כל כך שומם פה!!
S Speechless New member 16/9/02 #3 טוב.. לא יודעת מה עשיתי לך מה אתה מתפלא ששומם פה ... יום כיפור לא נגמר עדיין בערב כולם יחזור בטח
S Speechless New member 16/9/02 #5 טומי מטולה .. איך אפשר להתחתן איתך? גרררררררררררררררררררררררר יה עיוורת אחת! אין לך שמץ עם למי את נשואה! גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
טומי מטולה .. איך אפשר להתחתן איתך? גרררררררררררררררררררררררר יה עיוורת אחת! אין לך שמץ עם למי את נשואה! גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
S Speechless New member 16/9/02 #7 אוריתוש חח תראי להם דף אחד......... את יודעת מה שעשיתי לטומי מטולה שימי להם כאן את יכולה? ואל תשכחי לציין - הזכויות שמורות ליפית
אוריתוש חח תראי להם דף אחד......... את יודעת מה שעשיתי לטומי מטולה שימי להם כאן את יכולה? ואל תשכחי לציין - הזכויות שמורות ליפית
Z Z333 New member 16/9/02 #6 בטח שזה שומם אין לך מה להתפלא שכל כך שומם... צראה את מי אתה מעריץ!!! סורי אחי אבל היית חייב לעשות את זה אתה פשוט מתדרדר...
בטח שזה שומם אין לך מה להתפלא שכל כך שומם... צראה את מי אתה מעריץ!!! סורי אחי אבל היית חייב לעשות את זה אתה פשוט מתדרדר...
S Speechless New member 16/9/02 #8 אתה מתבייש ביום כיפור? לבוא ולהרוס את האווירה ומייקל ג´קסון הוא הרבה יותר ממה שאתה מדמיין! וזה לא קשור למי שדניאל מעריץ - הרי שכל הפורום הזה מעריץ אותו פשוט זה יום כיפור !
אתה מתבייש ביום כיפור? לבוא ולהרוס את האווירה ומייקל ג´קסון הוא הרבה יותר ממה שאתה מדמיין! וזה לא קשור למי שדניאל מעריץ - הרי שכל הפורום הזה מעריץ אותו פשוט זה יום כיפור !
S Speechless New member 16/9/02 #11 דניאל!!! אני שולחת לך ואתה לא עונה .. אולי אני עוד ברשימה של האיגנור אצלך.. טוב חבל.. נו מה אני יעשה.
דניאל!!! אני שולחת לך ואתה לא עונה .. אולי אני עוד ברשימה של האיגנור אצלך.. טוב חבל.. נו מה אני יעשה.
T The MoonWalker New member 16/9/02 #12 את לא... אבל מה שמוזר זה שגם את וגם אורית (ששתיכן הייתן באיגנור פעם) לא מצליחות לשלוח לי הודעות...) אז לא יודע... עכשיו מחקתי אותך והחזרתי... אולי זה יעזור... תאשרי אותי ושלחי לי הודעה...
את לא... אבל מה שמוזר זה שגם את וגם אורית (ששתיכן הייתן באיגנור פעם) לא מצליחות לשלוח לי הודעות...) אז לא יודע... עכשיו מחקתי אותך והחזרתי... אולי זה יעזור... תאשרי אותי ושלחי לי הודעה...