כל מיני

מה זה? שלחתי ליה-יה הודעה הרגע!../images/Emo3.gif

לאן היא נעלמה??? בכל אופן יה-יה כתבתי לך משהו בדרך הלוחמים אבל מכיוון שזה כבר עבר עמוד אני לא יודעת אם ראית. אז עשיתי לך קישור-

liorbil

New member
מי מעונין לכתוב לי שיר?

התאהבתי בפורום זה,הדברים מאוד נוגעים לליבי,ואכן אני מאמצת לי די הרבה דברים מכאן,יש לי בקשה קטנה אם אפשר ראיתי שיש כאן הרבה משוררים ואני זקוקה לשיר מתאים לבן שסיים תקופת חברות לא מזמן חברות כושלת ירד לאילת היכיר בחורה חדשה,ועובר בקרוב לדירה שכורה אחרת עם שני שותפיו שהם גם חבריו.למחיתו כרגע עובד בבית מלון.בתודה שירי

יה-יה

New member
case closed

אני שמחה שנתת לתבונת הלב להוביל אותך.
אגב, טוב ששמת כאן קישור, כי לא הייתי רואה את ההודעה שלך (ואז, את יודעת, הייתי מניחה ש... וש... וגם ש... וכו´...
)
יה-יה

היי שירי...

למה שלא תנסי לכתוב משהו ונעזור לך "לשפץ" את זה אם יהיה צורך...?

יה-יה

New member
לא, הבעיה היא...

שאת מסכימה עם המשפט שאמרת
אני דווקא הייתי חורזת לך בכיף, אבל יש לי 30 שירים לכתוב תוך שבועיים (לילדי הגן למסיבת הסיום), כך ש... SORRY, אבל לא אוכל לעזור. אבל אם תרצי לכתוב משהו ולשלוח אליי (אפילו במסרים), אני אשמח לתרום את חלקי במה שאוכל (להביע דעה, לחרוז, "לשפץ" וכו´). בהצלחה

../images/Emo24.gif גם אני שמחה

ואני מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו. את יודעת, אחד השינויים שעשיתי הם לדעת לומר ´מצטערת´ ו´סליחה´. אז נכון שלפעמים עוברים את הגבול, וזה לגיטימי כי בכל זאת...כולנו בני אדם בלה בלה בלה....והיום אני מרשה לעצמי להודות שיש לי לפעמים temper וכשאני מאבדת עליו שליטה הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה לומר את האמת- שאני מצטערת.

IC4

New member
and the world once again

started to make sence! גם אני היום הבנתי שהגיע הזמן לשים לב הרבה יותר לאחרים

אינקה

New member
../images/Emo20.gif בתוכך

כרעיון, דימוי, ידע, תמונת דמיון - ואם "תפגוש" בו ב"מציאות" אזי גם כתופעת חושים. והכל בתוכך בלבד.

MsPiggy

New member
תגידו, זה רק אני או כשגם אתם נכנסים

לצ´אט של ארבע הסכמות, או כל צ´אט של פורום, אתם נכנסים לצ´אט מצלמה? אם כן - חדר ארבע הסכמות נפתח שמה עכשיו
ובא לי עוגה... עם פרג בפנים... וציפוי של שוקולד...

deep ocean

New member
זה הולך ככה

הצ´אט מכל פורום הוא הצ´אט של המצלמות. זה הצ´אט החדש, והוא יהפוך לברירת מחדל. על מנת להגיע לצ´אט הישן, אפשר דרך הקישור הבא, ולבחור למטה את הצ´אט הבסיסי בלי המצלמות. אני אישית לא מצליחה להיכנס לשניהם.

MsPiggy

New member
../images/Emo13.gif סוף סוף אני יכולה להיכנס לצ´אט!

לצ´אט הישן אני במילא לא יכולה להיכנס, ככה שזה עוזר... תמשיכי לנסות להיכנס לצ´אט החדש! אם אני הצלחתי כולם יכולים!
- חדר ארבע הסכמות נפתח מחדש ואני רוצה מיכל שמה!

deep ocean

New member
אני ניסיתי כמה פעמים

אולי זה קשור עם הגדרות האבטחה שלי במחשב. בכל אופן, הצ´אט לא נפתח אצלי. פשוט כך

MsPiggy

New member
הוא יפתח! אני אדאג לזה אישית!

אפשר לשלוח לך במסרים אולי כמה דברים שהמליצו לי עליהם בפורום של תמיכה טכנית?

deep ocean

New member
אפשר?? ../images/Emo6.gif

חה חה חה שפכת אותי עכשיו מצחוק.... אפשר? תשלחי במיידי....כאילו דהאאאאאאאאאא like hello חה חה חה.....איזה צחוקים. איזה צחוקים!!! היא שואלת אותי אם אפשר...

למעלה