כל מה שקה אתמול.

punker182

New member
כל מה שקה אתמול.

אתמול רענן קיבל טלפון בבוקר ממועדון הפטיפון. התברר שמועדון הפטיפון נסגר לשבוע בגלל בעיות עם המשטרה או משהו. הודיעו לנו את זה 10 שעות לפני ההופעה.. וב10 שעות האלה ניסנו לעשות כל דבר אפשרי כדי שתתקיים ההופעה. אבל זה לא הצליח.בסוף באנו לפגוש את כל האנשים שהיו אמורים לבוא להופעה בעזריאלי.. http://music.walla.co.il/?w=/202/988618 *** אבל לפחות משהו טוב קרה אתמול! 1.התראיינו לעיתון ראש 1. 2.הייתה לנו פגישה עם הגרפיקאי שהולך לעשות לנו את הגרפיקה באלבום. וזה הולך להיות גדול! השם של הדיסק הוא "חומרים רטובים" ( שם של שיר מהאלבום.)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ככללל האנשים...

כולה 3 בנות מסכנות שנדפקו אחכך והציקו לרענן בטלפוןD:::::: דיי אני בפאקינג באר שבע בגלל הביטול המזדיין הזה>< אעעע ואני ודורין חשבנו על פיצוי. מוכעכע.

../images/Emo220.gifאייי איי איי!!

לא אנחנו חשבנו!! רענן הציע!!!!!!!!! ואני מזכירה לך...ני שבפעם הבאה ברי מממן לך את הנסיעה!!!! אבל מסכן רענן=/ אנחנו במת הצקנו לו לאללה!!! אבל היה יחסית מעפן! כי כאילו אני ומיכלי כזה"אהמ רענן אהמ לורל אהמ ברי"וכזה זה היה נורא!!!XDDDDD

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif דוריני אנחנו

קאשקשיאדיה בלתי נפסקת הא
יעעע/m\ וברי ממן לי את הנסיעה לת"א בשישי. אגב, ישמצב שאני אבוא. אני אגיד לאבא שאני נוסעת לק. חיים וזה..
.

ShiraBJ

New member
אהעהאהעהאה

ואני רציתי לשלוח לכם הקשה במדור דש"ים של ראש 1... שיבוא יום ואתם תהיו על השער ****פית השיניים****

למעלה