כל כך שמח.

כל כך שמח.

היי אנשים, מצד אחד אני יכול להיות ממש עצוב שאין כאן הרבה אנשים אבל דעו לכם שיש לזה סיבה טובה ואני משוכנע בה - יום אחד אספר לכם עליה. לא ידעת שיהיה פורום של ה"סוד" ואני ממש מאושר מזה. ראיתי כמה הודעות כאן למטה וזה מגניב....לראות יישום של הסוד. אגלה לכם עוד סוד ....אני הבנתי אותו ! חחח כן ממש הבנתי. זה טיפה מעבר ללומר תודה ולהרגיש...אני יודע איך להרגיש ואיך להתרגש....וזה כל כך כיף. והגדולה כאן היא שגם אם לא קרה שום דבר פיסי אמיתי כמו שכולם רוצים שיקרה אז לפחות כיבלנו הרגשה טובה, שזו כלשעצמה עשירה ביותר. שיהיה המשך יום מצויין. אוויר.

MAGIC39

New member
באמת מעניין...

אל תשכח שבהתחלה היה פה מאד דינמי, היתה פה פעילות טובה מאד ואנשים טובים, לדעתי זה קשור לכך ששבוע שעבר נוהל פה מאבק עם סקפטים ומאז האווירה לא חזרה להיות כשהיתה וזה חבל מאד, גם אני יצאתי "לחופשה" מפה, מקווה שהכל יחזור להיות כשהיה, ולדעתי מי שלא מאמין באורח חיי הסוד, לא מתאים גם שהוא יהרוס לאחרים שרוצים לפרות ולהפרות. בכל מקרה, ברוך הבא למצטרף החדש, ואתה צודק, זה עולם גדול וקסום , יש מה לקחת ממנו...

kikona126

New member
והם לא חזרו לפה שוב מאז ../images/Emo13.gif

אנחנו מנסות לעשות הכל כדי לדאוג שהאווירה בפורום תיהיה טובה ושקטה.

לא חושבת שזה קשור

לדעתי זה יותר קשור לזה שתמיד בהתחלה של פורום חדש באים המון אנשים, לבדוק, לראות מה זה ועל מה מדובר, ולאט לאט מתגבשת לה קבוצה שמתרחבת עם הזמן. ככה זה תמיד. ויום אחד נעשה מפגש פורום ונגלה שהגיעו 30-40 איש ונזכר בהודעה הזאת.. (ניהלתי פורום בפרדס בעברי, אז זה פחות או יותר מניסיון..)

kikona126

New member
עוד כמה זמן אני אפרסם אותנו שוב

על גבי הפורומים.

ליאת 888

New member
אני עדיין כאן ../images/Emo140.gif

לא הייתי בימים האחרונים כי קצת נפלה עלי רוח רעה. מן הרגשה כזו רעה, מחשבות מטרידות על נושאים קשים, שאם חלילה ויקרו, וחלומות טרופים, ובכלל מועקה. קצת קשה לחשוב חיובי. היום הייתי כל כך עסוקה עם הילד החולה, ועם עצמי החולה (כנראה תוצאה של אותן מחשבות רעות) שכמה שזה מצחיק, מצב רוחי מתחיל להשתפר, בעיקר תודות לאימא שלי, שעזבה הכול בעבודה והגיעה מיד כאשר התקשרתי אליה, ששנינו חולים. אחרי שעה כבר שנינו התאוששנו!! ועכשיו הוא בריא ועליז ואני חוזרת לעצמי. קסם של אימא!!!! זה מתקשר לנושא האהבה!!!! אומרים שאהבה תורמת רבות להחלמה. אבל באמת כשמסתכלים על הפורום בשבוע האחרון הוא די שקט, כנראה שהקיץ והחופשות תופסים את כולם.

happines s

New member
ואני הצטרפתי

הייתי כאן רק כדי לראות ועכשיו אני כותבת קצת מה לעשות צריך לעשות משהו בשביל לצאת מהבאסה שהפכה לשיגרת חיים זה רק והבאסה שלי אבל זה די בקטע אמביוולנטי כי יש רגעים שאני גם שמחה

kikona126

New member
לפעמים...

המתנות הקטנות מהלב הן אלו שעושות לנו את זה. מתנה יכולה להיות פרח שקטפו מביוחד עבורינון, או מחווה קטנה ממקומות רחוקים. הנסיך הקטן בא לתאר את האמת הפנימית הזו שמביאה לנו את האושר של הדברים הקטנים. נסיך קטן מכוכב אחר מבקר בכדור הארץ, באמצעות תמימות ופשטות הופך על פניהם את חיינו כאן על פני האדמה, וגורם לנו להבין את כוחה של האהבה. בעוזבו את הארץ הנסיך מציע את כוכבו שלו כמתנה: "לכל האנשים יש כוכבים, והם כולם שונים זה מזה. הכוכבים מדריכים את חלקם בחשכה, או מאירים לילות נטולי שינה לאחרים. לדעתי הכוכבים הם העושר, ואני מציע לך כמתנה את הכוכבים בדרך שאף אחד עוד לא קיבל: באחד מהכוכבים אני אהיה ואחייך רק אלייך, וכאשר תביט בחיוך בשמיים, תרגיש שכל הכוכבים מחייכים אלייך בחזרה. ורק לך יהיו כוכבים מחייכים!" הנסיך הקטן הוא הילד הפנימי שבתוכנו. כאשר אנו פותחים את עצמנו לפלאי הכוכבים ומביטים בפליאה ביקום כולו, אנו יכולים לגלות כי היקום פתוח עבור כל אחד ואחת מאתנו באופן אישי. גם אנו יכולים לטייל בינות לעולמות כיד הדמיון, לבקר במקומות אקזוטיים ועדיין להיות כאן על פני האדמה. הקלף מציע לנו אהבה, ידידות, מתנה אישית ומיוחדת, אם רק נוכל לפתוח את ליבנו ולקבלה. חייך אל הכוכבים, האם הם מחייכים אלייך בחזרה? (יש קלף של הנסיך הקטן בחבילת כלפי הילד הפנימי שאני מאוד אוהבת

MAGIC39

New member
happines- מחכים לתכתובות שלך...

יש לי הרגשה שהם בא יבואו ומזה יהיה כיף. לילה טוב יקרה.

שלום חבריה. איזה פורום מקסים

ממש מקסים מוסיף אדמימות ללחיים חושבים טוב מסתכלים טוב והכל מתהפך לטוב. לילה טוב חלומות נעימים

MAGIC39

New member
שלום איש שמח מקסים.

ברוך הבא אלינו, שמחים לקבל אותך ומחבקים אותך, כתוב לנו ושב עימנו כי אתה רצוי פה. לילה טוב.

רותי 11

New member
וגם אני חזרתי - אני פשוט בזמן

האחרון הייתי על מזוודות ועכישו סוף סוף נחתתי ואני בהחלט נכנסת קוראת ולפעמים מגיבה - כמובן אם אני מרגישה צורך להגיב וכמו שאמרה כאן אחת החברות ככה זה בהתחלה - הרבה נכנסים בודקים ולבסוף מתגבשת קבוצה שגם היא דינמית אבל כל אחד מגיע מתי שהוא צריך להגיע

למעלה