כל כך שקט ......

כל כך שקט ......../images/Emo29.gif

תפילה חרישית "שיחה עם אלוקים" כשהלילה יורד, וקול אדם נדם. הכוכבים מאירים את השמים הירח,מסתתר כמציץ מבין העננים . אני אומרת תפילה חרישית. שמחר השמש תזרח, שאראה את האור , אי שם בסוף הדרך. שאדע מה היא אהבה, חמימות של חיבוק מאדם יקר . שאדע מגע ידו של תינוק רך נולד שהים לא ישנה את צורתו והפרח תמיד ייתן ריחו ולך האדם , שאוכל לתת ללא תמורה. ובלילה שכזה כאשר קול האדם נדם ונרדם בשפתיי תפילה לוחשת עוצמת את עיניי ונרדמת .

רותי ../images/Emo24.gif

מלבד מלהגיד איזה יופי, אני לא יודע איך להגיב לשיר יפה. אז הנה עוד הפעם......איזה יופי!

רותי תגידי מה קרה לקונן הזה

שפתאום איבד את מילותיו ואין לו מה להגיד? אז אדבר אני בשמי ואדבר אני בשמו ונאמר אמן לתפילתך השקטה החרישית והמיוחדת כמו תפילה זכה חיים משה מילים: דוד חלפון לחן: מלי קוממי כל מה שבא מהלב טהור מביא שמחה מביא מזור והוא חודר חומות בוקע בדיני הנפש הוא נוגע כל מה שבא מהלב טהור פורש כנפיו אל שמש אור הוא לצידך שאתה דומע מהי דמעה הוא כבר תמיד יודע הוא לצידך שאתה דומע מהי דמעה הוא כבר תמיד יודע כמו תפילה זכה אל השמיים תמיד עולה כמו אהבה כנה שלא משתנה כי לב אוהב לעולם אינו עוזב כי לב אוהב מכאובך הוא כואב כל מה שבא מלב טהור באפלה הוא קרן אור הוא מחזק לאהוב יודע הוא מלטף תקווה תמיד נוטע כל מה שבא מלב טהור ברוב חסדיו אותו יזכור שערי שמיים בפניו פותח כי לב טהור אלוקים תמיד סולח שערי שמיים בפניו פותח כי לב טהור אלוקים תמיד סולח כמו תפילה זכה...

למעלה