כל מיני....

פיאמטה

New member
כל מיני....

לאמהות הפורום. אני נכנסת פעם ב...וממש מתפעמת מקצב ההתכתבויות,הסיפורים,הארועים,ההתמדה של חלקכן בלהכנס כל יום לעדכן,להתעדכן,לתת משוב, לברך,לתמוך וזוכרות מה כל אחד כתבה. עכשיו שקראתי את התכתובת מהימים האחרונים חשבתי שאם היתה מישהי יצירתית עם סבלנות,היה אפשר לעשות מזה ספר. באמת יש כאן תכתובת שיחודית רק לנו הישראלים,ולאמהות,כי רוב האבות חווים אחרת-אפשר לקרוא לספר" אמהות לחיילים נקודה קום".יש כאן סדרה תיעודית יומיומית. לתוספת סיפור מהיום: הצפרגול הטרי שלי סופסופ אמור היה לצאת ממש מוקדם בבוקר-חמשוש ראשון אחרי 8 חדשים. הוא עדכן אותי,שיש בעיה בפלפון כבר כמה ימים(התברר שהתמלא בחולות המדבר) ,כך שהייתי שקטה שכשיצפין יתקשר...הגיעה שעת אחה"צ ..ועדיין שום סימן מהצפרגולון.. כל הזמן הודעה קולית ..ושום עדכון מהמתוקי(ככה אני קוראת לו(..לא נעים...לא נורא..) התקשרתי לבעלי די מודאגת והוא :"את רוצה לדאוג תדאגי" את האמת התחילו לרוץ לי סרטים בראש....(במיוחד פחד מחטיפה)הבנתם שאני קצת חרדתית. והחלטתי להתקשר לקצין העיר באר שבע,הוא עכשיו במקום חדש עדיין אין לי טלפון של המג"ד או מ"פ או מפקד אחר.בקיצור בקצין העיר ענתה לי חיילת מתוקה,לקחה פרטים,שלי,ושלו,התנצלתי אמרתי שאף פעם לא עשיתי זאת רק בגלל שהוא במקום חדש,הוא במעבר,הטלפון לא זמין... "אין בעיה היא אומרת לי,בשביל זה אנחנו פה,את ממש לא האמא היחידה שמתקשרת..ואנחנו כבר מיומנים מאוד בדברים האלו",ממש הופתעתי..ולקראת סוף השיחה,שיחה ממתינה ברקע,ומי זה סוף סוף..המתוקי בקול מבולבל "אמא..נרדמתי..בואי לקחת אותי". הודיתי לה מאוד מאוד. והוא?קול מנומנם,נסע נרדם כל הדרך.. פספס את הצומת התעורר באיזשהי עיר ואנחנו כלל לא ידענו ש-לשם הוא לקח אוטובוס חשבנו שיגיע מכיוון אחר, בנוסף שם פתאום לב שהוא בלי המחסנית,גנבו?שכח? בדרך סיפר שהכל אלע כיפאק..תמיד הוא מבסוט מהחיים הבן 19 הזה. כמה חוויות סביב החיילים יש ביום אחד..איך עוברים 3 שנים??? יופי אמהות ..עד לפעם הבאה..נעים לבקר כאן. שיהיה סופ"ש נעים פיאמטה.
 

אםפי7

New member
אמא יצירתית ויש לה צפרגול יצירתי

נראה לי שהשבוע הוא שבוע האבדות, הבן שלך מחסנית ושלי נייד, מעניין מי עוד איבד כאן דברים. אייך מוצאים מחסנית? כומתה קונים בריקושט, נייד מחליפים או קונים בחברות התקשורת, אבל מחסנית?????????? תהנו ממנו, תחבקו, תריחו, תסניפו ותצלמו. ומקווה שגם המחסנית תצוף מאיפה שהוא.
 

פולי44

New member
הי פיאמטה

ממש מחמם את הלב הסיפור שלך, במיוחד על החיילת המתוקה שיושבת בקצין העיר וכל כך נעימה ומסבירת פנים. והילד המתוק שלך, נרדם לו באוטובוס... כן, ככה זה, והכי טוב זה שהוא לוקח דברים בקלות ושהוא מבסוט מהחיים. מזכיר לי את החייל שלי מאוד מאוד.... תהנו בחמשוש
 
איזה סיפור הזוי

מתוק החייל שנרדם. מבינה מאוד את הדאגה. גם אני עמדתי השבוע במתח הזה שלא ידעתי שהנייד התקלקל והייתי צריכה לבוא לאסוף ב-11 בבוקר, ועד היום למחרת לא שמעתי ממנו. גם אני שקלתי להתקשר לקצין העיר... ברכות על הצפרוגל, והצלחה בבסיס החדש.
 

סמדר בנ

New member
רעיון נחמד

לעשות ספר ממיטב ההתכתבויות. הדאגה שלך מובנת, וכנראה זה מגיעה ביחד עם לידתם. משהו מובנה. העיקר שבסוף התקשר, בן ה-19 החמוד הזה.
 

ל י ת י1

New member
איזה יופי של ילד../images/Emo13.gif

שימשיך תמיד להיות מבסוט מהחיים
תפקידו של בן 19 להיות מבסוט מהחיים, תפקידה של אמא לדאוג. אז אתם בסדר פיאמטה
 
למעלה