כל כלב בא יומו

psichi

New member
כל כלב בא יומו

בתור אנשים שאכפת להם ממכוניותיהם וממכוניות בכלל, דעתכם לנושא: מה מותר/מוסרי/כדאי/אפשרי/לא-יותר-מדי-פלילי (מחקו והוסיפו כרצונכם)לעשות לאוטו שהאזעקה שלו פועלת שעות על גבי שעות מתחת לחלון שלי ומטמטמת לי את השכל, כשכל מה שאני רוצה זה לישון? לא הייתי רוצה שמישהו יבוא וינפץ לי את השמשות בגלל דבר כזה, אבל כמה הבנאדם יכול לסבול? יאללה שיגנבו לו כבר את הגרוטאה וזהו! עצות יתקבלו בברכה צביאל

מצמץ

New member
האם

אתה גר במקום עם הרבה רוחות? שהרוח "מכה" באוטו כך שהוא זע ונע? (אולי בגלל זה האזעקה פועלת כל-הזמן?).

itzik93

New member
זה תלוי

מי בעל הרכב... (ערס, אדם נורמלי, חולה נפש, מטורף וכו´) אם זה אחד נורמלי שאפשר לדבר איתו, אז סבבה.... פשוט תתפוס אותו לשיחה חברותית ביום בהיר ותגיד לו בעדינות שהאזעקה ברכב שלו משגעת אותך - - אבל אם מדובר באדם שקשה לדבר איתו, זה הולך להיות קשה. איציק

psichi

New member
אם הייתי יודע

של מי האוטו הייתי מדבר איתו ומבהיר לו חד-משמעית מה אני חושב עליו, מה אישתו עושה כשהוא במילואים, ואיזה קולות הבת שלו משמיעה בלילה. אבל אני גר ברמצאביב ואין לי פאקינג מושג של מי האוטו או אפילו באיזה רחוב הוא גר. ויסלחו לי מנהל הפורום והקוראים הנכבדים על השפה בה השתמשתי, אך הנסיבות הקשות דירדרו אותי עד כדי כך להתקשר למשטרה זו אופציה? צביאל

itzik93

New member
בהחלט

אבל במצב שבו המדינה מתפוררת, לא נראה לי שיעניין אותם אם האזעקה של השכן שלך מפריעה לך... חשבת להשאיר פתק לבעל הרכב על המגבים הקדמיים ? איציק

מצמץ

New member
אולי פתק על האוטו?

אם אתה מתכוון לספר על מה עושה אישתו בזמן שהוא במילואים והבת שלו בלילה אז אל תשכח לחתום בסוף בשם פלוני אלמוני אחרת זה יהיה קטלני. נ.ב. אולי העירייה/מנהלה מקומית תוכל לעזור לך בקשר למה אפשר לעשות (אני מניח שהם הכתובת שיוכלו לעזור ולהמליץ לך בנידון). מצמץ, לא חושב שהמשטרה יכולה לעשות הרבה בעניין ושבירת חלון הרכב רק תפעיל מחדש את האזעקה

אילן די

New member
משטרת ישראל ? הצחקתם אותי

והרשו לי לשתף אתכם במקרה שאירע לי לפני כשלוש שנים בחולון. נסעתי עם עוד חבר (במקרה זה סייבר מני מפורום אופנועים) לבקר חבר נוסף שגר בחולון. עזבנו אותו באיזה 12 וחצי בלילה וירדנו למטה. אנחנו מגיעים לאוטו ורואים שמישהו פשוט העמיד את האוטו מאחורי המכונית שלי. פשוט חסם אותנו. ראו שזה לא במקרה אלא בכוונה. הסתכלנו מסביב ושוב (בדקנו גם לפני שחנינו) לא ראינו שום שלט שאוסר על חניה שם. טוב, מאוחר בלילה, אנחנו רוצים לנסוע הביתה, מה עושים ? התקשרנו לעיריה ולא היתה אף תשובה. התקשרנו למשטרה ואחרי שסיפרנו להם זכינו בתשובה "נו, אז מה אתם רוצים ?". בשלב הזה כבר הייתי מעוצבן. - "שתגררו לו את האוטו, מה זה מה אנחנו רוצים". - "מצטערים אדוני, בשעה כזו אתה רוצה שנגרור לו את האוטו". - "אז מה אתם מציעים שאני אעשה ?" - "קח מונית הביתה ובוא בבוקר" - "באמת ? יש לכם מושג איפה אני גר ? מה גם שאני צריך לבזבז יום עבודה בשביל זה ?" - "מצטערים" - "מצטערים ? בשביל מה אתם קיימים תגידי לי ?" - "אדוני, אין לנו מה לעשות". - "טוב, תקשיבי לי, אני לא יורד מהקו עד שלא תתני לי פתרון". קליק, ניתוק בפרצוף. אני מתקשר שוב, עונה לי אותה בחורה. - "שלום, זה שוב אני, אזרח מדינת ישראל שמבקש את עזרת המשטרה". הפסקה קלה - "טוב....מה שאנחנו יכולים לעשות זה מקסימום לשלוח ניידת לשם ולהפעיל קצת סירנה, אולי השכן ירד." - "טוב. תבואו" חיכינו חיכינו, כמובן ששום ניידת לא הגיעה. זהו, החלטנו לפעול בעצמנו... הלכנו לאינטרקום של הבניין ופשוט צלצלנו בכל הדירות. להזכירכם מדובר באחת בלילה ועוד בחולון אלוהים ישמור... בסוף מצאנו את החוסמת שכמובן היה בדירה האחרונה שצלצלנו בה (אחרי שהערנו את כל השכנים וספגנו איומים ברצח מלפחות שלושה...) היא קשקשה משהו שהיא תמיד חונה שם... ולא היתה חניה אחרת. בשלב זה היינו עייפים מדי כדי לחנוק אותה סופית.

