כל מה שרצית לדעת על...
גפן שבהנהלה... ולא העזתם לשאול.. כן...כן...משפשפים עיניים בפליאה?
לא טעיתם ולא התבלבלתם בפורום זה בסדר... לאור השינויים האחרונים בהנהלה הוחלט ברוב של שני קולות להחליף את הניק המשותף שלנו ל"צוות חול" (אני הייתי בעד "צוות משחקים בחול" אבל יש גבול לכל תעלול כנראה..). לידיעתכם לא ניתן להכניס גרשיים במילה חו"ל..כך שניאלץ להמשיך לשחק בכיף בחול וסליחה מראש מהמתבלבלים.. ראשית...אני חייבת לפתוח בהתנצלות על דממת האלחוט ששררה מכוון ההנהלה מאז הבוקר...אתם יודעים שליניב אין מחשב זמין עם עברית, וההודעה של מורן על המינוי תפסה אותי קצת לא מוכנה..כמעט התעלפתי בבוקר כשנכנסתי וראיתי את הברכות בשרשור המפואר שפתחתם לכבודי...וזה קרה דווקא היום מכל הימים - כשיש חופש בגנים והילדים על הראש מהבוקר...אז כל היום לא יצא לשבת ולכתוב כמו שצריך....עד עכשיו. קצת עליי למי שלא יודע..ולאלה שכבר יודעים הכל פשוט דלגו..
(ממש.....אם מישהו דילג אני צנצנת...): אז שמי המלא והאמיתי הוא סמדר, אבל ברשותכם אשאר כאן בכינוי גפן האהוב עליי מכל. אני מתגוררת בקנזס מזה שנה וחצי, נשואה לאיש מחשבים ואמא לשני בנים מקסימים שרובכם כבר מכירים. ומה הביאני עד הלום? עוד בטרם הגיעותי לקנזס, עברתי בארץ קורס מידענות שנתן לי קצת כלים לגלישה ברשת..תחביב שהתברר כשימושי ביותר כשאתה בארץ רחוקה ומחפש קשר עם הארץ והעברית. לאחר לידת בני השני כאן בקנזס, גיליתי די מהר שזמני בידי...ומחמת חוסר מעש ושעמום נחשפתי בהדרגה לנפלאות העולם הוירטואלי- זה התחיל בגלישה פשוטה ובצ´טים עם אנשים מהארץ ומחו"ל והמשיך בביקורים חטופים בפורומים שונים...אז גם נכנסתי הנה לראשונה. זה היה בתקופת אירוע התאומים- נכנסתי, קראתי, כאבתי, התרגשתי ושמחתי אתכם באותם ימים קשים..נכנסתי כקוראת פסיבית בלבד במשך די הרבה זמן עד שאזרתי את האומץ להכניס הודעה... ואז לאט לאט...זה קרה ועם הזמן התחלתי להרגיש פה בבית.. ולא הפסקתי לבלבל פה במוח עד עצם היום הזה...
ולפני כמה ימים, כשמורן הציעה לי את התפקיד - פשוט לא יכולתי לסרב... אמנם היו לי לבטים וחששות, אני מודה. בעיקר חששתי מלקלקל לעצמי את הכיף הגדול שיש לי בפורום שמשמש לי ממש כמו בית....אבל אז חשבתי לעצמי רגע רגע.....למה לא בעצם? הרי אני אוהבת את הפורום הזה ואת היושבים בו...ובלאו הכי שורצת בו יום ולילה, אז למה לא להיות יותר מועילה? להגדיל ראש? לתרום קצת יותר?.... למה למה לא..
...?? אז מה הייתי רוצה שיקרה פה? שנמשיך להנות פה ביחד ולהתבדח... שנמשיך לצחוק ולאהוב זה את זה, ובו זמנית שנצליח לקבל אלינו חברים חדשים, לפתח דיוני עומק מעניינים, לעזור לאנשים שפונים אלינו לעזרה ולגרום להם לרצות להשאר..ולהרחיב את הבית הזה שיהיה בית של משפחה מרובת ילדים חמה ותומכת... ובקיצור - להפוך את הפורום ממקום טוב..למקום אפילו עוד יותר טוב.. ואיך חשבתי לעשות את זה? עם הרבה עזרה מכם, לאט לאט, בשיתוף פעולה מלא עם יניב ופתיחות מצידנו לקבל רעיונות חדשים, הארות והערות מהחברים כאן - רק כך נצליח להגשים את החזון...ותסלחו לי שאני נשמעת קצת כמו הרצל.. אבל יש לי קצת ריגוש ציוני בכל הסיפור הזה.
ולכל נביאי הפורענות....דעו לכם שאני מתכוונת בראש ובראשונה להשאר אחת מכם - צר לי לאכזב אתכם אבל לא תגלו כאן גפן רודנית עם שוט...נראה לי שאולי אפילו הפוך... אבל אל תתפסו אותי במילה אני עלולה לחטוף את הג´ננה..
אגב...המנהלת החדשה שלכם עברה הערב טבילת אש וכמעט שחטפה התקף לב, כשנכנסה בפעם הראשונה לאדמין וחשבה בטעות שמחקה את כל הפורום.... לולא התמיכה הנפשית מיניב שהיה על הקו והתמיכה הטכנית ממורן שהיתה במסנג´ר..אני לא רוצה אפילו לחשוב מה היה קורה.... ומכוון שיניב יחזור לתפקוד מלא רק בשבת,תיאלצו להסתפק בי עד אז
.... ועוד אחת קטנה וזהו - קבלתי היום בדואר את החומר מהאוניברסיטה הפתוחה להרשמה ללימודים...כך שאולי זה באמת היה יום המזל שלי...
ועוד אחת אחרונה באמת... בממשלה נהוג לתת 100 ימי חסד...אז כמה אמרנו שאני מקבלת??
קחו בחשבון ששותפי יניב לא כאן..ואני מחכה לו כחכות רחל לדודה..(טוב..כמעט..) זהו..זה היה הנאום הכי ארוך שכתבתי מעודי... שיהיה לנו רק טוב חברים...ובהצלחה לכולנו!! גפן
גפן שבהנהלה... ולא העזתם לשאול.. כן...כן...משפשפים עיניים בפליאה?