כל מיני

תודה לכולם.

אתר www.5-elements.co.il סיים את שדרוג המערכת שלו, ע"מ לאפשר עידכונים שוטפים. מעתה תוכלו להנות ממידע שוטף שיעודכן כל שבוע ואף במהלכו. האתר עלה לאוויר בתחילת חודש דצמבר וכבר מונה 1500 ויותר כניסות. לכן ראשית, אני רוצה להודות למנהלי הפורומים השונים בתפוז, שאיפשרו לי להזמין את חברי הקהילות לאתרי ברגע שעלה לאוויר. תודה. ולהביע את תודתי לחברי קהילות תפוז על האמון והעניין. אשמח לראותכם בביתי שוב, איתי אור, www.5-elements.co.il

סבא טוב צריך אותך!

בימים של צורך ושל מחסור, יש חשיבות גדולה מאוד לנתינה. קשישים רבים עבדו ותרמו במשך עשרות שנים ועתה בבגרותם הם בודדים, מחפשים כתף תומכת, אוזן קשובה ויד מנחמת. אפילו רק ביקור קצר של פעם בשבוע, אפילו טלפון לומר מילה טובה.. אנחנו שיש לנו, רוצים לתת בחזרה. עוד פרטים אצל אסתר - מרכזת מתנדבים בירושלים 5860765 - 02

../images/Emo41.gifדרך האמן../images/Emo41.gif הסדנא יוצאת לדרך../images/Emo41.gif

"דרך האמן"
ליצור את החיים לחיות את היצירה
סדנה חוויתית ועוצמתית שתפגיש אותך עם היצירה האישית שלך. סדנה חדשה נפתחת ב – 23.1. מפגש חוויתי ראשון חינם.
פרטים נוספים בקישור המצורף

פורום חדש - חוכמת הקבלה!

שלום לכולם! נפתח פורום חדש בנושא חוכמת הקבלה בואו בהמוניכם forums.tapuz.co.il/kabbalah הסגולה תודה רבה ליה יה על ההסכמה והמסר החביב!

neshamma

New member
בחור חדש בשכונה ../images/Emo140.gif

מה המצב? נכנסתי לפורום הזה במקרה (כן... אני יודע... אין כזה דבר) והרגשתי הרגשה טובה רציתי לשתף אותכם בזה ולברך אותכם בשלום קוראים לי ´´נשמה´´, השם המלא שמור במערכת
ביי בנתיים

למעלה