ranfin

New member
תעבור דירה

ברעננה אחרי 11:00 המשטרה פורצים לרכב ומנתקים את האזעקה. ראיתי את זה מול הבית שלי לפחות פעמיים. כמובן שהם מנסים קודם לאתר את הבעלים של הרכב\חנות.

ac cobra

New member
אין כמו רעננה

אולי העיר הכי טוב יש פה מוקד ומשטרה שעושה פטרולים ולא כמו בעיר מוזנחת כמו חולון ודרך אגב גריתי בשני המקומות האלה ובחולון ובת ים הפשט חוגג והמשטרה לא מזיזה אצבע אבל אין כמו רעננה שם אפשר לראות כל יום דגמים חמודים וגם לה יש פורשות ( 2 אחת בוקסטר והשניה 911) יגוארים וBMW ועוד והמשטרה עובדת מהר ,כי לא שמעתי שהם פרצו למשהו לאוטו בגלל לאזעקה נ.ב איפה אתה גר ברעננה???

sronis

New member
איפה בדיוק יש מכוניות כאלו ברעננה?

באמת שחיפשתי, אין פה כלום... יש מכונית קופה מרשימה שכתוב עליה פורמולה 1 באיזה רחוב קטן באמצע רעננה, יש כמה ספורטיביות רגילות, וחוץ מזה אין שומדבר מיוחד. אבל המשטרה אכן עובדת מאוד מאוד מהר. כשפרצו לשכנים שלי הביתה היא הגיעה תוך חמש דקות בערך. רוני

שי ©

New member
יש שתי פורשה ברעננה (לפחות)...

911 שחורה ובוקסטר כסופה. מסיבות מובנות לא ארשום כאן את מיקומן המדוייק... שי

ac cobra

New member
אוקי מפני שאני אזרח רענני טוב ...

אז יש פורש אחד בוקסטר שעומדת ברחוב המעיין ברום 2000 (היא רוב הזמן עומדת ) והשניה 911 עומד בפינת יהודה הלוי פינחס (היא בחניה פרטית ) הבוקסטר לא בחניה פרטית אז רוצו לצלם AC אזרח רענני למופת נ.ב מי שרוצה לראות מרצדס SL 500 לבנה וגר ברעננה ישלך ללב הפארק רחוב רבקה גובר ויצלם אני הולך לצלם

שי ©

New member
באמת נשמה טובה...

אם הייתה לך פורשה, איך היית מרגיש אם מישהו היה מפרסם את מיקומה? דרך אגב, ה-911 (פינס, לא פינחס) עומדת לעתים גם בחוץ, אבל אני בטוח שאף אחד לא יתקרב אליה... שי

psichi

New member
למה מי יגנוב?

זה לא לאנטיס/סובארו/GS500/DR350 מה גנב יעשה עם רכב כ"כ בולט? חוצמיזה, יש כ"כ מעט מוסכים שמטפלים בדברים המיוחדים וכ"כ מעט מהדגמים האלו...

שי ©

New member
אמרתי גניבה?

בסה"כ ישרטו את האוטו או ישאילו סמל, לא ביג דיל
שי

ac cobra

New member
אפרופו אוסטרובסקי

דבר ראשון זה התיכון שלי דבר שני תמיד אבל תמיד עומדת שם פורד מוסטנג שוחרה או אימפרזה טורבו שחורה

ranfin

New member
ויש איזה בנ@!#ה...

עם אגזוז (או יותר נכון ללא) שתמיד ב 11:00 בלילה חייב לעבור באזור לעשות לי סדקים בקירות. היתי אומר לו שיפול לו האגזוז אבל לא נראה שיש שם מה שיפול. ד"א באזורי יש גם WRX כחולה ללא מגש סטייקים אחורי. איפה ראיתה את המוסטנג השחורה ??? אני עובר הרבה ברחוב בשעות שאנשים עדיים מנמנמים ואף פעם לא ראיתי אותה.

ac cobra

New member
תנסה בבוקר

אני מקבל 3 פעמיים בשבוע שעת אפס ואני רואה אותה כל פעם בסביבות 7.20 אולי תנסה לפני 8 ותראה אותה נ.ב לפעמיים עומדת גם שם פיג´ו 106+205 ראלי וגם VR 6 ותנסה מהכניסה של אחוזה לתיכון

למעלה