעצומה שאני צריך לדובב את

וג´יטה... אני לא יודע למה, אבל הרבה אנשים אומרים שאני דומה לו מאוד באופי... אולי זה נכון. אבל רק בחיים האמיתיים. בכל מקרה אני אחתום על העצומה בעיניים עצומות!!!! הכל רק לא מָקיטה... אני לא יכול לסבול את זה...

bunnyd

New member
המממממ

1.אולי אתה לא יודע אבל דרגון בול בערוץ הילדים הוא בגירסה הלא "מצונזרת". 2.אני לא חושבת שיש מה לצנזר בפוקימון ודיגימון . 3.איך מישהו יכול להיות בפורום של סידרת אנימה לא לדעת מזה אנימה ?

BLASTERx

New member
רייטינג אח שלי הם לא מאבדים...

כי יש עוד 10 אלף ילדים שרואים את התוכנית הזאת בארץ(אם לא יותר). הם לא זקוקים לך או לכל אחד אחר מכם כי אפילו 200 ילדים זה בשבילם צעצוע. תנסה אולי באתר האידיוטי שלהם, מי יודע אולי יצא מזה משהו אם כולם שמה יתחילו לדבר. למרות שאני לא מאמין שהם ישנו שמות בגלל שלא מתאים לכם אך שזה נשמע או שאולי הם פשוט לא קנו כמה פרקים כי הם חשבו שהם מיותרים או כל דבר אחר אפשרי...אני בטוח שיש להם את הסיבות שלהם. אגב אם כן תצליח להזיז משהו אצלם אני בשמחה יחתום על העצומה אבל בנתיים אני מאמין שזה נשמע דיי המממ איך לאמר את זה...בדיוני.

G0nz0

New member
כולכם טָמבלים!!!!!!

א.לא חתכו קטעים מהפרקים בעברית. ב. הדיבוב אכן מעצבן בקטע של שמות ג. ערוץ הילדים מעצבן שהוא לא מראה פרקים. ד. ועוד איך ש200 אנשים ישנו, אבל מה שיקרה זה שהסדרה תבוטל כי אין מה להתלונן כי כבר דיבבו אותה לפני חודשים אז לא ידובבו אותה בשבילכם, קופים קטנים ושוודים שכמותכם, ו donotchoose לפני שאתה מחליט לדבר שטויות, תבדוק טוב טוב על מה שאתה מדבר, כי מה שאמרת לא ממש נכון. יש לכם בעיה?? תורידו באנגלית/יפנית/גרמנית/צרפתית ומה שבא לכם מהאינטרנט אתם לא צריכים להיות תלויים בערוץ הילדים כדי לראות דרגון בול זי, אני אוהב לצפות ולתחוק, אז תפסיקו לשחק אותה כאילו זה באמת מפריע לכם, ותצאו מהמחזור. So I Have Spoken and So it Shall be done

Pikachuit!

New member
הממ...

"א.לא חתכו קטעים מהפרקים בעברית. " ויש לי משהו אחד להגיד על זה: "לפני שאתה מחליט לדבר שטויות, תבדוק טוב טוב על מה שאתה מדבר, כי מה שאמרת לא ממש נכון."

TotoGuy

New member
גם לי יש משהו לומר

"פאף פאף!"

rotemharuvi

New member
יש בארץ 11 אלף ילדים שרואים את זה!!

לפי דעתי יש בארץ בין 11 ל12 אלף ילדים שרואים את זה ואתה צודק!!! יש מספיק ריטינג וזה אחלה של סדרה, אבל 200 ילדים זה הרבה!!!

king kazabubu

New member
זה לא נכון!

התרגום בישאל הוא מאוד מסריח אני מסכים. הקולות מוזרים מאוד והשמות מעוותים מאוד. ואנחנו לא יודעים מה יהיה בהמשך. מי יודע אולי במקום פריזה יהיה לנו מקפיאה או משהו כזה.... אבל הם לא חותכים פרקים. לא בצורה רצינית בכל אופן. ראיתי בגרסא הישראלית המון פרטים שלא ראיתי באמריקאית. אבל אני לא מתלונן על האמריקאית. הפשלה היחידה שלהם היא שהם דילגו על 2 פרקים בערך שלדעתי הם יסדרו את זה כשיתחילו שידורים חוזרים....

למעלה