כל מיני

כמו שרובכם יודעים

אני תמיד מחפש עוד ועוד מקורות להתפתחות ועוד מה שנקרא.. .Powerfull resources מצאתי לאחרונה (לפני שנה) משהו חדש, שהוא באמת מדהים, תוצאות בשמיים, ורציתי לשתף אתכם כדי שתיהיה לכם האפשרות. לא ארחיב במילים, אנא פנו לאתר הבא ואשמח לתגובות ולסיפורים על תוצאות. http://www.lifechangetips.com תהנו.

ערב מבוא בחיפה 06.10.02../images/Emo140.gif

ערב מבוא ביום ראשון – 06.10.02 בשעה 19:00, פתוח לקהל הרחב, להתרשמות ללא התחייבות כלשהי.
הערב כולל הרצאות מבוא בנושאים הבאים: טארות מתחילים. נומרולוגיה ונומרולוגיה קבלית. פרחי באך.
כל הרצאה תיערך שעה, ע"י מנחה הקורס, ובתום כל הרצאה יוקצה זמן לשאלות והבהרות, כמו גם תהיה אפשרות להירשם. פרטים נוספים בקישור המצורף: http://mystic.far-east.co.il/magazin/magazine_details.asp?id=353
כמו כן נותר מספר מקומות מצומצם לסדנת מיסטיקה, תיקשור, אהבה וכיף - שישבת והפעם בקיבוץ געש ולא ברמת הגולן. סיפור החוויה האישית שלי מהסדנא הקודמת, בקישור הבא: http://mystic.far-east.co.il/magazin/magazine_details.asp?id=350&file=mag.asp

joecamel

New member
../images/Emo32.gif הבטחתי ולכן אקיים ../images/Emo32.gif

כן כן גמלים יודעים להדפיס !!!!!!!!!!!!!!!!! מסתבר אז למי שצריך לדעת ..........את יודעת

ABMPH

New member
...צעד אחד באור להביא אהבה ואושר לכ

פסטיבל "אורות" יתקיים באילת בתאריכים שבין 7-9/11/2002 פסטיבל "אורות" מזמין אתכם ללכת דרך האור ולחוות את ההויה הפנימית בסוף שבוע שיתקיים באילת. בפסטיבל תוכלו לחוות טיפולים ,ייעוצים, הרצאות וסדנאות. בשטח יהיה מאהל שנטי ,דוכנים, הופעות , מתחם מיסטי, מתחם טיפולים ועוד הפתעות קטנות... לקבלת אינפורמציה נוספת ניתן לפנות ל - "מטה הקסם הפקות בע"מ " פלאפון : 058-833380 נועם אימל : [email protected]

אופרה ווינפרי

ראיתי עכשיו אופרה, והנושא היה לגבי לא לקחת דברים אישי מתוך ארבע ההסכמות, ממש אחלה תוכנית לדעתי, העשיר אותי.

מימוש חלומות

אני מזמין את כל מי שמאמין שכדי לממש חלום צריך לחיות ולבטא אותו, לבקר בבורסה למימוש חלומות. באתר שלי העוסק במימוש אישי בעבודה ישנו מקום מפגש שבמהלך החודשיים מאז הוא קיים, זימן לשם כמה רעיונות יפים. להקים עיתון שיעסוק רק בחדשות טובות, תנועה למען אשה לראשות הממשלה, לכתוב סיפורי ריפוי, ועוד. אם רעיון טוב נשמע לך מעניין אולי תוכל להצטרף עליו או להציע אותו לחבר. in dreams begin our possibilities כה אמר שייקספיר

theShein

New member
לגמרי סתם

לא הצלחתי להביא את עצמי לקרוא אפילו עד סוף השיעור השלישי כי 1-זה משעמם 2-הוא לא אומר בעצם כלום. אולי בהמשך זה משתפר אבל ב3 שעורים מתוך 5 לא מצאתי שום דבר חדש או אפקטיבי במיוחד. אולי פספסתי, לא יודעת.

יה-יה

New member
איזה קטע... ../images/Emo12.gif

מילא גמל מדפיס/מקליד... אבל גמל ששומר על טוהר המלה (מבטיח ומקיים)... דבר כזה עוד לא ראיתי !!!!! אם לא הבנת את ה"בדיחה", תקרא את הודעת המנהל(ת) ותבין מה זה טוהר המלה. מה, לא קראת???????? קבל
יה-יה

MsPiggy

New member
../images/Emo25.gif

יש לנו גמל
מה שאומר... אפשר לקחת עכשיו טיולים במדבר!!!

joecamel

New member
מממ............תשמעי.......

אני גמר יוקרה יענו....לימוזינה!!!! זה יקר שווה אבל יקר ור במזומן אני לא מקבל כרטיסי אשראי! חחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifהידעתם? (פירסום פורום)../images/Emo41.gif

הפורום שלנו שקט כי כולם פרשו כתוצאה ממציאת בן זוג. דרוש דם חדש! פורום "סינגלס קלאב" (378) מיועד לבני 18+,שאינם נמצאים בקשר זוגי, ושרוצים להיות חלק מקהילה מתפתחת שעיקר עניינה- חיי הסינגל והכרות עם סינגלים אחרים. אז...אם אתם\ן בני 18+ ומחפשים לדבר ולהכיר אנשים בראש שלכם\ן- אתם מוזמנים!! * ההודעה נכתבה באישור מנהל\ת הפורום

למעלה